Eλληνας Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να αγοράσω θήκη και θέλω να είναι διαφανές γυαλιστερή Κάτι διαφανές από σιλικόνη είναι γυαλιστερές? και αν οχι ποιο υλικό είναι διαφανές γυαλιστερό στις θήκες Ποια υλικά στις θήκες δημιουργούν φθορές στο χρώμα του κινητού ? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Eλληνας
lek88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) "Διαφανές γυαλιστερή;" "Ποια υλική στις θήκες;" ;;;;;;;; Σιλικόνη. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από lek88
Eλληνας Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, lek88 είπε "Διαφανές γυαλιστερή;" "Ποια υλική στις θήκες;" ;;;;;;;; Διαφανές γυαλιστερή θήκη* ποια υλικά* στις θήκες 😅 Συγνώμη αλλά τα έγραψα λίγο σύντομα και απ ότι κατάλαβα από την απάντηση σας δεν κατανοήσατε τις ερωτήσεις μου.. Ελπίζω τώρα να καταλάβατε τι θέλω να πω και να με βοηθήσετε στο θέμα με την θήκη Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Eλληνας
Eλληνας Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Θα με βοηθήσετε σε αυτα που ρωτάω? Τουλάχιστον πείτε μου ποιο υλικό στις θήκες χαλάει το χρώμα του κντου
dimitris_213 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ότι και να πάρεις σε σιλικόνη μετά από λίγο καιρό θα σου κιτρινίσει..οπότε διάλεξε μια και πάρτη..... Και διόρθωσε σε παρακαλώ τον τίτλο..... διαφανής θήκη.....φιλικά πάντα έτσι;;;;; 1
Eλληνας Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Ότι και να πάρεις σε σιλικόνη μετά από λίγο καιρό θα σου κιτρινίσει..οπότε διάλεξε μια και πάρτη..... Και διόρθωσε σε παρακαλώ τον τίτλο..... διαφανής θήκη.....φιλικά πάντα έτσι;;;;; Δεν το γνώριζα αυτό!! Ευχαριστώ!!! Κάτι θήκες με μαλακό πλαστικό αξίζουν? Μπορεί να διορθώσω αργότερα τον τίτλο απλά για αρχή με καίει να βρώ καποια σωστή θήκη😁 αφού καταλαβαίνουν τι θέλω να πω ολα καλα😄
dimitris_213 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάντως σε όποιο κινητό είχα σιλικόνης έβαζα........ όχι απαραίτητα επώνυμες ..και όλα καλά. 1
lek88 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Eλληνας είπε Διαφανές γυαλιστερή θήκη* ποια υλικά* στις θήκες 😅 Συγνώμη αλλά τα έγραψα λίγο σύντομα και απ ότι κατάλαβα από την απάντηση σας δεν κατανοήσατε τις ερωτήσεις μου.. Ελπίζω τώρα να καταλάβατε τι θέλω να πω και να με βοηθήσετε στο θέμα με την θήκη Δες για θήκη σιλικόνης! Είναι γυαλιστερή και μαλακή! Δεν γρατζουνάει το κινητό και θες αλλοιώνει το χρώμα. Για κινητό την θες ή για τάμπλετ; https://www.google.gr/search?q=Διαφανες+θήκες+σιλικόνης&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwju287v3rPfAhWTiaYKHRHaADIQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=412&bih=652&dpr=2.63 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από lek88 1
KRITH Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ NILLKIN EINAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ 1
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KRITH είπε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ NILLKIN EINAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ Μην γράφεις κεφάλαια είναι σαν να γκαρίζεις 1
Eλληνας Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Πιο πολύ διαβάζω για θήκη από σιλικόνη.. Παράγγειλα μία με διαφανή σιλικόνη, 0.3 πάχος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα