Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια.θελω να μοιραστω μαζι σας το προβλημα μου διοτι καποιος μπορει να βρισκεται πιο ειδικος απο μενα και να ξερει πως να χειριστει μια τετια κατασταση μιας και δεν εχω μπει σε τετια διαδικασια ποτε.ολα αρχισαν πριν 2 με 3 μερες οταν στην επιχειρηση μου  παραπονιονταν πελατες οτι παιρνουν τηλεφωνο και δεν το σηκωνω.αλλοι μου ελεγαν οτι το σηκωνει καποιος και τους λεει λαθος καλεσατε.αλλοι παλι οπως και εγω απο το κινητο μου καλουσε κανονικα.απο χθες ομως ολες οι κλησεις πηγαιναν σε αλλον παροχο και ο ανθρωπος τους ελεγε οτι υπαρχει καποιο προβλημα.αφου επικοινωνω αμεσως με το 13888 δηλωνουν  βλαβη επειγον.σημερα μαλιστα ηρθε στο μαγαζι ο αλλος παροχος που δεχεται τις κλησεις και μου ειπε οτι αυτο εγινε εδω και 3 μερες οταν ηρθαν τεχνικοι του οτε στο χωρο του κατι να του φτιαξουν.επικοινωνω με τον οτε ακομα καμια 10αρια φορες λεγοντας μου οτι εχουν δηλωσει επειγον βλαβη και δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλο αυτοι.χθες οι τεχνικοι αφαντοι ,σημερα αφαντοι.σε μια επιχειρηση που απασχολει σχεδον 10 ατομα και το 50 % του τζιρου προερχεται απο την διανομη. Τι μπορω να τους κανω  εγω για την ανευθυνοτητα που δειχνουν απεναντι μου.οταν για μια βλακεια που εκανε καποιος τεχνικος τους μου εχωσε παλουκι μεχρι το λαιμο.το τηλεφωνο απο σημερα το πρωι ουτε εγω δεν μπορω να καλεσω.μιλαμε παιδια τεραστια ζημια 2 με 3 μερες τωρα.παραμοναδες και να εχεις να καταβαλεις δωρα μισθους και χιλια δυο αλλα.δεν επρεπε να ειχαν μπαλωσει την βλακεια που εκαναν μεσα σε 24 ωρες;

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

1.Σε αυτο τον νούμερο που εχεις πρόβλημα εχεις κάνει πρόσφατα φορητότητα

2.Να υποθέσω οτι εχεις τλφ κέντρο, ελέγξτε αν εχει καμια εκτροπή το κεντρο σου

Επίσης έλεγξε αν υπάρχει εκτροπή σαν ευκολία στην γραμμή σου και κάποιος την ενεργοποίησε.

Αυτο που περιγράφεις πάντως δεν μπορεί να συμβεί απο εταιρεία τηλεπικοινωνιακού παρόχου

Δημοσ.

Το νουμερο ειναι παρα πολλα χρονια σε μενα.δεν εχω τηλ κεντρο.απλα 2 συσκευες.το προβλημα ξεκινησε με το να πηγαινουν τα μισα τηλεφωνηματα σε αλλον παροχο και κυριως οποιος με καλουσε απο cosmote.απο χθες ομως το προβλημα μεγαλωσε δεχονταν ολα τα τηλεφωνα ο αλλος.απο σημερα το πρωι δεν ειχα καν τηλεφωνο. Το προβλημα ξεκινησε οταν πηγε τεχνικος στον αλλο παροχο να του κανει μια φορητοτητα νομιζω.ετυχε ο ανθρωπος και ηταν και πελατης μου και καταλαβε τι συμβαινει και ηρθε κιολας να με ενημερωσει.απο 13888 τηλεφωνησαν κιολας απο cosmote κινητο στο νουμερο μου και παραδεχθηκαν οτι κτυπαει σε αλλο παροχο.

Απο εκεινη την στιγμη που το διαπιστωσαν ενεργοποιησαν κιολας φραγη για να μη υπαρχουν προβληματα.το θεμα ειναι οτι οι τεχνικοι δεν ερχονται.σε επιχειρηση που το εργαλειο της ειναι το τηλεφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eκτροπή σαν ευκολία στην γραμμή  ξέρω ότι στην κάνουν όταν έχει πρόβλημα η γραμμή σου . Σου έχουν κάνει ''ευρυζωνικη ''την τηλεφωνία ;

Έκανες φορητοτητα από ποιον σε ποιον ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Το προβλημα ξεκινησε οταν πηγε τεχνικος στον αλλο παροχο να του κανει μια φορητοτητα

Αυτο τι σημαίνει, αν σου εκαναν φορητοτητα τοτε αυτο ειναι το θεμα σου

Αυτό πως έγινε δεν κατάλαβα!

Πες μου οτι ο αλλος παροχος ειναι η Wind να μου φτιαξεις την νυχτα :)

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα είναι να ζητήσεις να φύγεις από τον ΟΤΕ η cosmote 

Πλέον έχει γίνει ένας αργός παροχος και τίποτα παραπάνω ως προς την επίλυση προβλήματων

Και εγώ προβλήματα που αντιμετώπισα    έκανα τηλέφωνο στο 13888 και οι τεχνικοί τους κλείνουν ραντεβού για μετά από ποοοολες μέρες 

Ήμουν στον ΟΤΕ διότι κάποτε είχαν την καλύτερη εξυπηρέτηση πλέον έχουν γίνει ίδιοι με τους άλλους 

Ε από την στιγμή που έχουν την ίδια συμπεριφορά καλύτερα να πληρώνω τους άλλους τουλάχιστον είναι και πιο φτηνοι

Δημοσ.

Εγώ προτείνω forthnet εγγύηση και με τη μανιβέλα παίρνει μπρος  . Η ακόμα καλύτερα συνδυαστικά με καμπίνα wind - χάλκινα ΟΤΕ - παροχο διαλεξε voda και το τερματίζεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...