Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η r9 270 παρεδωσε πνευμα και σκέφτομαι να παρω rx 580 8gb διαβαζω οτι αρκετές ανεβαζουν θερμοκρασία σε ποια υλοποίηση προτείνεται να προβώ ?ευχαριστώ

• CPU: AMD Ryzen 5 1600 Box
  • MB: Asus Rog Strix B350-F Gaming
  • RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz
  • SSD: Samsung 860 Evo 250GB
  • GPU: Gigabyte Radeon R9 270 2GB WindForce 2X OC
  • PSU: Corsair VS Series VS650
  • CASE: Cougar MX330-X
Δημοσ.

Θα συνδιαστεί με το μόνιτορ  της υπογραφής;

Δημοσ.

Μόλις χθες φτιάξαμε με τον ανιψιό μου καινούριο pc εχουμε πάρει την msi armor rx 580 8gb

και την κουμπώσαμε πανω σε μια mobo Gigabyte Aorus B450M με 2Χ 8gb RAM corsair

είμαστε απο το πρωί χθές και δεν μπορέσαμε να τρέξουμε ουτε το PUBG ουτε το Αssassin's Creed Odyssey

δεν ξέρω τι φταιει ο πιτσιρικάς έχει απογοητευτεί σκάσαμε 1100 ευρώ για pc και δεν παίζει τίποτα

οι drivers της κάρτας ειναι κατεβασμένοι από την AMD και όχι απο την MSI που έχει ακόμη του Ιουλίου παιδιά κάθε βοήθεια

δεκτη ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Μόλις χθες φτιάξαμε με τον ανιψιό μου καινούριο pc εχουμε πάρει την msi armor rx 580 8gb

είμαστε απο το πρωί χθές και δεν μπορέσαμε να τρέξουμε ουτε το PUBG ουτε το Αssassin's Creed Odyssey

δεν ξέρω τι φταιει ο πιτσιρικάς έχει απογοητευτεί σκάσαμε 1100 ευρώ για pc και δεν παίζει τίποτα

οι drivers της κάρτας ειναι κατεβασμένοι από την AMD και όχι απο την MSI που έχει ακόμη του Ιουλίου παιδιά κάθε βοήθεια

δεκτη ευχαριστώ.

Άνοιξε θέμα εδώ https://www.insomnia.gr/forums/forum/14-hardware-γενικά/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

δεκτη ευχαριστώ.

Τι κάνει δλδ πεταει το game την ωρα που παει να ξεκινήσει? 

Τι τροφοδοτικό εχει το συστημα?

Δοκίμασες να κανεις update bios της μητρικης? Εαν οχι θα πρότεινα να το κανεις,μιας και στο παρελθον σε συστημα με gigabyte mobo ειχα παρόμοιο θεμα με την καρτα γραφικών αλλα με nvidia καρτα

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zvarthangalos είπε

Όχι δεν έχω κάνει update είναι ευκολο αν πάει κάτι στραβά χάνω εγγύηση και τέτοια

Για αρχη άνοιξε εαν μπορεις ενα νεο θεμα για το πρόβλημα σου για να μην χαλαμε αυτο το νημα.

Θα σου απαντησω εκει, εγω και σίγουρα και αλλοι.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Τι κάνει δλδ πεταει το game την ωρα που παει να ξεκινήσει? 

Δοκίμασες να κανεις update bios της μητρικης? Εαν οχι θα πρότεινα να το κανεις,μιας και στο παρελθον σε συστημα με gigabyte mobo ειχα παρόμοιο θεμα με την καρτα γραφικών αλλα σε nvidia.

Στο PUBG μπαινει στο main menu όμως δεν κάνει loading στο Assassin's δεν το ανοίγει καθόλου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε

Στο PUBG μπαινει στο main menu όμως δεν κάνει loading στο Assassin's δεν το ανοίγει καθόλου

Έλα να συγκεντρωθούμε λίγο, στο θέμα σου γράψε όχι εδώ :)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Radiohead  θα αγοράσω μονιτορ μετα την gpu γιατι εχω παλια οθονη η xfx 580 αξίζει;

Φυσικά και αξίζει. Πόσα διαθέτεις άμεσα; Αυτή μαζί με τα games είναι καλό deal αλλιώς περιμένεις καμμια προσφορά απο amazon.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm

H άλλη επιλογή είναι 570 + οθόνη άν έχεις διαθέσιμα 300€

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/VGA-Radeon-RX-570-Nitro-4GB-11265-07-20G.htm

https://www.skroutz.gr/s/15696124/AOC-24V2Q.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα την xfx 580 240 Euro  και το σκέφτομαι απο μαγαζί διαθεσιμη

Επεξ/σία από DjAkis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άν δεν θες να δώσεις το έξτρα πενηντάρι για καλύτερη υλοποίηση + 2 games και πρόκειται να έχεις σύντομα χρήματα για οθόνη πάρ'την τίμια είναι.

Άν δεν πρόκειται να μαζέψεις σύντομα για οθόνη τζάμπα θα την πάρεις να κάθεται οπότε κοίτα για 570+monitor

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...