Προς το περιεχόμενο

Ps4 Slim 500GB - 199€ / Pro 309€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

7 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Σκέφτηκα πως θα αργήσω να πάρω Τιβι, οπότε θα με καλυψει η κονσόλα για τουλάχιστο τον επόμενο χρόνο. Άλλωστε όλα πωλούνται...

Επίσης, και το one s με ένα παιχνίδι, στα ίδια χρήματα δεν έπαιζε?

Spoiler

Με 2 κοντρολερς ή με ενα κοντρολερ και ενα παιχνιδι, 35 ευρω πιο κατω παιζει. Το τι επαιζε αστο, ηταν 80 πιο κατω.

• Απαντ. 298
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Με 2 κοντρολερς ή με ενα κοντρολερ και ενα παιχνιδι, 35 ευρω πιο κατω παιζει. Το τι επαιζε αστο, ηταν 80 πιο κατω.

Έλα ρε, 130ε μόνο? Τζάμπα πράμα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

Μέχρι και τώρα έκανα βόλτα σε μαγαζιά... G έκδοση δεν βρήκα.... Λες να μαι τόσο παράξενος και να μην πάρω τίποτα? Έχω απογοητευτεί ήδη.. Χθές που έπαιξα σε φίλο *όχι το PRO* ακουγόταν πάρα πολύ και έπρεπε να βάλουμε ένταση απο τα ηχεία.  Σε όσους πήγα έχουν την παλιά φουρνιά CUH 71XXX.

Εμενα το pro παντως δεν ακούγεται καθολου .... και οσα εχω ακουσει ακούγονται  νορμαλ .

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sils είπε

Εμενα το pro παντως δεν ακούγεται καθολου .... και οσα εχω ακουσει ακούγονται  νορμαλ .

Το σκεφτομαι να παρω σημερα κανα slim με 2 controllers κλπ. αφου δεν εχει PRO  απλα δεν ξερω αν ολοι οι τιτλοι θα χουν διαφορα σε σχεση με το απλο

Δημοσ.

Χεχ Ανάποδα .Ελάχιστοι ειδικά optimized τίτλοι έχουν διαφορά όχι όλοι . Πχ το Nioh σε έδινε επιλογή για 60 fps αλλοι τιτλοι τρέχουν σε λίγο μεγαλύτερη ανάλυση .

.Σε JB έτρεχε καλύτερα PS2 emu σε σχεση με το απλό κάτι που είναι  αδιάφορο για το 99 %  που θέλει να παιζει spiderman , RDR2 κτλ   .Χρόνια Πολλά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Χεχ Ανάποδα .Ελάχιστοι ειδικά optimized τίτλοι έχουν διαφορά όχι όλοι . Πχ το Nioh σε έδινε επιλογή για 60 fps αλλοι τιτλοι τρέχουν σε λίγο μεγαλύτερη ανάλυση .

.Σε JB έτρεχε καλύτερα PS2 emu σε σχεση με το απλό κάτι που είναι  αδιάφορο για το 99 %  που θέλει να παιζει spiderman , RDR2 κτλ   .Χρόνια Πολλά 

Αρα εκτος απο τα ανεμοστηρακια ειναι και οπτικο το θεμα μονο σε καποιους τιτλους απ'οτι καταλαβαινω.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Αρα εκτος απο τα ανεμοστηρακια ειναι και οπτικο το θεμα μονο σε καποιους τιτλους απ'οτι καταλαβαινω.. 

Παιδια, στο ιντερνετ εχει 5.000.000 σελιδες με τις διαφορες του απλου με το pro.

Δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση εδω, ας μεινουμε στα σχόλια για την συγκεκριμενη προσφορα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Μηλο, εν μέρη έχεις δίκιο, ομως, πολλοί τiτλοι τρέχουν ΠΟΛΥ πιο καλά στο PRO, και δεν μιλάω για downsampling στις 1080p τηλεοράσεις αλλά για 2πλάσιο framerate...
Eνδεικτικά, το Monster hunter world στο απλο PS4 τρέχει σχεδόν πάντω κάτω απο τα 30 fps ενω στο Pro κυμαίνεται στα 45-50fps, Last guardian, στο απλο PS4 (ή στο 4Κ mode στο Pro είνια ώρες-ώρες slideshow) το God of war, άλλο πράμα να το παίζεις στα 30fps και αλλο στα 60fps στο PRO, όπως επίσης το Shadow of the Colossus (μιλάμε για ΑΛΛO παιχνίδι στα 60fps), Τhe evil Within 2 (30fps Vs 60fps και αυτό), το No Man's Sky, το επερχόμενο Ace Combat 7 κτλπ κτλπ...

Δεν είναι μονο το θέμα της ανάλυσης κοινώς, πολλοί τίτλοι τρέχουν  πολύ καλύτερα στο Pro, για χρήστες σαν και εμένα π.χ που θα προτιμούν πάντα υψηλότερα framerate σε σχέση με την ανάλυση το Pro είναι μονόδρομος.

Sorry για το off-topic κύριοι ;)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kanesaxo είπε

Έλα ρε, 130ε μόνο? Τζάμπα πράμα...

???? Καπου εκανες λαθος στις αφαιρεσεις, 169€ (249-80=169), αρκετα με τα οφτοπικ, απλα μην μεινει λαθος εντυπωση. Εκανα μια παρεμβαση σε κατι που ειχες ρωτησει μηπως ακυρωνες , οχι για να πιασουμε κουβεντα. ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τα Uncharted: The Nathan Drake Collection(remastered) σήμερα.Τι γραφικά τι framerates! 60 fps Cap ολη την ώρα.Στο PS4 Slim παίζει τζάμι.Τα έχω τερματίσει και τα 3 στο PS3 αλλά στο PS4 είναι 100 φορές καλύτερα...

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, matrixxx είπε

???? Καπου εκανες λαθος στις αφαιρεσεις, 169€ (249-80=169), αρκετα με τα οφτοπικ, απλα μην μεινει λαθος εντυπωση. Εκανα μια παρεμβαση σε κατι που ειχες ρωτησει μηπως ακυρωνες , οχι για να πιασουμε κουβεντα. ;)

Κανένα λάθος, απλά αφαιρώ το ΦΠΑ Εγώ. Οπότε στη περίπτωση του Χ μποξ είναι (ηταν) 136ε (για μενα). Όντως καλή προσφορά. 

Δε πειράζει δεν αγοράσαμε αυτοκίνητο. Σε ένα έτος βλέπουμε.

Θενκς ενιγουει.

Υ.Γ. υπενθυμίζω ότι και χθες το διάστημα γερμανός Αριδαίας είχε διαθέσιμα ps4 pro με παιχνίδι. Τη έκδοση 71κατι

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, WarriorDiplomat είπε

Καλησπέρα,

Τελικά όσοι πήραν το σκέτο ps4 pro (309€), ποια έκδοση είναι; Είναι g chassis (CUH-72 κλπ;) ;

Εδω είναι η ουσία σε τόσο μπλαμπλα :P Έχουν έρθει ας μας πει κάποιος χριστιανός και στο μενού τι firmware version

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Εδω είναι η ουσία σε τόσο μπλαμπλα :P Έχουν έρθει ας μας πει κάποιος χριστιανός και στο μενού τι firmware version

Και εγώ αυτό θέλω να μάθω καθως παράγγειλα απο τον Γερμανό το απλο αυτο με 309 euro και θέλω να ξέρω ποιο μοντέλο θα είναι! 

Δημοσ.

Άρα όλοι εμείς που πήραμε από το αμαζον το g , δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε. Σωστά; 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

💄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...