Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την ομάδα έχω ένα lenovo της σειράς b50-10 και μου κάνει το εξής κόλπο ενώ ανοιγει κανονικά κάποια στιγμή η οθόνη σβηνει εντελώς κάποιες φορές και κάποιες άλλες ίσα που φαίνεται να επισημάνω όλες της φορές που το έκανε μόλις τον σύνδεσα με εξωτερική οθόνη δούλευε κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τη μπορεί να φταίει???

Επεξ/σία από georgemag75
Δημοσ.
On 21/12/2018 at 11:59, georgemag75 said:

Χαιρετώ την ομάδα έχω ένα lenovo της σειράς b50-10 και μου κάνει το εξής κόλπο ενώ ανοιγει κανονικά κάποια στιγμή η οθόνη σβηνει εντελώς κάποιες φορές και κάποιες άλλες ίσα που φαίνεται να επισημάνω όλες της φορές που το έκανε μόλις τον σύνδεσα με εξωτερική οθόνη δούλευε κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα τη μπορεί να φταίει???

σαν screen inverter ακουγεται

Δημοσ.
27 minutes ago, georgemag75 said:

Ναι μόνο που στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν παρέχεται σαν εξάρτημα αλλά πάει μαζί με την οθόνη!!!!!!!!!!!!! Ατυχία μεγάλη!

δες ebay τιμες μηπως βρεις τιποτα και αξιζει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ίδιο θέμα είχα σε 14άρι Dell και τελικά άλλαξα όλη την οθόνη. Αν είσαι τυχερός καμία φορά απλά δεν κάνει καλή επαφή η καλωδιοταινία αλλιώς όπως είπε και ο φίλος παραπάνω για inverter δείχνει (άρα οθόνη μιας και πάνε μαζί).

Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 9:00 ΠΜ, Netr0nic είπε

Ίδιο θέμα είχα σε 14άρι Dell και τελικά άλλαξα όλη την οθόνη. Αν είσαι τυχερός καμία φορά απλά δεν κάνει καλή επαφή η καλωδιοταινία αλλιώς όπως είπε και ο φίλος παραπάνω για inverter δείχνει (άρα οθόνη μιας και πάνε μαζί).

Όχι δεν πάνε πάντα μαζι.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Όχι δεν πάνε πάντα μαζι.

Σε σύγχρονα μοντέλα δεν έχω δει σε κανένα να είναι το inverter ξεχωριστό όπως ήταν στα παλιά laptops! Τουλάχιστον σε Dell, Thinkpad t440 και μετά, Lenovo και Hp τα οποία έχω ανοίξει για επισκευή. Τώρα αν μου διαφεύγει κάποιο ή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που ακόμα βγαίνει με ξεχωριστό inverter εκτός οθόνης τι να πω, δεν έτυχε να το πετύχω...

Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα σε παλιά ή νέα μοντέλα αλλά γενικά. Όταν κάποιος διαβάζει μια πρόταση ότι ο inverter είναι ένα με την οθόνη δεν του έρχεται στο μυαλό του μόνο νέα μοντέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...