Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες,

Σκέφτομαι να αλλάξω καρτούλα στο σύστημα της υπογραφής μου budget μέχρι 300 - 350 ευρώ.

Οθόνη έχω μία 27αρα LG 1920x1080

PSU : Θα το προσθέσω το απόγευμα νομίζω κάποιο corsair 650

Δεν ξέρω πόσο μπορώ να σπρώξω την δική μου

Απο παιχνίδια παίζω συνήθως mmo , δεν παίζω FPS , τώρα ξεκίνησα ESO και θα ήθελα να το παίζω όσο ποιο full γίνεται για να απολαμβάνω το περιβάλλον (οπτικά)

Για πείτε καμιά ιδέα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H κάρτα σου πουλιέται το πολύ 120€. Aν μπορείς να δώσεις μέχρι 350€ και έχεις υπομονή, τότε αξίζει να παραγγείλεις αυτή https://newstore.gr/computers-accessories/hardware/gpu/pny-kf1070gtxxr8gepb-geforce-gtx-1070-8gb-gddr5-graphics-card-kf1070gtxxr8gepb/?sl=el

Κάνε όμως πρώτα μια τηλεφωνική επιβεβαίωση για το προϊόν γιατί δεν ξέρω την αξιοπιστία του καταστήματος.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση , πολύ καλή τιμή σε σχέση με σκρουτζ , αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξιόπιστο είναι το συγκεκριμένο site

Δημοσ.

έτσι πως τα χουν κάνει με τις κάρτες, για καινούργιες πας ή μέχρι 300 ευρώ ή 400+. εκτός αν πετύχεις καμιά προσφορά σαν αυτή τη 1070. αν υποστηρίζει free sync η οθόνη σου θα πρότεινα ή να πας σε rx 580 (210-250 ευρώ) ή vega 56 (395+ ευρώ). εγώ σε 580 θα πήγαινα, είναι καλή αναβάθμιση, μεταξύ 1060 3gb και 1060 6gb οι επιδόσεις της, σε κάποια games και πάνω από την 6gb. Η δικιά σου είναι σαν μια 1050ti για σύγκριση. άσε που τα 8GB VRAM αν και είναι για μεγαλύτερες αναλύσεις, στο shadow of tomb raider γνωστός είδε 7.5GB σε 1080p. άρα ίσως στο μέλλον να αποδειχτούν future proof, όσο κι αν ακόμη φαντάζουν πολλά.

σε μετ/σμένα βρίσκεις σαφώς πιο καλά πράγματα με το μπάτζετ που θεσες. πχ μία 1070 καλή υλοποίηση ή 980ti. θα βαζα μια αγγελία για ζήτηση 1070/1070ti/vega 56/980ti μέχρι 350 ευρώ να δω τι παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...