panagiota80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 καλησπερα Στον υπολογιστη της δουλειας που βλεπω οτι εχει καποιες φορες θεμα με κολληματα θελω να κανω σαρωση στο δισκο αλλα οταν ακολουθω τη διαδικασια εκει που φτανω στο "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ WINDOWS " και μετα "προστασια απο ιους και απειλες " μου βγαζει με κοκκινα γραμματα " ο οργανισμος σας διαχειριζεται την προστασια απο ιους και απειλες " και δεν εχω προσβαση στο να κανω πχ ενα full system scan .... ξερετε πως αλλαζει η επιλογη? γιατι κατω απο την " προστασια απο ιους και απειλες " γραφει με κοκκινα γραμματα απαιτουνται ενεργειες ....
bilios40 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 ειχα το ιδιο θεμα αφου εγκατεστησα το φορζα7 η αλλο παιχνιδι.. με ιο... τελικα ξαναεγκατεστησα γουιντους παλι λογο ιου
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, panagiota80 είπε καλησπερα Στον υπολογιστη της δουλειας που βλεπω οτι εχει καποιες φορες θεμα με κολληματα θελω να κανω σαρωση στο δισκο αλλα οταν ακολουθω τη διαδικασια εκει που φτανω στο "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ WINDOWS " και μετα "προστασια απο ιους και απειλες " μου βγαζει με κοκκινα γραμματα " ο οργανισμος σας διαχειριζεται την προστασια απο ιους και απειλες " και δεν εχω προσβαση στο να κανω πχ ενα full system scan .... ξερετε πως αλλαζει η επιλογη? γιατι κατω απο την " προστασια απο ιους και απειλες " γραφει με κοκκινα γραμματα απαιτουνται ενεργειες .... Μάλλον έχετε corporate antivirus ή ο χρήστης σου δεν έχει πλήρη δικαιώματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι χωρίς να δημιουργήσεις πρόβλημα. Θα πρέπει να απευθυνθείς στον υπεύθυνο για τους υπολογιστές της εταιρίας. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από micos000
l337 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, panagiota80 είπε καλησπερα Στον υπολογιστη της δουλειας που βλεπω οτι εχει καποιες φορες θεμα με κολληματα θελω να κανω σαρωση στο δισκο αλλα οταν ακολουθω τη διαδικασια εκει που φτανω στο "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ WINDOWS " και μετα "προστασια απο ιους και απειλες " μου βγαζει με κοκκινα γραμματα " ο οργανισμος σας διαχειριζεται την προστασια απο ιους και απειλες " και δεν εχω προσβαση στο να κανω πχ ενα full system scan Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ (και δεν σε αφορά κιόλας). Το διαχειρίζεται το IT σας.
panagiota80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ (και δεν σε αφορά κιόλας). Το διαχειρίζεται το IT σας. δηλαδη ?
gakos1112 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαχειριστής συστημάτων (system administrator) https://gramenos.wixsite.com/smarthood/single-post/administrator Πώς μπορώ να συνδεθώ ως διαχειριστής; https://support.microsoft.com/el-gr/help/14028/windows-7-how-log-on-as-an-administrator Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από gakos1112
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα