Προς το περιεχόμενο

RX VEGA 64 Aircool Clock Dropping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ssd93 είπε

Το πήρα το τροφοδοτικό και το τοποθέτησα. Δε βλέπω διαφορές στην κάρτα στο gaming.

Παίζω Assassin's Creed origins και είμαι 20fps κάτω σε σχέση με μια GTX1070 (ακριβώς στο ίδιο σύστημα) που είχα και η VEGA χαλαρά να είναι στο 60%.

Οι γνωστοί ειδικη σε όλα σε ανάγκασαν και πετάξες τα λεφτά σου σε τροφοδοτικό :D

Πάντως τον Fx πρέπει να τον αλλάξεις κάνει τρελό bottleneck την Vega 64 ,εδώ καλά καλά δυσκολεύεται να κουμαντάρει κάρτες όπως rx 580/gtx1060 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

630W στον τοίχο σε no-name 650ρι τροφοδοτικό?

Τουλάχιστον έσωσε το σύστημά του.

Σε άλλα νέα, ποιόν οδηγό είχες και ποιόν έβαλες?

Κυρίως, με ποια διαδικασία? Τί ρυθμίσεις του έχεις στο gaming tab?

Θέλει 1-2 κολπάκια o FX για να λειτουργεί σωστά κάποιες φορές (και σίγουρα θέλει πλέον την αλλαγή του με τέτοια κάρτα).

Το ότι είσαι χαμηλότερα από ότι ήσουν με τη 1070, έστω και τώρα, δείχνει πως το θέμα ακόμα υπάρχει.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Οι γνωστοί ειδικη σε όλα σε ανάγκασαν και πετάξες τα λεφτά σου σε τροφοδοτικό :D

Πάντως τον Fx πρέπει να τον αλλάξεις κάνει τρελό bottleneck την Vega 64 ,εδώ καλά καλά δυσκολεύεται να κουμαντάρει κάρτες όπως rx 580/gtx1060 

Τόσα ξέρεις τόσα λες

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην παρέα.

Έβαλα τους τελευταίους οδηγούς που είναι beta και έκανα λίγο underclocking το p6 kai p7.

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταλαβαίνω τι παίχτηκε. 

Η αλήθεια είναι ότι τοποθέτησα και μερικά dl από ένα προγραμματάκι που βρήκα στο google to wine. Αν κατάλαβα σωστά στην ουσία βοηθάει στα API και συγκεκριμένα   το DX11 το αντιστοιχεί στο OpenGl και στην ουσία το κάνει πιο optimized για amd.

Δημοσ.

Τους προηγούμενους, της NVidia, πώς τους είχες βγάλει?

Τα κατάλοιπα είναι κακό πράγμα.

Σίγουρα μένει ατάιστη η κάρτα σου.

Μην είναι ενεργοποιημένο κανένα vsync στους οδηγούς?

Οθόνη? Ανάλυση κ συχνότητα?

Δημοσ.

Πάντα DDU για uninstalling.

Εννοείται πως δεν έχω κάνα vsync ανοιχτό, είμαι σίγουρος για αυτό.

Η οθόνη μου 4Κ είναι αλλά δεν παίζω τόσο ψηλά ποτέ. 

1440p στο ultra high τα γραφικά.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως είχες τα fps που λες με τη 1070?

Με τη V56 μου έχω 40-42 σε ultra/1440, με R1700 κιόλας.

Τα 58 στο 64ρι είναι εξαιρετικά.

Μήπως κάποια ρύθμιση είναι διαφορετική πλέον και έχεις αυτές τις διαφορές?

Underclock Ρ6/7, μην κάνεις. Undervolt κάνε. Βάλε Ρ6 1070, Ρ7 1110 (full safe) νούμερα.

Αν έχεις όρεξη (και αναπνέεις μετά τις κτηνωδίες που ελπίζω να προηγήθηκαν), βάλε κανένα screenshot από Adrenaline αλλά και από το παιγνίδι.

Btw, τα νούμερα που βλέπεις παίζοντας σε τυχαία σημεία (έστω και ακριβώς στο ίδιο) δεν είναι απόλυτα ενδεικτικά. Το bench του παιγνιδιού, το έχεις παίξει?

Δημοσ.

Για την 1070 είμαι απόλυτος, είχα adaptive vsync και μου τερμάτιζε τον επεξεργαστή με fps 45 + - τις διακυμάνσεις.

Θα βγάλω screenshot λίγο αργότερα

Δημοσ.

45 (1070) με 58(V64), είναι μια χαρά διαφορά.

Υπάρχουν λόγοι που μπορεί να σου κάνει διακυμάνσεις, και σίγουρα μπορεί να τον τελειώνει τον FX και απλά να μην έχει να δώσει άλλο στην κάρτα.

1 λεπτό πριν, ssd93 είπε

Πάλι τα ίδια  30 fps σε 720p.

Τι να πω ειλικρινά ρε AMD

543.jpg.fdcd1dd502a2ff63bcbfc9b93e5b5f6b.jpg

Γιατί σε 720?

Τί δουλειά έχει τώρα αυτό?

Βάλε το σε 1440 που παίζεις και εκεί θα δεις τι συμβαίνει πραγματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι δεν τον τελειώνει τον FX είναι σίγουρο αυτό κάποιοι με FX πιάνουν 60αρι σταθερά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το pc έχει δύο διαφορετικές συμπεριφορές. Στη μια φαίνεται σαν να είναι σε mode εξοικονόμισης ενέργειας χωρίς να είναι

https://www.youtube.com/watch?v=0MS6ydxg7FQ&t=168s

Εδώ ο fx για να τερματισει την κάρτα είναι πάνω από 90% συνέχεια. Ο δικός μου 70-75 με το ζόρι όταν έχει τη low συμπεριφορά.

Επεξ/σία από ssd93
Δημοσ.

60ρι σταθερό σε 1440/Ultra?

Χλωμό, έως μαύρο.

1440/Ultra δεν παίζεις?

Το bench του παιγνιδιού σε ακριβώς αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείς να το τρέξεις και να μας δώσεις ένα screen με το αποτέλεσμα?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι κομπλέ για το παιχνίδι. Κάτι παίζει με drivers λογικά.

Θα ρίξω ένα format σήμερα να δω αν θα αλλαξει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...