gkokokiris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα ειμαι κατωχος του mate 20 εδω και 3 μερες και εχω ενα προβλημα με τις κλησεις....οταν παω να καλεσω κανει τουτ και κλεινει μονο του σε πολυ συχνη φαση...τι μπορει να φταιει το εχει παρατιρισει καποιος αλλος...?
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Βγάλε την sim και βαλτην σε άλλο κινητό να δεις στο κάνει και εκεί?
gkokokiris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μα δεν είναι ότι χάνει σήμα... Απλά κλείνει η κλήση σαν να θέλω απλά να κάνω αναπαντιτη
georgerapp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στο κάνει συνέχεια;είναι δηλαδή εύκολα να βρεις έναν μπουσουλα; Βάλε μια άλλη σιμ και δοκίμασε. Έχεις θέμα με την αφή;μήπως κάνει άκυρο touch πάνω στο κόκκινο και κλείνει; Άσχημη φάση διότι και στο σέρβις εάν το κάνει αραιά δε θα βρεις άκρη μαζί τους εύκολα. Για τέλος κανε μια επαναφορά η δεν ξέρω εάν έχει η Huawei κανένα εργαλείο να περάσεις το λογισμικό μέσο PC καθαρό και σωστό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=471907 Για ρώτα εδώ τους χρήστες.
alada4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 volte - wificalling. κλεισε την επιλογη και δεν θα εχεις θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα