fytotech Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πουθενά στην Αθήνα να πάω να το αγοράσω; Από το πρωί παίρνω τηλέφωνα και δε βρίσκω πουθενά. Για το Pro ενδιαφέρομαι. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από fytotech
Nextnet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και ξαφνικά βρέθηκα με δυο PS4 PRO bundles... Είχα πάρει το πακέτο με Spider-Man (μου ήρθε χθες e-mail ότι έφυγε) αφού δεν μπορούσα να βρω πουθενά αυτό με RDR2 που ήθελα και ξαφνικά μου έρχεται και αυτό (από άλλη αλυσίδα)... Δεν θέλω να βάλω αγγελία ούτε να το σπάσω όπως κάνουν μερικοί και να το πουλήσω ξεχωριστά το πακέτο με Spider-Man (αφού θα κρατήσω αυτό που έψαχνα από την αρχή)... Οποιος από δω το θέλει να το στείλω αντικαταβολή στην τιμή της προσφοράς 349 (απλά θα χρεωθεί το κούριερ) ας γράψει εδώ ... Αλλιως θα αρνηθώ την παραλαβή και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων... Αντικαταβολή γιατί είμαι Ηράκλειο Κρήτης εκτός και αν το ψάχνει κάποιος από δω γύρω όποτε μπορούμε να βρεθούμε... Τι λέτε; ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ PS4 PRO BUNDLE ME TO SPIDER-MAN Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Nextnet
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Nextnet είπε Και ξαφνικά βρέθηκα με δυο PS4 PRO bundles... Είχα πάρει το πακέτο με Spider-Man (μου ήρθε χθες e-mail ότι έφυγε) αφού δεν μπορούσα να βρω πουθενά αυτό με RDR2 που ήθελα και ξαφνικά μου έρχεται και αυτό (από άλλη αλυσίδα)... Δεν θέλω να βάλω αγγελία ούτε να το σπάσω όπως κάνουν μερικοί και να το πουλήσω ξεχωριστά το πακέτο με Spider-Man (αφού θα κρατήσω αυτό που έψαχνα από την αρχή)... Οποιος από δω το θέλει να το στείλω αντικαταβολή στην τιμή της προσφοράς 349 (απλά θα χρεωθεί το κούριερ) ας γράψει εδώ ... Αλλιως θα αρνηθώ την παραλαβή και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων... Αντικαταβολή γιατί είμαι Ηράκλειο Κρήτης εκτός και αν το ψάχνει κάποιος από δω γύρω όποτε μπορούμε να βρεθούμε... Τι λέτε; παιζει να συμφερει καποιον αφου δεν υπαρχουν αλλα κοματια ...
kanesaxo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, matrixxx είπε Γιατι δεν εδωσες πολυ λιγοτερα να παρεις το one s 1ΤΒ με 4Κ BD και να σου λειπει μονο η τηλεοραση ομως; Σκέφτηκα πως θα αργήσω να πάρω Τιβι, οπότε θα με καλυψει η κονσόλα για τουλάχιστο τον επόμενο χρόνο. Άλλωστε όλα πωλούνται... Επίσης, και το one s με ένα παιχνίδι, στα ίδια χρήματα δεν έπαιζε?
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ερωτηση... μου ειπε πωλητης: θα κανεις jailbreak; βρηκα μονο μοντελα CUH 71XX απο που θα καταλαβω για το firmware; Επισης αν δεν βρω g chassis να παρω το αυτο που βρηκα η οχι;
nighthawk6969 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μην ψάχνεις τωρα για ps4 σε κατάλληλο firmware για jailbreak. Παρε οποιο θες και κρατα οσο τον δυνατόν πιο χαμηλά την έκδοση του λογισμικού σου (απεφυγε να συνδεθείς δηλαδη στο psn και να κάνεις εγκατάσταση τα τελευταία patch των παιχνιδιών)
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε Μην ψάχνεις τωρα για ps4 σε κατάλληλο firmware για jailbreak. Παρε οποιο θες και κρατα οσο τον δυνατόν πιο χαμηλά την έκδοση του λογισμικού σου (απεφυγε να συνδεθείς δηλαδη στο psn και να κάνεις εγκατάσταση τα τελευταία patch των παιχνιδιών) Μέχρι και τώρα έκανα βόλτα σε μαγαζιά... G έκδοση δεν βρήκα.... Λες να μαι τόσο παράξενος και να μην πάρω τίποτα? Έχω απογοητευτεί ήδη.. Χθές που έπαιξα σε φίλο *όχι το PRO* ακουγόταν πάρα πολύ και έπρεπε να βάλουμε ένταση απο τα ηχεία. Σε όσους πήγα έχουν την παλιά φουρνιά CUH 71XXX.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Μέχρι και τώρα έκανα βόλτα σε μαγαζιά... G έκδοση δεν βρήκα.... Λες να μαι τόσο παράξενος και να μην πάρω τίποτα? Έχω απογοητευτεί ήδη.. Χθές που έπαιξα σε φίλο *όχι το PRO* ακουγόταν πάρα πολύ και έπρεπε να βάλουμε ένταση απο τα ηχεία. Σε όσους πήγα έχουν την παλιά φουρνιά CUH 71XXX. ίσως μέσα σου να μην θέλεις πραγματικά να αγοράσεις κονσόλα. Καλό θα ήταν να θυμάσαι: α) Δεν υπάρχει αθόρυβο PS4 η Pro. Μετα το G θα ερθει το Η, Μ, Ο κοκ κοκ.όπως επίσης μετα το 4 θα ερθει το 5 και μετα το 6... β) Τα ΧΒΟΧ ΟΝΕ ειναι αθορυβα. Το Χ εκτος απο πολυ καλυτερο απο τα παντα ειναι και αθορυβο.. Επισης παιζει 3 γενιες παιχνιδια και πιθανοτατα και την μελλοντικη 4η. Αν γουσταρεις το gaming τα παιρνεις ολα τωρα. Τα αποκλειστικα του 4 ειναι τελεια και αρκετα. Τα αποκλειστικα του ΧΒΟΧ ειναι λιγοτερα αλλα και αυτα υπεροχα. Α! Και το Switch εχει ενα υπεροχο Zelda. Aυτα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδη ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να βρεις το πακετο με το RD2 .....
fytotech Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Δηλαδη ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να βρεις το πακετο με το RD2 ..... Δεν υπάρχει πουθενά.
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά τζίφος... είναι κρίμα να βλέπεις στα ράφια slim bundles και να μην βρίσκεις ούτε ένα CUH 72XX Άντε πες με ο θόρυβος παλεύεται και οι θερμοκρασίες και παίρνω slim που βρήκα και με χειριστήριο κλπ κλπ.. θα το μετανιώσω που δεν πήρα το PRO?? Βίντεο που είδα στο YT δεν ενθουσιάστηκα τόσο πολύ.. Θέλω να γράψει κάποιος ο οποίος είχε την σκέτη και πήρε το PRO να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα κάνω το λάθος.
therock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Εγω αντιθετως δε θελω το G, θελω καποιο που να ξερω με μεγαλη σιγουρια αν παιρνεΙ JB. Υπαρχει τροπος να το μαθουμε η εστω πηρε κανεις καποιο απο την προσφορα να μας πει 1
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, therock είπε Εγω αντιθετως δε θελω το G, θελω καποιο που να ξερω με μεγαλη σιγουρια αν παιρνεΙ JB. Υπαρχει τροπος να το μαθουμε η εστω πηρε κανεις καποιο απο την προσφορα να μας πει αυτό μου είπε πωλητής και έμεινα παγωτό... Διαβάζω απο χθές όλοι πήραν το pro κλπ κλπ.... Μου κίνησεε την περιέργεια αν πάρω πχ PRO CUH 71XX αν θα παίρνει JB
therock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε αυτό μου είπε πωλητής και έμεινα παγωτό... Διαβάζω απο χθές όλοι πήραν το pro κλπ κλπ.... Μου κίνησεε την περιέργεια αν πάρω πχ PRO CUH 71XX αν θα παίρνει JB https://www.reddit.com/r/ps4homebrew/comments/813bjw/list_of_pros_with_455_and_lower/ Αναφορά σε κείμενο STOP RIGHT NOW IF YOUR MODEL NUMBER IS CUH-71XX IT WILL BE 4.7+
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω αν ηθελα να ξεφορτωθω στοκ θα εβαζα τους πωλητες να πετανε και την εξυπναδα χωρις να εχουν ιδεα Και η sony σπρωχνει οτι απουλητο slim εχει τωρα με κραχτη το pro . Τα πακετα που θα βρεις τωρα παιζουν γυρω στο 5.50 Το λευκο μαζι με το Destiny 2 ειναι αυτο που ρωτας . Το μαυρο σκετο σημειωσε ακριβως το CUH για να δουμε . Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις