Prof_Chaos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Θα παραλάβουν κι άλλα δεν είναι κωδικός προς κατάργηση αν είναι δυνατόν. Υπομονή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 @d_gkal λογικά ναι αλλά εφόσον έχω κάτι κουπόνια θέλω να τα χρησιμοποιήσω και να το πάρω 😒 Μακάρι να φέρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 199 εχει ακομη κ στα public αλλα στα καταστηματα ... Χτες βραδυ το πλαισιο βουλιαγμενης ειχε μια παλετα με διαφορα ps4 ενω στο σιτε τα χουν κατεβασει ολα https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4?v=0&page=1 προ Ρωτηστε και σε κανα sony center .εχει παιξει διαφημιση στην tv απο sony hellas.. Γενικα online διαθεσιμοτητες μπηκανε 2η μοιρα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 @kageθα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα του Γερμανού επειδή έχω κουπόνια που θέλω να τα χρησιμοποιήσω για να το πάρω φτηνότερα 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Παρακαλώ μην χαλάτε τα νήματα των προσφορών με άσχετες συζητήσεις. Ας γίνονται μόνο σχόλια για τυχόν διαθεσιμότητες ή αλλαγές τιμών. Χάνουμε την μπάλα έτσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroschelsea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SoNyFaNbOy είπε @kageθα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα του Γερμανού επειδή έχω κουπόνια που θέλω να τα χρησιμοποιήσω για να το πάρω φτηνότερα 😉 Ρώτα στου Ψυχικού. Εγώ πήρα το απλό πριν κλείσει το κατάστημα στις 24 και είχε και το pro διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι βρήκαν στο PS4 πέρα από last of us, god of war κτλπ. Τα 100mhz GPU παραπάνω από Xbox? Κακό δύσχρηστο μενού κακια κάρτα δικτύου με 25mb/s limit download, κακό online, κακό multimedia, ακριβό, κακό χειριστήριο, καίγεται, ουρλιάζει ο ανεμιστήρας, φτωχοί εξοδοι από πίσω (το κάνει σαν προηγούμενης γενιάς) τώρα ούτε και 4Κ br που πρώτη η Sony εισήγαγε αυτά τα μέσα στα σπίτια από το PlayStation 2 με το DVD. Ίσως η γκάφα τότε με το DRM των παιχνιδιών του Xbox να το πήγαν πίσω. Μήπως να κάνω bold ως λύση του ερωτήματος μου αυτό; "PS4 πέρα από last of us, god of war κτλπ." Μήπως αυτή είναι η Sony εμπειρία; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από aris1986 spoiler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Spoiler Εννοείς, τι πέρα από: God of War Uncharted Spider-Man Bloodborne Last of us Detroit: Become Human Horizon Zero Dawn Τα παιχνίδια της PlayLink Knack The Order Ratchet and Klank Gran Turismo Driveclub The Last Guardian Tetris effect Shadow of the Colossus Και όλα τα παιχνίδια από 3rd party developers, σχεδόν πάντα optimised, για να παίζουν τέλεια στην παιχνιδομηχανή με τους περισσότερους χρήστες. Κάτσε εσύ και μέτρα τα FPS και τις θερμοκρασίες. Η παιχνιδομηχανή είναι τα παιχνίδια της. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Γιατί δεν αγοράζουν όλοι το XBox One X, που είναι σαφώς ανώτερο από το PS4 Pro; Spoiler: ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ. Τέλος το off topic. Υπάρχει thread στο console software. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από matrixxx spoiler 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε Θα παραλάβουν κι άλλα δεν είναι κωδικός προς κατάργηση αν είναι δυνατόν. Υπομονή ΑΚΥΡΩΣΗ - στην online seven μόλις τώρα από τηλ . Τώρα είδανε ότι δεν έχουν απόθεμα 1 βδομάδα μετά Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε ΑΚΥΡΩΣΗ - στην online seven μόλις τώρα από τηλ . Μόλις τώρα μου έσκασε τηλέφωνο και εμένα. Την φάγαμε την παπαρα ☹️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε ΑΚΥΡΩΣΗ - στην online seven μόλις τώρα από τηλ . Και εις ανώτερα για τα Seven Spot ! Αντιπρόταση σας έκαναν; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπα να μου στείλει μια κοπελιά για μασάζ Οχι βρε ένα παιδί είχαν αγκαρεψει να τα ακούει τι αντιπρόταση αφού δεν υπάρχει τίποτα . Πέμπτη 20/12 η καταχώρηση . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Και εις ανώτερα για τα Seven Spot ! Αντιπρόταση σας έκαναν; @@ . Μα οι μλκες μια βδομάδα μετά το θυμήθηκαν. Ας έπαιρναν Δευτέρα κατευθείαν για το άκυρο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά το απίστευτο : Πήρα το δέμα από το τοπικό κατάστημα και μέσα είχε αντί για τη παραγγελια μου PS4 PRO ενα PS4 SLIM SPIDERMAN !!! Δηλαδή πλήρωσα ενα τιμολογιο με λαθος δεμα ΑΤgo και στο καταστημα δε μπορουσαν να μου κανουν αμεσο αντιλογισμο της χρεωσης ; Πως κινούμαι τώρα ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα χρήματά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις