TFN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ και χρόνια πολλά. Ενώ είχα ανοικτό τον υπολογιστή μου βγάζει μπλε οθόνη, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω το μήνυμα και από τότε δεν μου φορτώνει τα windows (win7). Μου εμφανίζει με τη σειρά που έχω αριθμήσει τις επισυναπτόμενες φωτό...ουσιαστικά η τελευταία φωτό είναι εντελώς μαύρη....ούτε F1 μπορώ να κάνω ούτε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, ούτε εκκίνηση από το cd των windows... τίποτα...ούτε στο BIOS να μπω ... καμιά ιδέα..;;; Μόλις πατάω το F1 που μου βγάζει στη 2 φωτό μς πετάει στη μαύρη οθόνη Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από TFN
doctor2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αποσύνδεσε όλες τις συσκευές, δίσκους και ραμ. Με κλειστό PC αφαίρεσε τη μπαταρία της μητρικής για μερικά δεύτερα και τοποθέτησε την ξανά. Μετα κάνε εκκίνηση αφού έχεις συνδέσει μόνο τις ραμ και πληκτρολόγιο. Μπορείς τότε να μπείς στο bios? 1
TFN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, doctor2014 είπε Αποσύνδεσε όλες τις συσκευές, δίσκους και ραμ. Με κλειστό PC αφαίρεσε τη μπαταρία της μητρικής για μερικά δεύτερα και τοποθέτησε την ξανά. Μετα κάνε εκκίνηση αφού έχεις συνδέσει μόνο τις ραμ και πληκτρολόγιο. Μπορείς τότε να μπείς στο bios? Μόλις τα είχα κάνει φίλε ντοκτορ ...μπαίνω επιτυχώς στο bios και μπορώ να εκκινησω το cd των windows Προσπαθώ να κάνω repair γιατί system restore δεν μου δίνει την δυνατότητα...αν προλάβω θ το κάνω τώρα ...διαφορετικά το βράδυ Ούτε repair μπορώ να κάνω...προσπάθησα να μπω σε safe mode μέσω του command prompt αλλά τίποτα... Δεν ξέρω καν αν βρίσκομαι σε σωστό δρόμο Ούτε repair μπορώ να κάνω...προσπάθησα να μπω σε safe mode μέσω του command prompt αλλά τίποτα... Δεν ξέρω καν αν βρίσκομαι σε σωστό δρόμο Μόλις είδα ότι στο bios μέσα δεν βλέπω τον ssd με το λειτουργικό και προσπαθεί να κάνει εκκίνηση από τον σκληρό με τα αρχεία...το οποίο δεν γίνεται... και τελικά κάνει εκκίνηση από το cd των win πο ου έχω μέσα Έβγαλα sata από ssd και ξαναεβαλα... τίποτα🙁 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από TFN 1
donblunts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, TFN είπε Μόλις τα είχα κάνει φίλε ντοκτορ ...μπαίνω επιτυχώς στο bios και μπορώ να εκκινησω το cd των windows Προσπαθώ να κάνω repair γιατί system restore δεν μου δίνει την δυνατότητα...αν προλάβω θ το κάνω τώρα ...διαφορετικά το βράδυ Ούτε repair μπορώ να κάνω...προσπάθησα να μπω σε safe mode μέσω του command prompt αλλά τίποτα... Δεν ξέρω καν αν βρίσκομαι σε σωστό δρόμο Ούτε repair μπορώ να κάνω...προσπάθησα να μπω σε safe mode μέσω του command prompt αλλά τίποτα... Δεν ξέρω καν αν βρίσκομαι σε σωστό δρόμο Μόλις είδα ότι στο bios μέσα δεν βλέπω τον ssd με το λειτουργικό και προσπαθεί να κάνει εκκίνηση από τον σκληρό με τα αρχεία...το οποίο δεν γίνεται... και τελικά κάνει εκκίνηση από το cd των win πο ου έχω μέσα Έβγαλα sata από ssd και ξαναεβαλα... τίποτα🙁 Αν αφαιρέσεις τον Χ, και κουμπώσεις μόνο τον SSD;
TFN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Update... Έβγαλα εντελώς τον σκληρό και άλλαξα θύρα πάνω στην μητρική για τον ssd...Ε, δεν τον βλέπω ούτε στο bios ούτε όταν πάω να κάνω εκ νέου εγκατάσταση των win χρησιμοποιώντας το cd (μου λέει ότι δεν βρίσκει driver... κάτι τέτοιο...δε θυμάμαι) Απ'ότι φαίνεται ο ssd RIP μόλις 2,5 χρόνια...έχετε κάποια άλλη ιδέα...για να τον σώσω;;; Προς το παρόν δεν μπορώ να τον δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή Μπορώ να τρέξω κάποιο live cd linux για να πάρω κάποια αρχεία από την επιφάνεια εργασίας;;;...ευτυχώς όχι κάτι σημαντικό κ δε θα μου λείψουν Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από TFN
TFN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Crybal είπε Αλλαξε του και το καλώδιο τροφοδοσιας Μπαααα... τίποτα😕😭
TFN Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Crybal είπε Αλλο καλωδιο data δοκιμασες? Δεν έχω αλλά καλώδια ...απλά κάνω τραμπα από τον σκληρό στον ssd
TFN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού.... ή κάποιος ιός ;;;;
Crybal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν το βλέπεις ούτε στο bios...οχι και οχι. 1
TFN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Crybal είπε Αν δεν το βλέπεις ούτε στο bios...οχι και οχι. Οπότε πάω για αντικατάσταση;;;
TFN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Crybal είπε Το δοκιμασες σε άλλο pc? Όχι...δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βρω κάποιον ...αυτοί που ξέρω ότι έχουν πισι έχουν παλιούς κ δεν ξέρω αν υποστηρίζει η μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα