JTRGamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω τα windows 10 σε SSD και σήμερα αγόρασα καινούργιο HDD δίσκο 2TB για αποθηκευτικό χώρο. Αυτόν https://www.skroutz.gr/s/15405705/Seagate-Barracuda-2TB-ST2000DM008.html Χρειάζεται διαμόρφωση? Ή απλώς τον συνδέω με τα καλώδια και τέλειωσα? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Απλά τον συνδέεις.Αν για κάποιο λογο (που δεν νομιζω) δεν ειναι φορμαρισμένος ,θα στο ζητήσουν τα windows.Δες εαν ειναι ntfs.Αν δεν ειναι κάνε τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνηθως στους καινουργιους δισκους να χρειαστει να του δωσεις γραμμα απο την διαχειριση δισκων. Τον συνδεεις και αν δεν φαινεται ο δισκος , θα πας διαχειριση δισκων να του δωσεις γραμμα και να τον φορμαρεις. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Οκ μου ζήτησε format τα windows και τον διαμόρφωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Τσεκαρε και την υγεια του δισκου με το hd sentinel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τσεκαρε και την υγεια του δισκου με το hd sentinel την τσέκαρα.100% λέει ,30 βαθμους κελσίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 ειναι μια χαρά τότε! μεγειά και καλοδούλευτος. περιμένω εντυπωσεις γιατι ενδιαφέρομαι για τον ίδιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 3:30 ΜΜ, Psyber είπε ειναι μια χαρά τότε! μεγειά και καλοδούλευτος. περιμένω εντυπωσεις γιατι ενδιαφέρομαι για τον ίδιο! Εως τώρα κανένα απολυτως πρόβλημα.Του έχω φορτώσει 230GB αρχεία ήδη και πάει μια χαρά.Είναι και αθόρυβος από τι έχω προσέξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 και ο δικος μου δεν ακουγεται και δε δημιουργει δόνηση αλλά μάλλον αυτό ειναι θέμα κουτιού. η κεφαλή ακούγεται πάντως σε σχέση με τον παλιο wd που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα