Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Επερχόμενο update στον Chrome θα εμποδίζει πλέον τις κακεντρεχείς ιστοσελίδες από το να κρατούν τον χρήστη όμηρο ατελείωτων pop-up διαφημίσεων. Πρόσφατες αλλαγές στον κώδικα του Chromium δείχνουν ότι οι developers έχουν προσθέσει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που στοχεύουν στο τέλος της ομηρίας του κουμπιού επιστροφής. Πιο συγκεκριμένα, ο browser πλέον θα μπορεί να ανιχνεύσει προσπάθειες για προσθήκη εικονικών καταχωρήσεων ιστορικού, και θα τις προσπερνάει. Προς το παρόν βέβαια, το νέο αυτό feature θα περιοριστεί σε λειτουργία flagging, δηλαδή θα αναφέρει όσες ιστοσελίδες έχουν τέτοια συμπεριφορά για να μπλοκαριστούν από την Google. Αυτή η προσέγγιση είναι προτιμότερη για την αποφυγή απροσδόκητης συμπεριφοράς από το νέο experimental feature. Το πότε ακριβώς θα το δούμε στην σταθερή έκδοση του Chrome παραμένει άγνωστο, αλλά όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούν να το κάνουν σε μερικές εβδομάδες στην έκδοση beta. engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να θες να δεις «βιντεάκια» με την ησυχία σου και να σου τα κάνει μπαλόνια με τις ανύπαντρες που σε περιμένουν στα 50km 😛 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Tilemaxx 9 1
Kostasspil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 5 minutes ago, Tilemaxx said: Να θες να δεις «βιντεάκια» με την ησυχία σου και να σου τα κάνει μπαλόνια με τις ανύπαντρες που σε περιμένουν στα 50km 😛 Ασε που ειναι και ψεμα αυτο, ουτε μια δεν εχω βρει 6 1
antbyron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Να θες να δεις «βιντεάκια» με την ησυχία σου και να σου τα κάνει μπαλόνια με τις ανύπαντρες που σε περιμένουν στα 50km 😛 50 σου βγάζει εσένα; Εμένα 5-10 χμ, σε πιάνουν κοροιδο 😜 1
thxerakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 επιτελους!!!! εκει που εψαχνες τοση ωρα για να βρεις κανενα καλο βιντεο ( απλα απο περιεργεια οχι πως το εχεις αναγκη) να το βλεπεις και πανω στην κορυφωση να σου πεταει οτι κερδισες δωροεπιταγη απο τον σκλαβενιτη..χαχα tragic..αντε μετα παλι απο την αρχη
ELTASSOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ασε που ειναι και ψεμα αυτο, ουτε μια δεν εχω βρει Ουτε εγω..ολες παντρεμμενες ειναι...απατη 1
HALF EVIL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Ουτε εγω..ολες παντρεμμενες ειναι...απατη Οι παντρεμένες είναι αχαλίνωτες. 2
risingsun Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Να θες να δεις «βιντεάκια» με την ησυχία σου και να σου τα κάνει μπαλόνια με τις ανύπαντρες που σε περιμένουν στα 50km 😛 Και με τις ελευθερες ρωσιδες που εχει φαει ενα κολλημα,η κανε το 'εργαλειο' σου μεγαλυτερο με τη νεα κρεμα χαχα !
panossar95 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, risingsun είπε Και με τις ελευθερες ρωσιδες που εχει φαει ενα κολλημα,η κανε το 'εργαλειο' σου μεγαλυτερο με τη νεα κρεμα χαχα ! Ε ΟΧΙ ΚΑΙ "ΝΕΑ ΚΡΕΜΑ" ΤΟ TITAN GEL, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από panossar95 3
risingsun Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ουτε μια τσοντα δεν μπορεις να δεις...που καταντησαμε! 😜
18koniska Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Τι σπαστικό και αυτό,τις πρώτες φορές που δεν ήξερα παραλίγο να πάω το λάπτοπ για επισκευή γιατί νόμιζα ότι γέμισε ιούς 😂😁
kurkosdr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Να θες να δεις «βιντεάκια» με την ησυχία σου και να σου τα κάνει μπαλόνια με τις ανύπαντρες που σε περιμένουν στα 50km 😛 Εγώ μπαίνω με NordVPN και όλες οι ανύπαντρες που μου βγάζει είναι στον Παναμά. Ατυχία... 1
Eλληνας Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Θα γίνει κ στον internet explorer το 2030😥 2 ώρες πριν, risingsun είπε Και με τις ελευθερες ρωσιδες που εχει φαει ενα κολλημα,η κανε το 'εργαλειο' σου μεγαλυτερο με τη νεα κρεμα χαχα ! Αυτό με την κρέμα δεν ισχύει... Μου το είπε ένας φίλος🤪
Pokemon640 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, risingsun είπε Και με τις ελευθερες ρωσιδες που εχει φαει ενα κολλημα,η κανε το 'εργαλειο' σου μεγαλυτερο με τη νεα κρεμα χαχα ! Υπάρχει εξτένσιον από τον "κακό δράκο". Απλά ξέχασαν να το φέρουν τα καλά μαγαζιά εδώ 🙃 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα