DjAkis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Οθονη θα εχω συντομα σε 2 μήνες σίγουρα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 τότε χτύπα την απο πλαίσιο. 30 ευρώ διαφορά είναι εκτός άν δεν παίζεις τέτοια Resident Evil 2 Devil May Cry 5 Tom Clancy’s The Division 2
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ε και αμα δεν παίζει τα πουλάει και μικραίνει το κόστος
DjAkis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ γτην βοήθεια τελικά θεώρησα πολυ καλη την τιμή του Πλαισιου και την τσιμπησα αγχώθηκα λιγο γτ είναι θηρίο και ισα ισα χωρεσαι στο κουτί τωρα σειρα η οθόνη λογικά θα παω σε ips 75 hertz γτ παιζω moba και rpg κυριω 1
DjAkis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 αγορασα την 580 αλλα τα παιχνιδια πως τα περνω?
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DjAkis είπε αγορασα την 580 αλλα τα παιχνιδια πως τα περνω? Όταν παραλάβεις την κάρτα και την τοποθετήσεις στο pc, κάνεις ένα τηλ στο πλαίσιο και σου στείλουν τον κωδικό για να ενεργοποιήσεις την προσφορά στο παραπάνω λίνκ κάνοντας λογαριασμό .. Εκεί επιλέγεις τα 2 παιχνίδια που σου αρέσουν και μόλις κυκλοφορήσουν θα σου έρθουν τα αντίστοιχα κλειδιά. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris 1
DjAkis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηρα τηλ θα μου στείλουν αυριο τον κωδικό και τους έκανε εντύπωση που δεν μου ζητησαν mail αλλα ολα καλα τελικως εντωμεταξύ τσιμπησα και αυτη την οθόνη σήμερα και τελείωσα το build μου https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-27-LC27F396-FHUXEN.htm Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από DjAkis
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, DjAkis είπε Πηρα τηλ θα μου στείλουν αυριο τον κωδικό και τους έκανε εντύπωση που δεν μου ζητησαν mail αλλα ολα καλα τελικως εντωμεταξύ τσιμπησα και αυτη την οθόνη σήμερα και τελείωσα το build μου https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-27-LC27F396-FHUXEN.htm SOS. Τοποθετείς πρώτα την κάρτα για να βάλεις τον κωδικό. Δεν μπορείς να τον ενεργοποιήσεις χωρίς την κάρτα, γιατί κάνει ανίχνευση υλικού.. 1
DjAkis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Την εχω τοποθετήσει είδη ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Τα κλειδιά πωλούνται ή ειναι με κάποιο τρόπο "δεμένα" με την μητρικη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα