Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πιστεω ότι οσο πιο σύγχρονος είναι ενας συναγερμος τοσο πιο δυσκολα παραβιάζεται αλλα απαραβίαστος δεν είναι κανενας .

Ότι κλειδωνει παντα ξεκλειδωνει !

Εγώ πιστεύω οτι οι συναγερμοί εμπορίου δεν έχουν πλέον καμία αξία είτε τους βάζετε ειτε δεν τους βάζετε είναι ένα και το αυτό

Πρέπει να βρείτε άλλους τρόπους προστασίας.

Γκαράζ, κρυφούς διακόπτες κλπ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τι φάση? Πάταγαν το κουμπί, άκουγαν τον ήχο κι έπαιζαν τα φώτα/αλάρμ, αλλά δεν κλείδωναν οι ασφάλειες Ή δεν γινόταν τπτ από αυτά κι απλά δεν έδιναν σημασία κι έφευγαν?

Δν ξέρω αλλα λογικα φεύγανε πατούσαν το κουμπί και δεν δίνανε σημασια. Νομιζω ετσι δουλευει μιας και δεν πάει κανενα σημα στο αυτοκίνητο και ελπίζεις να μην το αντιληφθεί ο άλλος. 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, RedPriest said:

Δν ξέρω αλλα λογικα φεύγανε πατούσαν το κουμπί και δεν δίνανε σημασια. Νομιζω ετσι δουλευει μιας και δεν πάει κανενα σημα στο αυτοκίνητο και ελπίζεις να μην το αντιληφθεί ο άλλος. 

Αδικαιολογητοι τότε. 😛

Δημοσ.

Οι συναγερμοί που συνήθως κάνουν δώρο οι αντιπροσωπείες είναι της πλάκας,αν αφήνεις το αυτοκίνητο εκτός γκαράζ ασφάλεια κλοπής,ένας καλό συναγερμός και ένα σύστημα μηχανικού αντικλεπτικου σαν το bearlock νομίζω είναι must.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι'αυτο χαιρομαι και εγω που οδηγω corolla 20ετιας που κλειδωνει μονο με κλειδι 😂

Επεξ/σία από dimosss
  • Like 1
Δημοσ.

Η να εχεις κανενα renault που κανεις δεν το κλεβει...10 χρονια τωρα ουτε καν το κλειδωνω..Αντε στην χειροτερη να βρεις κανενα ντουλαπακι ανοιχτο,και αυτο σε κακοφημη περιοχη..Ουτε καν ασφαλεια κλοπης...Εγγυημενα πραγματα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Η να εχεις κανενα renault που κανεις δεν το κλεβει...10 χρονια τωρα ουτε καν το κλειδωνω..Αντε στην χειροτερη να βρεις κανενα ντουλαπακι ανοιχτο,και αυτο σε κακοφημη περιοχη..Ουτε καν ασφαλεια κλοπης...Εγγυημενα πραγματα

Σκέψου το ακόμα χειρότερο. Να έχεις ασφάλεια κλοπής, να το αφήνεις ανοιχτό μήπως σε λυπηθεί κανένας και να μην θέλουν ούτε να στο κλέψουν! Είναι να μη σου τύχει. ^_^

Πάντως πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι πλέον τα παραδοσιακά αντικλεπτικά μάλλον θα έπρεπε να έχουν γίνει πάλι πιο δημοφιλή, όπως παλιότερα. Μπορούν να κερδίσουν χρόνο, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος και κομβικής σημασίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συναγερμοί... λουκέτα... χαζομάρες... χρήματα... το παρκάρεις σε κεντρικό δρόμο (Εξω από το Μακεδονία Παλλάς) και βρίσκεις το ολοκαίνουργιο toyota yaris χωρίς ζάντες... ακουμπισμένο σε 2 τσιμεντόλιθα...    

received_199615940988658.jpeg

Επεξ/σία από bromiaris
  • Sad 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit:καμμια σχεση το παραπανω γιατι μιλας για απλους συναγερμους κατα 99% meta του 50ευρου(αρκετοι εξουσιοδοτημενοι τετοιους εβαζαν σαν δωρο)...τσεκαρε κανα p.n. απο τον συναγερμο φιλου σου και δες αν εχει κυλιομενους και ποσο ετων ειναι το μοντελο συναγερμου...

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...