Striker4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 παιδια πολυ τιμιο το πληκτρολογιο του τιτλου το εχω αρκετο καιρο 1+ χρονο... οποιος θελει να μειωσει ακομη περισσοτερο τον θορυβο αγοραζει keyrings απο εξωτερικο(λογω τιμης) και ειναι αρχοντας
akaloith Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ειχα παρει ενα logitech k375s και μετα απο 2 βδομαδες assasins creed odyssey το w τα φτυσε, εχανε πατηματα αν ειναι το ιδιο να μου κανει και το μηχανικο motospeed ck104 να το βρασω ... υποτιθεται εκανα την αλλαγη για να κρατησει. επισης νομιζω οτι εχει μπολικες βιδες και οτι θελει και ηλεκτροκολληση για να αλλαξει ο switch αμα εβγαινε ο switch ετσι απλα με τσιμπιδα θα ταν πιο βολικο τα γραφω γιατι εχει τους ιδιους switches με το genesis. οι red παντως εμενα μου αρεσουν δε θα ηθελα κατι πιο θορυβωδες. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από akaloith
dermitzos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, akaloith είπε ειχα παρει ενα logitech k375s και μετα απο 2 βδομαδες assasins creed odyssey το w τα φτυσε, εχανε πατηματα αν ειναι το ιδιο να μου κανει και το μηχανικο motospeed ck104 να το βρασω ... υποτιθεται εκανα την αλλαγη για να κρατησει. επισης νομιζω οτι εχει μπολικες βιδες και οτι θελει και ηλεκτροκολληση για να αλλαξει ο switch αμα εβγαινε ο switch ετσι απλα με τσιμπιδα θα ταν πιο βολικο τα γραφω γιατι εχει τους ιδιους switches με το genesis. οι red παντως εμενα μου αρεσουν δε θα ηθελα κατι πιο θορυβωδες. Ηλεκτροκόλληση; Spoiler Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από dermitzos 2
DownUNDERground Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Striker4 είπε παιδια πολυ τιμιο το πληκτρολογιο του τιτλου το εχω αρκετο καιρο 1+ χρονο... οποιος θελει να μειωσει ακομη περισσοτερο τον θορυβο αγοραζει keyrings απο εξωτερικο(λογω τιμης) και ειναι αρχοντας Είναι universal τα dampers; Πχ. γι' αυτό: θα κάνουν οποιαδήποτε o-rings από τα παρακάτω; https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=mechanical+keyboard+dampers&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=mechanical+keyboard+keyrings&LH_TitleDesc=0
Striker4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Είναι universal τα dampers; Πχ. γι' αυτό: θα κάνουν οποιαδήποτε o-rings από τα παρακάτω; https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=mechanical+keyboard+dampers&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=mechanical+keyboard+keyrings&LH_TitleDesc=0 Θα σε γελάσω φίλε και εμένα μου τα είχαν προτείνει.
Dantε Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Είναι universal τα dampers; Πχ. γι' αυτό: θα κάνουν οποιαδήποτε o-rings από τα παρακάτω; https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=mechanical+keyboard+dampers&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=mechanical+keyboard+keyrings&LH_TitleDesc=0 Ναι universal ειναι. Εγω στο 104 εβαλα καποια για cherry mx. 1
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Αξίζουν τον κόπο τα rings; Δεν χαλάνε την αίσθηση της πληκτρολόγησης; Εμένα ακόμη δουλεύει μια χαρά το thor (green). Νομίζω περισσότερο θέμα είχαν αυτοί με τα red switches αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Dantε Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε Αξίζουν τον κόπο τα rings; Δεν χαλάνε την αίσθηση της πληκτρολόγησης; Θα λεγα αξιζουν το κοπο αν πατας με δυναμη τα πληκτρα μεχρι τελος. Οχι δε χαλανε την αισθηση ιδιαιτερα.Στη τελικη 1 ευρω εχουν,βαλτε σε 3-4 πληκτρα,δοκιμαστε και τα βγαζετε/βαζετε. Εγω τα εχω πανω παντως. 1
akaloith Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 19/2/2019 στις 6:33 ΜΜ, dermitzos είπε Ηλεκτροκόλληση; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1
akaloith Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 kalay ειναι ο κασσίτερος. η κολληση με kalay φανταζομαι μπορει να υποθει και ως ηλεκτροκοληση, δεν ξερω πως αλλιως λεγεται. σε καθε περιπτωση δε βγαινουν οι switches με τσιμπιδα αλλα θελουν κοληση, ηλεκτροκοληση, καλαι οπως θες πες το.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, akaloith είπε kalay ειναι ο κασσίτερος. η κολληση με kalay φανταζομαι μπορει να υποθει και ως ηλεκτροκοληση, δεν ξερω πως αλλιως λεγεται. σε καθε περιπτωση δε βγαινουν οι switches με τσιμπιδα αλλα θελουν κοληση, ηλεκτροκοληση, καλαι οπως θες πες το. Οχι, δεν λεγεται ηλεκτροκολληση. Αυτο που σου εδειξε απο προχθες ο συμφορουμιτης ειναι ηλεκτροκολληση. Αυτο λεγεται κασσιτεροκολληση, στη γλωσσα των ειδικων, απλα κολληση. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Τόσα χρόνι😋 δεν έχω πιάσει ούτε το tool που τραβάει τα πλήκτρα όχι και να τους βγάλω τα μάτια με κολλήσεις για λίγο θόρυβο
Dantε Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Τόσα χρόνι😋 δεν έχω πιάσει ούτε το tool που τραβάει τα πλήκτρα όχι και να τους βγάλω τα μάτια με κολλήσεις για λίγο θόρυβο Για να βαλεις oring δε χρειαζεται να βγαλεις τα switches.Μιλαμε για περιπτωση που χαλασει καποιο.
akaloith Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 κασσιτεροκολληση λοιπον οπως ειδα και απο το google κολληση σκετη ειναι και με uhu στιγμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα