Aris_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, TFN είπε Όχι...δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βρω κάποιον ...αυτοί που ξέρω ότι έχουν πισι έχουν παλιούς κ δεν ξέρω αν υποστηρίζει η μητρική δεν παίζει ρόλο αν έχουν sata άπλα να δεις στο bios οτι υπάρχει κάτι θες έστω και λάθος 1
TFN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Aris_ είπε δεν παίζει ρόλο αν έχουν sata άπλα να δεις στο bios οτι υπάρχει κάτι θες έστω και λάθος Οκ θα το δοκιμάσω από αύριο
TFN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 7:52 ΜΜ, TFN είπε Οκ θα το δοκιμάσω από αύριο Έβαλα τον ssd σε άλλο πισι ...μόνο τον καλώδιο power ...ούτε εκεί τον βλέπω στο bios
Crybal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Σ'εχασα τωρα.Τον εβαλες με μονο το καλώδιο τροφοδοσιας...χωρις το καλώδιο data?!
TFN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Σ'εχασα τωρα.Τον εβαλες με μονο το καλώδιο τροφοδοσιας...χωρις το καλώδιο data?! Ναι ... έκανα ότι μου έλεγε ο Άρης πιο πάνω...δεν έχω καλώδιο δεδομένων...και δεν ξέρω αν υποστηρίζει η μητρική του ....είναι παλιός υπολογιστής...έβαλα μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας....κ εμένα μου κάνει εντύπωση βέβαια...πως περιμένω ν μου τον δείξει στο bios χωρίς το καλώδιο data🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Crybal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 ...θελει και τα δυο καλώδια.Και το δικο μου pc 10ετιας ειναι και τον βλέπει...και εχω βάλει και σε παλιότερο.
TFN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Crybal είπε ...θελει και τα δυο καλώδια.Και το δικο μου pc 10ετιας ειναι και τον βλέπει...και εχω βάλει και σε παλιότερο. Ωχ☹️☹️☹️τώρα μπορώ να βάλω στον ssd παλιό καλώδιο;;;; Δεν θυμάμαι και τι έχω ..SATA/SATAII.🤔🤔🤔.. παίρνει κάποιο από αυτά ...;;;; Ο ssd είναι ο OCZ Trion 120gb
TFN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Crybal είπε To καλώδιο sata ειναι ενα Ok απ'ότι φαίνεται κάτι έχω χάσει σχετικά με τα καλώδια ...το τσεκαρω πάλι
TFN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/12/2018 στις 9:01 ΜΜ, Crybal είπε To καλώδιο sata ειναι ενα Ok απ'ότι φαίνεται κάτι έχω χάσει σχετικά με τα καλώδια ...το τσεκαρω πάλι Καλησπέρα μετά από καιρό.. Τελικά ο ssd ήταν εντός εγγύησης και γι'αυτό δεν ασχολήθηκα περισσότερο....τον στέλνω στην εταιρεία που τον είχα αγοράσει και μου έστειλε καινούργιο. Πάω να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει το μήνυμα... Εγκατάσταση ήταν αδύνατο να δημιουργήσει ένα νέο διαμέρισμα συστήματος ή να εντοπίσει ένα υπάρχον διαμέρισμα συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα αρχεία καταγραφής της Εγκατάστασης. Του χω κάνει διαμόρφωση και εμφανίζει το ίδιο μήνυμα Στο bios τον βλέπω κανονικά και μέσα από την εγκατάσταση των windows...υποθέτω ότι είναι κάποια ρύθμιση μέσα στο bios...
TFN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, Crybal είπε Αλλαξε το bios σε legacy Φίλε μου σε υπέρ ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου...μόλις το έκανα και φαίνεται να δουλεύει...καλό σου βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα