Panagiotis!! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ολα Ξεκινησαν απο την μερα που λογω δουλειας επρεπε να μετακομισω σε αλλη πολη τοσο καιρο τους πληρωνω παραπανω σε τιμες απο τους ανταγωνιστες τους και ειχα την εντυπωση οτι ειναι πιο σαβαρη εταιρια παω λοιπον σε φυσικο καταστημα κανω την αιτηση μεταφορας γραμμης απο την περιοχη που εμενα στην καινουργια πολη μου μενω και εχουν περασει 28 μερες και το αιτημα μου βρισκεται σε προτεραιοτητα το αστειο με την υποστηριξη τους ειναι οτι αλλα μου ελεγε ο ενας υπαλληλος αλλα μου ελεγε ο αλλος Αναρρωτιεμαι για ποιον λογω να πληρωνει κανεις περισσοτερα χρηματα στην cosmote απο την στιγμη που δεν σου προσφερει καλυτερες υπηρεσιες η κατι διαφορετικο απο τους αλλους διαβασα επισης και απο αλλους εδω στο φορουμ που αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα σκοπος αυτου το θεματος ειναι να αναδειξω και εγω οπως το κανανε και αλλοι συμφορουμιτες το προβλημα καθως και να ενημερωσω τους υποψηφιους πελατες για την ταλαιπωρια και τις υπηρεσιες που ελαβα απο την cosmote σε επικοινωνιες που ειχαμε αυτες τις μερες ζητησα καποιον υπευθυνο στο τηλεφωνο καποιον προισταμενο αλλα δεν υπαρχει λενε επειδη εχω κανει παραπονα στις τηλεφωνικες επικοινωνιες που ειχαμε και μαλλον δεν τα δινουν σημασία αυτοι καταλαβαινουν μονο οταν χανουν πελατες και ευχομαι με τις πρακτικες τους να χασουν πολλους μπας και κανενας προισταμενος (αν υπαρχει) ελέγξει αυτους που πληρωνονται για να κολυσιεργούν ποσος ειναι ο χρονος που πρεπει να περιμενω πριν κανω καταγγελια συμβασης αυτοι στελνουνε λογαριασμους κανονικα για να τους πληρωσω λες και μου παρεχουν καποια υπηρεσια οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη παιδια
bill2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ναι αλλά γίνεται αυτο που λες π΄χ απο 210 δεν μπορεις να κανεις φορητοτητα σε 2310 μιπως αργουν γτ θα σε βαλου σε νεα γραμμή με συνέχιση συμολαίου ;
Panagiotis!! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, bill2015 είπε Ναι αλλά γίνεται αυτο που λες π΄χ απο 210 δεν μπορεις να κανεις φορητοτητα σε 2310 μιπως αργουν γτ θα σε βαλου σε νεα γραμμή με συνέχιση συμολαίου ; δηλαδη bill οταν πας απο 210 σε 2310 δηλαδη απο αθηνα θεσσαλονικη πρεπει να κανουν περισσοτερο απο 1 μηνα δηλαδη πιστευεις οτι δικαιολογειται αν σε βαλουν σε καινουργια γραμμη με συνεχιση του συμβολαιου σου ο 1 μηνας
jkoukos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ο μόνος λόγος που νομιμότατα δικαιολογεί μεγάλη καθυστέρηση είναι να μην υπάρχει ελεύθερο ζεύγος ώστε να συνδεθεί η γραμμή σου στην νέα περιοχή. Αν και δεν είναι συχνό το πρόβλημα, εν τούτοις είναι υπαρκτό και γνωστό. Επειδή δεν αναφέρεις (αν σ' έχουν ενημερώσει για το αίτιο) ποιο είναι το πρόβλημα, εικάζω ότι είσαι είσαι αυτή την περίπτωση. Δυστυχώς, αν ισχύει το παραπάνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός της υπομονής. Υπόψη ότι μπαίνεις σε σειρά προτεραιότητας σε σχετική λίστα που ισχύει για όλους τους παρόχους, αφού το χάλκινο δίκτυο σε όλη την χώρα είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ.
Panagiotis!! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 UPDATE COSMOTE σημερα 24 δεκ 2018 με ενημερωσαν οτι το μονο διαθεσιμο Ραντεβου ειναι 16 ΙΑΝ 2019 η αιτηση μου εγινε στις 24 ΝΟΕ 2018 αυτοι ελαβαν γνωση στις 06 ΔΕΚ και μου λενε στην καλυτερη περιπτωση θα εξυπηρετηθω στι 16 ΙΑΝ 2019 τα συμπερασματα δικα σας παιδια για το αν αξιζει κανεις να πληρωνει την κοσμοτε και αν ειναι αξιοπιστος παροχος
Panagiotis!! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Update 18 ιαν Στις 7 ιαν μίλησα με έναν ας πούμε προϊστάμενο κλιμάκιο το οποίο ήταν πιο ανθρώπινο σαν επικοινωνία και δεν έδινε απαντήσεις τυποποιημενες και λέω εδώ θα βγάλουμε κάποια άκρη δεν μπορεί Έδωσε εντολή να τρέξει το ζήτημα και μου ζήτησε να τον καλέσω τις επόμενες μέρες να του πω αν είμαι ικανοποιημένος 18 Ιανουαρίου ακόμη δεν με κάλεσαν τον πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπε έπρεπε να σας είχαν ήδη καλέσει Τώρα η με κοροϊδεύουν ομαδικός Η κάποιο κλιμάκιο δεν καταλαβαίνει από προϊστάμενο κλιμάκιο και κάνει ότι θέλει Μάλλον οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση δεν απολογούνται πουθενά η δεν τους νοιάζει Σε 6 μέρες κλείνω 2 μήνες αναμονής και μετράω ακόμη Αυτές είναι οι υπηρεσίες της αυτοαποκαλούμενης νούμερο 1 κινητής και σταθερής εταιρίας Να χαίρεστε την υπηρεσίας σας και τους υπαλλήλους σας
sakis206 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Panagiotis!! είπε Update 18 ιαν Στις 7 ιαν μίλησα με έναν ας πούμε προϊστάμενο κλιμάκιο το οποίο ήταν πιο ανθρώπινο σαν επικοινωνία και δεν έδινε απαντήσεις τυποποιημενες και λέω εδώ θα βγάλουμε κάποια άκρη δεν μπορεί Έδωσε εντολή να τρέξει το ζήτημα και μου ζήτησε να τον καλέσω τις επόμενες μέρες να του πω αν είμαι ικανοποιημένος 18 Ιανουαρίου ακόμη δεν με κάλεσαν τον πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπε έπρεπε να σας είχαν ήδη καλέσει Τώρα η με κοροϊδεύουν ομαδικός Η κάποιο κλιμάκιο δεν καταλαβαίνει από προϊστάμενο κλιμάκιο και κάνει ότι θέλει Μάλλον οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση δεν απολογούνται πουθενά η δεν τους νοιάζει Σε 6 μέρες κλείνω 2 μήνες αναμονής και μετράω ακόμη Αυτές είναι οι υπηρεσίες της αυτοαποκαλούμενης νούμερο 1 κινητής και σταθερής εταιρίας Να χαίρεστε την υπηρεσίας σας και τους υπαλλήλους σας Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή για να μην χαλάς την ζαχαρένια σου με δαύτους. Οποιαδήποτε Επικοινωνία έχεις με αυτούς να είναι γραπτώς. Καλύτερα με email. Έτσι έχεις κάτι χειροπιαστό και αν δεν βγάζεις άκρη απευθύνεσαι στην εεττ πάλι γραπτώς. Ό,τι ζητάς να είναι υπό την μορφή αίτησης και να απαιτείς έναν αριθμό ότι η αίτηση σου καταχωρήθηκε. Έτσι λειτουργούν . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από sakis206
bill2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δυστηχώς φτάσαμε 2019 και ακόμα δεν γίνονται άμεσα όλοι τους ειναι τα ίδια Στις 21/12/2018 στις 10:15 ΜΜ, Panagiotis!! είπε δηλαδη bill οταν πας απο 210 σε 2310 δηλαδη απο αθηνα θεσσαλονικη πρεπει να κανουν περισσοτερο απο 1 μηνα δηλαδη πιστευεις οτι δικαιολογειται αν σε βαλουν σε καινουργια γραμμη με συνεχιση του συμβολαιου σου ο 1 μηνας Δεν δικαιολογείται είναι πάρα πολύς καιρός αλλα υπομονή το μόνο που μπορείς να κάνεις και καταγγελία
jkoukos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Θα ξαναρωτήσω. Μήπως δεν υπάρχει ελεύθερο ζεύγος για να ενεργοποιηθεί η γραμμή;
Panagiotis!! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Θα ξαναρωτήσω. Μήπως δεν υπάρχει ελεύθερο ζεύγος για να ενεργοποιηθεί η γραμμή; Κανένας τους δεν μου είπε κάτι τέτοιο Σε αντίστοιχη περίπτωση του πατέρα μου σε άλλη πόλη διμηουργησανε σε 2 μέρες καινούργια γραμμή 2 ώρες πριν, sakis206 είπε Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή για να μην χαλάς την ζαχαρένια σου με δαύτους. Οποιαδήποτε Επικοινωνία έχεις με αυτούς να είναι γραπτώς. Καλύτερα με email. Έτσι έχεις κάτι χειροπιαστό και αν δεν βγάζεις άκρη απευθύνεσαι στην εεττ πάλι γραπτώς. Ό,τι ζητάς να είναι υπό την μορφή αίτησης και να απαιτείς έναν αριθμό ότι η αίτηση σου καταχωρήθηκε. Έτσι λειτουργούν . Κάπου στο μεσοδιάστημα ήταν γραπτές μέσω email οι επικοινωνίες Σκέφτομαι την καταγγελία έστω και έφυγα από αυτούς θα πρέπει να ξανά κάνω την ίδια διαδικασία από την αρχή Περιμένω να ενεργοποιηθεί η γραμμή και μετά να ζητήσω φορητοτητα 1 ώρα πριν, divo είπε 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Δυστηχώς φτάσαμε 2019 και ακόμα δεν γίνονται άμεσα όλοι τους ειναι τα ίδια Δεν δικαιολογείται είναι πάρα πολύς καιρός αλλα υπομονή το μόνο που μπορείς να κάνεις και καταγγελία Ακριβώς 2019 και οι υπηρεσίες τηλεφωνίας είναι ίσως και χειρότερες από την Ουγκάντα Με πήραν τηλέφωνο από εταιρία αλλά για προσφορά μόλις τους είπα περιμένω ενεργοποίηση γραμμής λόγο μετακομισης σε άλλη πόλη δεν προλάβαιναν να το κλείσουν μου είπαν ότι αν δεν είστε σε Θεσσαλονίκη Αθήνα και μια η 2 άλλες πόλεις δεν μπορούμε να κάνουμε καινούργια γραμμή (τρελάθηκα λέω δεν μπορεί να ακούνε καλά τα αυτιά μου) 1 ώρα πριν, divo είπε Μήπως στην ημερομηνια που σου δώσανε τους είπες όχι. δεν την δέχτηκες? Οι ημερομηνίες μπαινουν αυτοματα δεν τις βαζει κανεις με το χερι. Η κοπελα στο κεντρο εχει μπροστα της ωρες που ειναι ελευθερες συμφωνα με αυτα που της δινει το συστημα. Σε ποια πολη εισαι? 24 νοε έκανα αίτηση 17 δεκ μου λένε το διαθέσιμο ραντεβού είναι 16 ιαν και λέω 45 μέρες για ραντεβού θέλετε πλάκα κάνετε θέλω κάτι καλύτερο αυτό λέω είναι κοροϊδία που κάνετε Μου λέει θα υποβάλλει αίτηση για κάτι καλύτερο χωρίς καμία επιτυχία χωρίς καμία ενημέρωση Μετά ξεκίνησε η επικοινωνία με ερωτήσεις που δεν μου δίνανε απαντήσεις μέχρι που ξεκίναγα να μιλάω με κάποιον από προϊστάμενο κλιμάκιο Το αποτέλεσμα το προϊστάμενο κλιμάκιο έκανε μια τρύπα στο νερό Το μόνο θετικό που είπε το προϊστάμενο κλιμάκιο ήταν ότι έχω απόλυτο δίκιο ότι είναι απαράδεκτο αυτό που γίνετε με εμένα και ότι δεν δικαιολογειται αυτή η καθυστέρηση για κανένα λόγο Επίσης είπε επειδή ρωτούσα για θέματα νομοθεσίας και καταγγελίας ότι εάν επιθυμώ μπορεί να φύγω χωρίς ποινή Άμα εμένα για λόγους ταλαιπωρίας θα μου έκανε δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς Δεν τον περιμένω για την δωρεάν μεταφορά Αλλά για το ότι αν φύγω τελείως θα πρέπει να πάω σε άλλη εταιρία και αντε ξανά από την αρχή Για αυτό περιμένω να ενεργοποιηθεί η γραμμή και την επόμενη μέρα να ζητήσω φορητοτητα Όλα αυτά στο νησί της Ρόδου
jkoukos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Κοίτα, το να μην υπάρχει διαθέσιμο ζεύγος για να γίνει μια νέα σύνδεση ή μεταφορά της (όπως εσύ), δεν είναι σύνηθες, εν τούτοις ούτε σπάνιο. Παλαιότερα λόγω αυτής της έλλειψης έκαναν χρήση PCM κυκλωμάτων, μα πλέον τείνουν να εκλείψουν διότι στις γραμμές αυτές δεν παίζει DSL. Οπότε σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη ελεύθερων χάλκινων ζευγών, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα σήμερα με την αύξηση της ζήτησης. Είναι άσχετο το ότι ο πατέρας σου έβαλε αμέσως γραμμή. Κανείς δεν γνωρίζει εκ των προτέρων αν και σε ποια οικοδομή ακριβώς έχουν θέμα έλλειψης γραμμών και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι σε λίστα προτεραιότητας πάνω από 4 μήνες. Είναι να μην σου τύχει και να παρακαλάς να ελευθερώνονται σχετικά γρήγορα οι γραμμές. Δεν ξέρω (αφού κι εσύ δεν γνωρίζεις) αν είσαι σε τέτοια περίπτωση, αλλά αν ισχύει το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή, "ακόμη και τον Θεό να έχεις μπάρμπα". Τέλος ο ΟΤΕ έπαψε εδώ και 2 χρόνια να είναι καθολικός πάροχος τηλεφωνίας. Την θέση του πήρε η Forthnet, που σημαίνει ότι αν υπάρχει έλλειψη γραμμών σε μια περιοχή κι εφόσον κάποιος επιθυμεί άμεσα λύση, είναι ευθύνη της να εγκαταστήσει νέο δίκτυο αν της το ζητήσει. Όμως η ίδια δεν περνά καλώδια αλλά παρέχει υπηρεσία σε τέτοιες περιπτώσεις (με την βούλα του νόμου) μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Αν το θέλεις καλώς, διαφορετικά υπομονή μέχρι να σου βρει γραμμή ο ΟΤΕ. 2
Panagiotis!! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, jkoukos είπε Κοίτα, το να μην υπάρχει διαθέσιμο ζεύγος για να γίνει μια νέα σύνδεση ή μεταφορά της (όπως εσύ), δεν είναι σύνηθες, εν τούτοις ούτε σπάνιο. Παλαιότερα λόγω αυτής της έλλειψης έκαναν χρήση PCM κυκλωμάτων, μα πλέον τείνουν να εκλείψουν διότι στις γραμμές αυτές δεν παίζει DSL. Οπότε σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη ελεύθερων χάλκινων ζευγών, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα σήμερα με την αύξηση της ζήτησης. Είναι άσχετο το ότι ο πατέρας σου έβαλε αμέσως γραμμή. Κανείς δεν γνωρίζει εκ των προτέρων αν και σε ποια οικοδομή ακριβώς έχουν θέμα έλλειψης γραμμών και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι σε λίστα προτεραιότητας πάνω από 4 μήνες. Είναι να μην σου τύχει και να παρακαλάς να ελευθερώνονται σχετικά γρήγορα οι γραμμές. Δεν ξέρω (αφού κι εσύ δεν γνωρίζεις) αν είσαι σε τέτοια περίπτωση, αλλά αν ισχύει το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή, "ακόμη και τον Θεό να έχεις μπάρμπα". Τέλος ο ΟΤΕ έπαψε εδώ και 2 χρόνια να είναι καθολικός πάροχος τηλεφωνίας. Την θέση του πήρε η Forthnet, που σημαίνει ότι αν υπάρχει έλλειψη γραμμών σε μια περιοχή κι εφόσον κάποιος επιθυμεί άμεσα λύση, είναι ευθύνη της να εγκαταστήσει νέο δίκτυο αν της το ζητήσει. Όμως η ίδια δεν περνά καλώδια αλλά παρέχει υπηρεσία σε τέτοιες περιπτώσεις (με την βούλα του νόμου) μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Αν το θέλεις καλώς, διαφορετικά υπομονή μέχρι να σου βρει γραμμή ο ΟΤΕ. Ωραία τα γράφεις φίλε Αλλά τον χρήστη-πελάτη τον ενδιαφέρει να εξυπηρετηθεί και όχι να ακούει τεχνικούς όρους της εταιρίας περί χαλκού καλώδια box ζεύγη ελεύθερες θύρες και λοιπά Το αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα ζεύγη καλώδιο η τι άλλο σκατα πρόβλημα έχει η κάθε εταιρία θα έπρεπε να το αναφέρουν όχι να λένε σε 10 με 15 μέρες το αργότερο θα είσαι έτοιμος Αν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το λένε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα Εμένα μου λένε το αίτημα σας είναι σε προτεραιότητα δεν μου είπαν ότι έχουμε πρόβλημα θα καθυστερήσει η μεταφορά σας,
Panagiotis!! Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, divo είπε Εγω τι θα σου ελεγα. Μια και η ροδο δεν ειναι μονο το κεντρο της που ισως κι εκει να μην υπαρχουν γραμμες ελευθερες. Πηγαινε στο τεχνικο τμημα μιλα με τον προισταμενο. ειναι ο μονος απο οσους μιλησες που ξερει τι γινεται εκει που θες να πας. Οι υπολοιποι απλα σου λενε. Νασε σιγουρος οτι ουτε και το καταστημα, αν εχει, γνωριζει αν υπαρχουν γραμμες. παντως εγω απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις κανει δεκτη την ημερωμηνια. πες μου κατι αλλο. Σου εχουν στειλει link για να παρακολουθεις την πορεια της αιτησης? Πήρα τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς στο τεχνικό κομμάτι της Ρόδου κι όταν ρώτησα στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι τηλέφωνο για να παίρνουν αυτοί δεν σηκώνουν τηλέφωνα εκεί Κανένα link δεν μου έδωσαν και δεν μου είπαν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο για να παρακολουθώ την πορεία της εξέλιξης Από εσένα ακούω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα