Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katisjimmis είπε

Ποιος χρησιμοποιεί ακόμη Facebook???

Ο Υπουργός Υγείας κος Πολάκης ......... πιθανόν δεν του φτάνει ο χώρος του twitter....

Επεξ/σία από nhzt
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εγώ συγκινήθηκα με το ενδιαφέρον που δείχνει για τη σεξουαλικη μου ζωή η Royal Bank of Canada :P

Γιατί σου κάνει εντύπωση; Σκέφτεται οτι αν πηδάει αυτός όλη την ώρα, που όρεξη για να δουλέψει για να βγάλει λεφτά και αν αποπληρώσει το δάνειος ;)

Δημοσ.

Λες και θα μεταβιβάστηκαν και φοβερά μυστικά ειδικά απο τα μέρη μας, πατους απο wannabe ανθυποβιζιτες και πυρφορους simps "γεια σου κουκλα, αστέρι, κ.α " θα είδαν :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, katisjimmis είπε

Ποιος χρησιμοποιεί ακόμη Facebook???

Είναι συνήθεια όταν το έχεις 11 χρόνια...το έχεις απλά να υπάρχει ή για το messenger για κάποιους που βρίσκεις μόνο από εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο μεγαλυτερος ρουφιανος ειναι το fb . Ανεβαζετε φοτο να ξερουν ολοι τι κανετε και που ειστε  ανα πασα στιγμη ,ποιους εχετε φιλους και το αποκορυφωμα φιλο το αφεντικο σας το οποιο δεν μιλατε ουτε στην δουλεια απλα να ανταλλαζετε ευχες (ετσι νομιζεις πουλακι μου...)

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαγραφή Facebook πρέπει να πάει πακετάκι με Messenger, Whatsapp, Instagram αλλιώς τρύπα-νερό.

Γκουντ λακ γουίθ δατ! Τα χρησιμοποιώ όλα και είμαι καλά.

Μόνο το Signal είναι απόρθητο φρούριο, "λένε". 

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lenovo2014 είπε

αποδεικτικά στοιχεία δεν είχα αλλά το γεγονός  ότι έχω πει στο παρελθόν να βγαίνει δεν το λες και σύμπτωση... Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται  στον κόσμο.  Εμείς τα ξέρουμε αυτά,εσεις τα μαθαίνετε τελευταίοι,εμεις φανταζόμαστε εσείς ότι σας λένε τους πιστεύετε αυτή είναι η διαφορά 

Η διαφορά δεν είναι αυτή, αλλά το τί ακριβώς κάνεις για να "προστατευτείς" από αυτό που εσύ ΕΙΚΑΖΕΙΣ ότι συμβαίνει, ακόμα και όταν "δεν πέφτεις απτα σύννεφα" όταν η εικασία γίνει απόδειξη. 

Επειδή ασχολούμαι με την τεχνολογία λόγω δουλειάς εδώ και 18 χρόνια, ξέρω πολύ καλά πώς λειτουργούν τα πάντα, και ξέρω πολύ καλά ότι όλα είναι παραμύθια, με μεγαλύτερο παραμύθι όλων το αστείο GDPR που είναι απλά ένας τρόπος για να βγάλουν λεφτά οι εταιρίες που ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε κάνουν compliant. 

Αν θέλω, διαβάζω τα emails 172 εταιριών. Γιατί? Γιατί τους φιλοξενούμε τα email. Το να βγω λοιπόν να υποστηρίξω αυτά περί ανωνυμίας και privacy, είναι αστείο. 
Παλιότερα δούλευα σε εταιρία παροχής VAS (value added services) στην κινητή, βλέπε πχ Eurovision ψηφοφορίες και τέτοια. 

Σου λέω ευθέως ότι ΚΑΘΕ πάροχος email αλλά και κινητής τηλεφωνίας ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΤΑ SMS ΣΟΥ. *ΚΑΘΕ*. Γιατί? ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.

Έχοντας εσύ αυτή τη γνώση, πες μου τί κάνεις. Αρχίζεις την επικοινωνία με ταχυδρομικά περιστέρια? 

Είναι αστείο να υπάρχει υποκλοπή ΕΠΙΣΗΜΑ μέσω Siemens την εποχή των Ολυμπιακών αγώνων και να παρακολουθείται ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ακόμα και το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, και να συζητάμε εμείς για ιδιωτικότητα. 

