gabriel1981 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 7 Γενάρη έλεγε εμένα, αλλά ούτε στις 7 ούτε στις 8 ήρθε. Και δεν έχει και κωδικό αποστολής για να δω που βρίσκεται. Με Deutsche Post DHL έχει αποσταλεί, μόνο αυτό μπορώ να δω.
lion2486 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εμενα ηρθε σημερα, θα ελεγα ειναι λιγο διασκεδαστικο για αρχη, φαινεται να κανει ανταξια δουλεια του νηματος... Ευχαριστουμε τον ts. 1
ntabas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, lion2486 είπε Εμενα ηρθε σημερα, θα ελεγα ειναι λιγο διασκεδαστικο για αρχη, φαινεται να κανει ανταξια δουλεια του νηματος... Ευχαριστουμε τον ts. Είχες και αριθμό αποστολής ?από ποιο αμαζον το πήρες Ιταλία η Γερμανία ? Και τελευταίο στο άφησαν από έξω η χτύπησαν κουδούνι ? Επειδή είναι untracked γι'αυτό ρωτάω 1
lion2486 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, ntabas said: Είχες και αριθμό αποστολής ?από ποιο αμαζον το πήρες Ιταλία η Γερμανία ? Και τελευταίο στο άφησαν από έξω η χτύπησαν κουδούνι ? Επειδή είναι untracked γι'αυτό ρωτάω Γερμανιας, με dhl, νομιζω χωρις αριθμο. Ειχα βαλει να το αφησουν στον αδερφο μου αλλα ηρθαν αργα και χτυοησαν κουδουνι. Γερμανοι! 1
fk-decibel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 με 67 ευρω μαζι με μεταφορικα αγορασα σημερα. Καλημερα 2
dimxyp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, fk-decibel είπε με 67 ευρω μαζι με μεταφορικα αγορασα σημερα. Καλημερα Και εγώ το δεύτερο!
akollias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αποστολή από 28/12 με DHL untracked. Ακόμα τιποτα
simply88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 untracked ερχονται με dhl; Εμενα γραφει αφιξη 17/1 Παντως το συγκεκριμενο ειδα οτι κυκλοφορει απο το 2015 σε κατι βιντεο στο youtube. ο αντικαταστατης τους ειναι το wp670 που ειναι πιο ησυχο
akollias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Deutsche post DHL γράφει χωρίς tracking. Aναμενόμενη παράδοση 7 Ιανουαρίου. Ακόμα τίποτα
ntabas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Έστειλα εμαιλ στο ιταλικό αμαζον και μου απάντησαν Following your email, I've checked and verified your order and I can see that the package was shipped via a non traceable shipping method and in this case we won't be able to locate the package. However, we kindly ask for your patience to wait by maximum till the 15th of January 2019 as this is the maximum date your package should be received at. If you didn't receive the package by this date, please don't hesitate to contact us again and I can assure you that it's totally our responsibility to reimburse you for this. 1
duende Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 και μενα για 7 ελεγε αλλα τιποτα ακομα..υπομονη
fouzouras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μην ανησυχείτε αν καθυστερεί, θα έρθει. Παρτε και κανένα τηλ στα ελτα γιατι μπορεί να είναι ήδη εκεί και ο ταχυδρόμος να μην σας έχει αφήσει ειδοποίηση. Στην περίπτωση που κολλήσει κάπου και δεν έρχεται, θα σας κάνει η αμαζόνα είτε full refund είτε θα σας το στείλει ξανά με courier χωρίς έξτρα επιβάρυνση, φτάνει να μιλήσετε chat μαζί της. 1
aristarhos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την εμπειρία μου, είναι εντελώς απίθανο να μην παραδοθούν οι παραγγελίες. Επικοινώνησα με το ιταλικό Άμαζον και μου απάντησαν στα Αγγλικά. (Μετάφραση Google για να μην τα μεταφράζω) Σύμφωνα με την εμπειρία μας, ορισμένα πακέτα παραδίδονται μετά από δύο ή τρεις ημέρες από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και αυτή η καθυστέρηση είναι εκτός του ελέγχου μας. Δυστυχώς, ορισμένες παραγγελίες ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω παραγόντων που δεν ελέγχονται. Καθώς η παραγγελία σας αποστέλλεται με μη-ανιχνεύσιμη μέθοδο αποστολής, θα ήθελα να σας ζητήσω να περιμένετε έως τις 15 Ιανουαρίου 2019. Αυτό είναι το μέγιστο που θα σας ζητήσουμε να περιμένετε και είμαστε σίγουροι ότι το δέμα σας θα παραδοθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, καθώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε το δέμα ως χαμένο μέχρι να περάσει αυτή η μέρα. Στην απίθανη περίπτωση που δεν την έχετε λάβει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019, ενημερώστε μας απαντώντας σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας βοηθήσουμε περαιτέρω. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη εάν κάποιο στοιχείο χάνεται κατά την παράδοση και θα χαρούμε να το αντικαταστήσουμε δωρεάν ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα εάν δεν υπάρχει αντικατάσταση. Αν δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας μέχρι την ημερομηνία αυτή, θα σας παράσχουμε την κατάλληλη βοήθεια. Σημειώστε ότι σε περίπτωση που προτιμάτε να μην περιμένετε μέχρι αυτή την ημερομηνία, ενημερώστε μας και μπορούμε να σας στείλουμε μια αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από aristarhos
Προτεινόμενες αναρτήσεις