venuets Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 πως μπορω να τσεκαρω εαν ανοιγει το pc μου τις ωρες που λειπω; το αναφερω γιατι σημερα εχασα καποια αρχεια οσο ελειπα στην δουλεια και ο μικρος μου αδερφος βαζει χερι πολλες φορες στο pc το θεμα ειναι οτι ηταν αρχεια δουλειας τα οποια εχω backup απλα καλο θα ηταν να εχω και ενα τροπο να το ελενχω οσο λειπω !
D___G Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tsoubas είπε πως μπορω να τσεκαρω εαν ανοιγει το pc μου τις ωρες που λειπω; το αναφερω γιατι σημερα εχασα καποια αρχεια οσο ελειπα στην δουλεια και ο μικρος μου αδερφος βαζει χερι πολλες φορες στο pc το θεμα ειναι οτι ηταν αρχεια δουλειας τα οποια εχω backup απλα καλο θα ηταν να εχω και ενα τροπο να το ελενχω οσο λειπω ! Γιατί δεν βάζεις έναν κωδικό ή ένα pin για να μην μπορεί άλλος να μπει τον υπολογιστή χωρίς αυτόν; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από D___G
froyd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 γιατί δεν δημιουργείς ένα χρήστη για τον αδερφό σου με περιορισμένες δυνατότητες πάνω στο λειτουργικό;
venuets Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, froyd είπε γιατί δεν δημιουργείς ένα χρήστη για τον αδερφό σου με περιορισμένες δυνατότητες πάνω στο λειτουργικό; το εχω κανει ειδη ! και προφανως ξερει πως να μπαινει ειναι 15 και εχει παραπανω απο κατι παραπανω απο βασικες γνωσεις
TehJoHnX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέσα από το Event Viewer γίνεται. Δεξί κλικ πάνω στο start menu -> Run -> γράφεις eventvwr.msc και πατάς enter. Όταν ανοίξει αριστερά έχει μια στήλη θα πας Windows Logs -> System μετά δεξιά έχει μια άλλη στήλη που έχει μια επιλογή "Filter current log" εκεί θα γράψεις τα 2 νούμερα έτσι όπως είναι στην εικόνα και όταν πατήσεις οκ θα σου εμφανίσει πότε άνοιξε ο υπολογιστής και πότε έκλεισε, το 6005 είναι για την εκκίνηση και το 6006 για τον τερματισμό. Τα κάνεις sort με βάση την ημερομηνία και έτοιμος. 3
venuets Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TehJoHnX είπε Μέσα από το Event Viewer γίνεται. Δεξί κλικ πάνω στο start menu -> Run -> γράφεις eventvwr.msc και πατάς enter. Όταν ανοίξει αριστερά έχει μια στήλη θα πας Windows Logs -> System μετά δεξιά έχει μια άλλη στήλη που έχει μια επιλογή "Filter current log" εκεί θα γράψεις τα 2 νούμερα έτσι όπως είναι στην εικόνα και όταν πατήσεις οκ θα σου εμφανίσει πότε άνοιξε ο υπολογιστής και πότε έκλεισε, το 6005 είναι για την εκκίνηση και το 6006 για τον τερματισμό. Τα κάνεις sort με βάση την ημερομηνία και έτοιμος. ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
TehJoHnX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsoubas είπε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Σε περίπτωση που θες να τον κλειδώσεις, αφού βρίσκει τρόπο, βάλε κωδικό από το bios και στα Windows. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από TehJoHnX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα