Προς το περιεχόμενο

Ps4 Slim 500GB - 199€ / Pro 309€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 298
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

199 εχει ακομη κ στα public αλλα στα καταστηματα ...

Χτες βραδυ το πλαισιο βουλιαγμενης ειχε μια παλετα με διαφορα  ps4 ενω στο σιτε τα χουν κατεβασει ολα

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4?v=0&page=1 προ

Ρωτηστε και σε κανα sony center .εχει παιξει διαφημιση στην tv απο sony hellas..

Γενικα  online διαθεσιμοτητες μπηκανε  2η μοιρα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

@kageθα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα του Γερμανού επειδή έχω κουπόνια που θέλω να τα χρησιμοποιήσω για να το πάρω φτηνότερα 😉

Δημοσ.

Παρακαλώ μην χαλάτε τα νήματα των προσφορών με άσχετες συζητήσεις. Ας γίνονται μόνο σχόλια για τυχόν διαθεσιμότητες ή αλλαγές τιμών. Χάνουμε την μπάλα έτσι.

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 28/12/2018 στις 1:01 ΜΜ, SoNyFaNbOy είπε

@kageθα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα του Γερμανού επειδή έχω κουπόνια που θέλω να τα χρησιμοποιήσω για να το πάρω φτηνότερα 😉

Ρώτα στου Ψυχικού. Εγώ πήρα το απλό πριν κλείσει το κατάστημα στις 24 και είχε και το pro διαθέσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από aris1986
spoiler
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος το off topic. Υπάρχει thread στο console software.

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 28/12/2018 στις 12:00 ΜΜ, Prof_Chaos είπε

Θα παραλάβουν κι άλλα δεν είναι κωδικός προς κατάργηση αν είναι δυνατόν. 

Υπομονή 

ΑΚΥΡΩΣΗ - στην online seven μόλις τώρα από τηλ . Τώρα είδανε ότι δεν έχουν απόθεμα 1 βδομάδα μετά :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 28/12/2018 στις 4:56 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

ΑΚΥΡΩΣΗ - στην online seven μόλις τώρα από τηλ . 

Και εις ανώτερα για τα Seven Spot ! 

Αντιπρόταση σας έκαναν;

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να μου στείλει μια κοπελιά για μασάζ :P Οχι βρε ένα παιδί είχαν αγκαρεψει να τα ακούει τι αντιπρόταση αφού δεν υπάρχει τίποτα . Πέμπτη 20/12 η καταχώρηση .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
  Στις 28/12/2018 στις 5:00 ΜΜ, Prof_Chaos είπε

Και εις ανώτερα για τα Seven Spot ! 

Αντιπρόταση σας έκαναν;

@@ . Μα οι μλκες μια βδομάδα μετά το θυμήθηκαν.  Ας έπαιρναν Δευτέρα κατευθείαν για το άκυρο . 

Δημοσ.

Ρε παιδιά το απίστευτο Πήρα το δέμα από το τοπικό κατάστημα και μέσα είχε αντί για τη παραγγελια μου PS4 PRO ενα PS4 SLIM SPIDERMAN !!!

Δηλαδή πλήρωσα ενα τιμολογιο με λαθος δεμα ΑΤgo και στο καταστημα δε μπορουσαν να μου κανουν αμεσο αντιλογισμο της χρεωσης ; Πως κινούμαι τώρα ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...