Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

Στον υπολογιστη της δουλειας που βλεπω οτι εχει καποιες φορες θεμα  με κολληματα θελω να κανω σαρωση στο δισκο αλλα οταν ακολουθω τη διαδικασια εκει που φτανω στο "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ WINDOWS "

και μετα "προστασια απο ιους και απειλες " μου βγαζει με κοκκινα γραμματα " ο οργανισμος σας διαχειριζεται την προστασια απο ιους και απειλες " και δεν εχω προσβαση στο να κανω πχ ενα full system scan 

.... ξερετε πως αλλαζει η επιλογη?  γιατι κατω απο την " προστασια απο ιους και απειλες " γραφει με κοκκινα γραμματα απαιτουνται ενεργειες ....

Δημοσ.

ειχα το ιδιο θεμα αφου εγκατεστησα το φορζα7 η αλλο παιχνιδι.. με ιο... τελικα ξαναεγκατεστησα γουιντους  παλι λογο ιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, panagiota80 είπε

καλησπερα 

Στον υπολογιστη της δουλειας που βλεπω οτι εχει καποιες φορες θεμα  με κολληματα θελω να κανω σαρωση στο δισκο αλλα οταν ακολουθω τη διαδικασια εκει που φτανω στο "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ WINDOWS "

και μετα "προστασια απο ιους και απειλες " μου βγαζει με κοκκινα γραμματα " ο οργανισμος σας διαχειριζεται την προστασια απο ιους και απειλες " και δεν εχω προσβαση στο να κανω πχ ενα full system scan 

.... ξερετε πως αλλαζει η επιλογη?  γιατι κατω απο την " προστασια απο ιους και απειλες " γραφει με κοκκινα γραμματα απαιτουνται ενεργειες ....

Μάλλον έχετε corporate antivirus ή ο χρήστης σου δεν έχει πλήρη δικαιώματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι χωρίς να δημιουργήσεις πρόβλημα. Θα πρέπει να απευθυνθείς στον υπεύθυνο για τους υπολογιστές της εταιρίας.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
12 ώρες πριν, panagiota80 είπε

καλησπερα 

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ (και δεν σε αφορά κιόλας). Το διαχειρίζεται το IT σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...