Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Οι μισοί και βάλε που γράφουν/θα γράψουν χλευαστικά σχόλια κατά του σε λίγο εδώ.

Δεν κατακρίνω όσους το χρησιμοποιούν. Για να είμαι ξεκάθαρος. Απλά δεν βρίσκω καμία χρησιμότητα. Ειδικά όταν κάθε τρεις και λίγο βγαίνει στη φόρα ένα νέο τεράστιο κενό ασφαλείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, katisjimmis είπε

Δεν κατακρίνω όσους το χρησιμοποιούν. Για να είμαι ξεκάθαρος. Απλά δεν βρίσκω καμία χρησιμότητα. Ειδικά όταν κάθε τρεις και λίγο βγαίνει στη φόρα ένα νέο τεράστιο κενό ασφαλείας.

Ακριβώς. Εάν δεν συντρέχει σοβαρός επαγγελματικός λόγος θα έπρεπε να το είχαν εγκαταλείψει μετά τα φετινά ΠΟΛΛΑΠΛΑ σκάνδαλα. 

Επεξ/σία από xaratsi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να στέλνεις fb μήνυμα πονηρο σε γκομενακι,να το ψηνεις και να φτιαχνεις κατασταση και.......επειδη εισαι γκαντέμης,οταν πλησιάζει η ωρα να μην μπορείς να πας λόγο ασθένειας,δουλειάς κτλ.Ε θα σκάει μύτη ο guest star και θα στελνει μήνυμα κοινο "φιλε περαστικα-ξεκουρασου,θα παω εγω για σένα στο Μαρακι"😂

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, lenovo2014 είπε

Καλά συγνώμη  για νέο μας τα λένε αυτά έλα χριστέ και  Παναγία.  

Ναι, είναι νέο. Είχες εσύ αποδεικτικά στοιχεία ότι το Spotify πχ διάβαζε μηνύματα? 
Άλλο τί φανταζόμαστε, αλλά εδώ είναι πλέον στοιχεία. 

• Like 1
Δημοσ.

Και κάπως έτσι ξεκινάει η πτώση. Κι όταν ένας γίγαντας πέφτει, οι μικροί κάνουν πάρτι για την αναδοχή. Κάτι άλλο θα βγει, θα κάνει τον κύκλο του, θα πέσει και κάπως έτσι, η ζωή κάνει κύκλους.

• Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, katisjimmis είπε

Ποιος χρησιμοποιεί ακόμη Facebook???

Αναφορά σε κείμενο

Worldwide, there are over 2.27 billion monthly active Facebook users for Q3 2018 (Facebook MAUs) which is a 10 percent increase year over year. (Source: Facebook 10/30/18)

¯\_(ツ)_/¯

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

αν κάποιος έχει έστω και ένα ψήγμα υπόνοιας ότι το ιντερνέτ (email,fb...κτλ) τα κινητά μπορούν να έχουν έστω και 1% ασφάλεια στα "προσωπικά" δεδομένα είναι τελείως ...μα τελείως idiot!!!

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polaki είπε

Ναι, είναι νέο. Είχες εσύ αποδεικτικά στοιχεία ότι το Spotify πχ διάβαζε μηνύματα? 
Άλλο τί φανταζόμαστε, αλλά εδώ είναι πλέον στοιχεία. 

αποδεικτικά στοιχεία δεν είχα αλλά το γεγονός  ότι έχω πει στο παρελθόν να βγαίνει δεν το λες και σύμπτωση... Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται  στον κόσμο.  Εμείς τα ξέρουμε αυτά,εσεις τα μαθαίνετε τελευταίοι,εμεις φανταζόμαστε εσείς ότι σας λένε τους πιστεύετε αυτή είναι η διαφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δηλαδή το Netflix έχει δει το ματζαφλάρι μου; 

Ναι και σου προτείνει στις διαφημισεις να αλλάξεις και το τιγρέ βρακάκι είσαι ντεμοντέ . Ελεύθερη πρόσβαση σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μηνύματα πρέπει να είναι θησαυρός για στοχευμενη διαφήμιση .

Εγώ συγκινήθηκα με το ενδιαφέρον που δείχνει για τη σεξουαλικη μου ζωή η Royal Bank of Canada :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...