gprokias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Έχω μία samsung tv 49inches Curved 4k UHD (KU6500 model). Την έχω περίπου ένα χρόνο αγορασμένη από Κωτ@λο και βλέπω μετά από τόσο καιρό σε ανοιχτά χρώματα όπως το άσπρο και το μπλέ(σιέλ) εμφανίζονται σε ορισμένα σημεία μαύρα σύννεφα.Τι ακριβώς συμβαίνει?, διότι είναι η δεύτερη τηλεώραση που αλλάζω μετά την εγγύηση μου στείλανε αυτή εδώ αλλά και πάλι βλέπω το ίδιο πραγμα συμβαίνει και σε αυτή.. Να ανυσηχίσώ, είναι φυσιολογικό αυτό? Η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα είναι τελικά 1 ή 2 έτη, διότι πρίν ΄'ιγες μέρες έκλεισα τον 1ο χρόνο?
29gk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Σε αντιστοιχη περιπτωση μου, με μια τηλεοραση LG, εκανα χρηση της διετους εγγυησης 2 φορες και την εστειλα στο service οπου αν θυμαμαι καλα ( καπου στο αρχειο εχω και τα τιμολογια ) προχωρησαν σε αλλαγη του panel. Την πρωτη φορα συνολικα η τηλεοραση ηταν εντος 2ετους εγγυησης ενω την δευτερη μονον η συγκεκριμενη αλλαγη ανταλλακτικου. Και στις δυο περιπτωσεις βεβαια, πηρα ξανα 2ετη εγγυηση για το συγκεκριμενο ξαναλεω, ανταλλακτικο/επισκευη. 1
gprokias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 9:45 ΠΜ, 29gk είπε Σε αντιστοιχη περιπτωση μου, με μια τηλεοραση LG, εκανα χρηση της διετους εγγυησης 2 φορες και την εστειλα στο service οπου αν θυμαμαι καλα ( καπου στο αρχειο εχω και τα τιμολογια ) προχωρησαν σε αλλαγη του panel. Την πρωτη φορα συνολικα η τηλεοραση ηταν εντος 2ετους εγγυησης ενω την δευτερη μονον η συγκεκριμενη αλλαγη ανταλλακτικου. Και στις δυο περιπτωσεις βεβαια, πηρα ξανα 2ετη εγγυηση για το συγκεκριμενο ξαναλεω, ανταλλακτικο/επισκευη. Μια χαρα τοτε. Φτιαχτηκε ομως η τηλεωραση σου ή είχες ξανα θέμα?
29gk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Και τις δυο φορες φτιαχτηκε, αν και παρατηρω "ανωμαλιες" στον φωτισμο του λευκου βασικα. Δεν ειναι ορατο σε οτιδηποτε αλλο οπως οταν εβγαλε το προβλημα, πχ σε κινουμενη εικονα ή σε πολυχρωμη αλλα μονο στο λευκο πχ σε σελιδες του internet επειδη η συγκεκριμενη κατα κυριο λογο παιζει το ρολο monitor σε ενα media pc. Προβλημα παντως αυτο δεν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα