jerry banana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, odypapa1 είπε -Τι εννοείς συντήρηση; -Να μωρέ κάτι ενοίκιο και κάτι κοινόχρηστα μου πε, έχω δώσει ήδη μια φορά δεν ήξερα ότι θέλουν πάλι...τον προηγούμενο μήνα έδωσα να τα δινεις τοτε στην ωρα τους να μην εχεις θεμα Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lancias1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 πηρα κ εγω σημερα το PRO με το fifa 19 απο γερμανο σημερα.... .μπορει να μην ειναι η τελευταια εκδοση, g αλλα τοσο που το πληρωσα δεν με νοιαζει καθολου......καλες γιορτες να εχουμε....σε ευχαριστω Αγιε μου Βασιλη.....χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Αν έχετε full HD TV δεν χρειάζεται να αγοράζετε το PS4 PRO .Το απλό PS4 slim κάνει μια χαρά την δουλειά του με ίδια framerates σε 1080p συγκριτικά με το PS4 Pro σε 4Κ TV edit :ναι οκ γελάει ο άλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparockas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Αν έχετε full HD TV δεν χρειάζεται να αγοράζετε το PS4 PRO .Το απλό PS4 slim κάνει μια χαρά την δουλειά του με ίδια framerates σε 1080p συγκριτικά με το PS4 Pro σε 4Κ TV edit :ναι οκ γελάει ο άλλος Ισχυει αλλα σε αυτη την δεδομενη στιγμη και με αυτη τη διαφορα στην τιμη που δεν την λες και απαγορευτικη ειναι πιο future proof το Pro και αν βαλεις οτι το slim δεν εχει optical εξοδο (πραγμα απαραδεκτο) ενω το xbox one s εχει τοτε ειναι πιο ολοκληρωμενη κονσολα και θα σου δωσει 2 χρονια παραταση μεχρι να βγει το ps5 να κυκλοφορησει και να ομαλοποιηθει η τιμη Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από paparockas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasskar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά το media markt που δίνει το PS4 μαζί με rdd2 λέει ότι είναι το g chassis. Είναι όντως; πως το επιβεβαιώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newworld Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, vasskar είπε Ρε παιδιά το media markt που δίνει το PS4 μαζί με rdd2 λέει ότι είναι το g chassis. Είναι όντως; πως το επιβεβαιώνουμε; είναι το G chassis 100%. Tο πρώτο G chassis 7216B bundle που βγήκε στην αγορά είναι με το Red Dead Redemption 2. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από newworld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, vasskar είπε Ρε παιδιά το media markt που δίνει το PS4 μαζί με rdd2 λέει ότι είναι το g chassis. Είναι όντως; πως το επιβεβαιώνουμε; Αδερφέ νομίζω ότι πρέπει να έχουν γράψει μαλακία. Το G chassis (Gamma chassis) αναφέρεται στα PS4 PRO. Μπήκα και εγώ στο site της media markt και βλέπω ότι αναφέρει το PS4 slim που δίνει ως G chassis. Τα slim + Red Dead Redemption 2 βγαίνουν με F chassis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lancias1 είπε πηρα κ εγω σημερα το PRO με το fifa 19 απο γερμανο σημερα.... .μπορει να μην ειναι η τελευταια εκδοση, g αλλα τοσο που το πληρωσα δεν με νοιαζει καθολου......καλες γιορτες να εχουμε....σε ευχαριστω Αγιε μου Βασιλη.....χαχαχα lancias1 ΜΗΝΥΜΑΤΑ1 Έγινε μέλος24 Νοεμβρίου 2013 Αυτα ειναι! 6 Black Friday περασε το παλικαρι και δεν του ειχε κατσει τετοια προσφορα! Να 'σαι καλα Αγιε Βασιλη! Αν περιμενε απο τις BF, θα περιμεναμε για το πρωτο του σχολιο μεχρι τον 22ο αιωνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τα pro G chassis το τελευταιο CUH-71xx 72xx. Και το φιφα βγαινει σε ιδιο κουτι μαζι με slim 1 tb B η F . Pro φιφα bundle πρεπει να ειναι η τελευταια εκδοση G - oποτε το slim του εδωσαν ; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, paparockas είπε Ισχυει αλλα σε αυτη την δεδομενη στιγμη και με αυτη τη διαφορα στην τιμη που δεν την λες και απαγορευτικη ειναι πιο future proof το Pro και αν βαλεις οτι το slim δεν εχει optical εξοδο (πραγμα απαραδεκτο) ενω το xbox one s εχει τοτε ειναι πιο ολοκληρωμενη κονσολα και θα σου δωσει 2 χρονια παραταση μεχρι να βγει το ps5 να κυκλοφορησει και να ομαλοποιηθει η τιμη Υπάρχει και η εναλλακτική, συνήθως, να βάλεις την οπτική ίνα κατευθείαν στην TV και να έχεις ήχο κανονικα απο το PS4 στα ηχεία σου.Και οκ εντάξει στα 4K το PS4 Pro δείχνει κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες στα γραφικά από το PS4 slim αλλά οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα κι εγώ εν τέλει. Τα ζύγισα τα ξαναζυγισα και πήρα το slim με το red κάτι. Χωρίς ΦΠΑ 210 κάτι ευρώ με μεταφορικά. Θα το κρατήσω κάποιο καιρό και μόλις πάρω 4Κ Τιβι, βλέπουμε για καμμια παιχνιδομηχανή τότε με br 4K κτλ. Για διακόσια ευρώ και τα ψιλά, νομίζω μια χαρά... Υ.Γ. όταν με το καλό έρθει, το συνδέω στον ενισχυτή με hdmi και από κει στη Τιβι, σωστά? Για να έχω και τον ήχο... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από kanesaxo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Παρήγγειλα κι εγώ εν τέλει. Τα ζύγισα τα ξαναζυγισα και πήρα το slim με το red κάτι. Χωρίς ΦΠΑ 210 κάτι ευρώ με μεταφορικά. Θα το κρατήσω κάποιο καιρό και μόλις πάρω 4Κ Τιβι, βλέπουμε για καμμια παιχνιδομηχανή τότε με br 4K κτλ. Για διακόσια ευρώ και τα ψιλά, νομίζω μια χαρά... Υ.Γ. όταν με το καλό έρθει, το συνδέω στον ενισχυτή με hdmi και από κει στη Τιβι, σωστά? Για να έχω και τον ήχο... Γιατι δεν εδωσες πολυ λιγοτερα να παρεις το one s 1ΤΒ με 4Κ BD και να σου λειπει μονο η τηλεοραση ομως; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φυσικα , τα νιωθω τα παιδια τι τραβανε . Θα πλακωθω εγγυημενα στις επιστροφες στο "service" εκει σε αγνοουν . Στο Seven το πρωι ειχε με Red Dead 2 22/Dec/18 349,00 €Πληρωμή στο Κατάστημα Σε εξέλιξη Δε σου στελνουν καποιας μορφης ειδοποιηση επιβεβαιωσης sms / mail κατι ; Να παω απο κει θα χουν πλακωσει ολοι τωρα 3 κομματια ειχαν ετοιμοπαραδοτα . Εριξα παραγγελία χθες βράδυ την ίδια ώρα περίπου για παραλαβή απο το κατάστημα και πληρωμή εκεί . Email επιβεβαίωσης ήρθε 10 το πρωί την επόμενη ημέρα . Δεν νομίζω να γίνεται αυτοματοποιημένα αλλά ίσως την επόμενη εργάσιμη. Ειδοποίηση παραλαβής δεν έχω λάβει ακόμη μιας και βρίσκεται " σε εξέλιξη" Επίσης το email δεν μου ηρθε Inbox αλλά το πέρασε στον φάκελο Προσφορών του gmail. Ισως να εχει έρθει και στο Junk Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα περασα και απο τοπικο . Εκει εχουν παρει νεουδια και της λεω χτυπα τουλαχιστο τον αριθμο παραγγελιας στο συστημα να δω αν την πηρε και προχωραει να ακυρωσω στον γερμανο το black σκετο . Αλλα δεν ηξερε πως γινεται ουτε τι ειναι οποτε αναμονη . Oυτε καν το RDR 2 θελω αλλα προτιμω να παρω το G 72XX NIDEC fans απο το παλιο CUH-7xxx με DELTA fans που πρεπει να ειναι το σκετο του γερμανου . Αν καποιος πηρε με 309 το black ας μας πει . Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Mike83GR είπε Καμία ενημέρωση από Γερμανό είχατε για την κατάσταση της παραγγελίας; Πριν λίγο μου ήρθε mail ότι απεστάλη με courier 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις