Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να αγοράσω θήκη και θέλω να είναι διαφανές γυαλιστερή 
Κάτι διαφανές από σιλικόνη είναι γυαλιστερές? και αν οχι ποιο υλικό είναι διαφανές γυαλιστερό στις θήκες

Ποια υλικά στις θήκες δημιουργούν φθορές στο χρώμα του κινητού ?

Επεξ/σία από Eλληνας
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Διαφανές γυαλιστερή;" 

"Ποια υλική στις θήκες;" 

;;;;;;;; 

Σιλικόνη. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, lek88 είπε

"Διαφανές γυαλιστερή;" 

"Ποια υλική στις θήκες;" 

;;;;;;;; 

Διαφανές γυαλιστερή θήκη*
ποια υλικά* στις θήκες 
😅

Συγνώμη αλλά τα έγραψα λίγο σύντομα και απ ότι κατάλαβα από την απάντηση σας δεν κατανοήσατε τις ερωτήσεις μου.. Ελπίζω τώρα να καταλάβατε τι θέλω να πω και να με βοηθήσετε στο θέμα με την θήκη

Επεξ/σία από Eλληνας
Δημοσ.

Ότι και να πάρεις σε σιλικόνη μετά από λίγο καιρό θα σου κιτρινίσει..οπότε διάλεξε μια και πάρτη.....

Και διόρθωσε σε παρακαλώ τον τίτλο..... διαφανής θήκη.....φιλικά πάντα έτσι;;;;;

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitris_213 είπε

Ότι και να πάρεις σε σιλικόνη μετά από λίγο καιρό θα σου κιτρινίσει..οπότε διάλεξε μια και πάρτη.....

Και διόρθωσε σε παρακαλώ τον τίτλο..... διαφανής θήκη.....φιλικά πάντα έτσι;;;;;

Δεν το γνώριζα αυτό!! Ευχαριστώ!!!

Κάτι θήκες με μαλακό πλαστικό αξίζουν? 

Μπορεί να διορθώσω αργότερα τον τίτλο απλά για αρχή με καίει να βρώ καποια σωστή θήκη😁 αφού καταλαβαίνουν τι θέλω να πω ολα καλα😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Eλληνας είπε

Διαφανές γυαλιστερή θήκη*
ποια υλικά* στις θήκες 
😅

Συγνώμη αλλά τα έγραψα λίγο σύντομα και απ ότι κατάλαβα από την απάντηση σας δεν κατανοήσατε τις ερωτήσεις μου.. Ελπίζω τώρα να καταλάβατε τι θέλω να πω και να με βοηθήσετε στο θέμα με την θήκη

Δες για θήκη σιλικόνης! Είναι γυαλιστερή και μαλακή! Δεν γρατζουνάει το κινητό και θες αλλοιώνει το χρώμα. Για κινητό την θες ή για τάμπλετ; 

https://www.google.gr/search?q=Διαφανες+θήκες+σιλικόνης&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwju287v3rPfAhWTiaYKHRHaADIQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=412&bih=652&dpr=2.63

Επεξ/σία από lek88
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ NILLKIN EINAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KRITH είπε

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ NILLKIN EINAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ

Μην γράφεις κεφάλαια είναι σαν να γκαρίζεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...