Η ερώτηση μου λοιπόν σε εσένα και σε όλους τους εξυπνάκιδες είναι ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ εσείς επικοινωνείτε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλειστε επιτελους φυλακη το ολοπαιδο, ρε αμερικανακια. Για ονομα του Θεου. Κουρασε.

Για ποια συγκαταθεση μιλαει? Αυτη που θα ηθελε να εχει αλλα δεν?

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Η διαφορά δεν είναι αυτή, αλλά το τί ακριβώς κάνεις για να "προστατευτείς" από αυτό που εσύ ΕΙΚΑΖΕΙΣ ότι συμβαίνει, ακόμα και όταν "δεν πέφτεις απτα σύννεφα" όταν η εικασία γίνει απόδειξη. 

Επειδή ασχολούμαι με την τεχνολογία λόγω δουλειάς εδώ και 18 χρόνια, ξέρω πολύ καλά πώς λειτουργούν τα πάντα, και ξέρω πολύ καλά ότι όλα είναι παραμύθια, με μεγαλύτερο παραμύθι όλων το αστείο GDPR που είναι απλά ένας τρόπος για να βγάλουν λεφτά οι εταιρίες που ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε κάνουν compliant. 

Αν θέλω, διαβάζω τα emails 172 εταιριών. Γιατί? Γιατί τους φιλοξενούμε τα email. Το να βγω λοιπόν να υποστηρίξω αυτά περί ανωνυμίας και privacy, είναι αστείο. 
Παλιότερα δούλευα σε εταιρία παροχής VAS (value added services) στην κινητή, βλέπε πχ Eurovision ψηφοφορίες και τέτοια. 

Σου λέω ευθέως ότι ΚΑΘΕ πάροχος email αλλά και κινητής τηλεφωνίας ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ EMAIL ΚΑΙ ΤΑ SMS ΣΟΥ. *ΚΑΘΕ*. Γιατί? ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.

Έχοντας εσύ αυτή τη γνώση, πες μου τί κάνεις. Αρχίζεις την επικοινωνία με ταχυδρομικά περιστέρια? 

Είναι αστείο να υπάρχει υποκλοπή ΕΠΙΣΗΜΑ μέσω Siemens την εποχή των Ολυμπιακών αγώνων και να παρακολουθείται ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ακόμα και το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, και να συζητάμε εμείς για ιδιωτικότητα. 

Η ερώτηση μου λοιπόν σε εσένα και σε όλους τους εξυπνάκιδες είναι ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ εσείς επικοινωνείτε?

Χαχαχχαχα καλά παραδίνομαι οκ. 

Come on  bro  cool down.  

Ξέρουμε ότι τα διαβάζουν και επικοινωνούμε με συνθήματα κωδικοποιημενα  παράδειγμα... 

Το έφαγε ο Κινέζος  το ρύζι? 

Έφερε ο γύφτος  της πατάτες?  

Και άλλα πολλά. 

Τι να κάνουμε  αναπτύξαμε  και εμείς άλλο κώδικα επικοινωνιας,

Αλλά και σε γενικές γραμμές  τα σημαντικά  πράγματα τα λέμε από κοντά και όχι από τηλέφωνα και SMS ανεξάρτητου εφαρμογών. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lenovo2014 είπε

Χαχαχχαχα καλά παραδίνομαι οκ. 

Come on  bro  cool down.  

Ξέρουμε ότι τα διαβάζουν και επικοινωνούμε με συνθήματα κωδικοποιημενα  παράδειγμα... 

Το έφαγε ο Κινέζος  το ρύζι? 

Έφερε ο γύφτος  της πατάτες?  

Και άλλα πολλά. 

Τι να κάνουμε  αναπτύξαμε  και εμείς άλλο κώδικα επικοινωνιας,

Αλλά και σε γενικές γραμμές  τα σημαντικά  πράγματα τα λέμε από κοντά και όχι από τηλέφωνα και SMS ανεξάρτητου εφαρμογών. 

Όσο για το έξυπνος που είπες ναι είμαι και είμαστε. 

Εσύ που πέφτεις από τα σύννεφα  με τέτοιες του είδους  ειδήσεις και κανείς λες και σε βιαζουν ,πρέπει να υποθέσουμε κάτι? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...