funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Όπως έγραψα ηδη, μου παραδώθηκε 3 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομονία. Το δοκίμασα χθες. Πετάει νερό στα ούλα με μεγάλη πίεση, κάτι σαν αντικατάσταση του νήματος. Δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα ούτε πως απογοητεύτηκα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η οδοντόβουρτσα. Δεν μπορείς να βάλεις οδοντόκρεμα καθώς με το νερό που πετάγεται φεύγει άμεσα. Άρα δεν κάνει για πλύσιμο δοντιών. Φυσικά δεν μπορεί και να συγκριθεί με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.
djcat Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Φυσικά δεν μπορεί και να συγκριθεί με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Mα δεν είπε κανείς πως αντικαθιστά την οδοντόβουρτσα! 1
Sebu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, djcat είπε Mα δεν είπε κανείς πως αντικαθιστά την οδοντόβουρτσα! Ακριβως αυτο. Το waterfloss ειναι για "αντικατασταση" του νηματος για οσους δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν λογω τεχνικων δυσκολιων (πχ σιδερακια) ή γιατι εχουν στενα μεσοδοντια και το νημα ζοριζεται να περασει. Ιδανικα καλο ειναι να χρησιμοποιειται παραλληλα με το νημα. Το waterfloss επειδη συνηθως το χρησιμοποιεις απο την μπροστα πλευρα των δοντιων, δεν εχει την ιδια καθαριστικη δυναμη με το νημα το οποιο μπορει και ξεριζωνει την πετρα και τα υπολλείματα τροφων απο την πισω πλευρα των δοντιων και κατω απο τα ουλα. Και φυσικα πρωτα κανουμε νημα ή/και waterfloss και μετα πλενουμε δοντια με ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα. Ωστε τυχον καταλοιπα να φυγουν με το βουρτσισμα και καποια ποσοτητα οδοντοπαστας να μεινει για λιγο ακομα πανω στα δοντια για να δρασει επιπλεον. Και οπως λενε και πολλοι οδοντιατροι ποτε δεν πλενουμε δοντια αμεσως μετα το γευμα αλλα περιμενουμε τουλαχιστον μιση ωρα για να επανελθει το Ph και τα οξεα του στοματος στο φυσιολογικο. Εχω το αντιστοιχο των Lidl εδω και 2 χρονια και ειμαι υπερ ευχαριστημενος για την τιμη που το ειχα παρει. Το χρησιμοποιω εναλλαξ και συνδυαστικα με νημα. 2
funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ωραία συμφωνώ με τα παραπάνω. Από όλες αυτές τις κεφαλές που έχει ποια χρησιμοποιείτε περισσότερο;
DownUNDERground Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα αν έχεις κανονικά δόντια δεν έχεις να επιλέξεις κάτι για τη βασική χρήση φίλε. Τα 4 κάτω βουρτσάκια είναι για ειδικές περιπτώσεις. Τα 3 επάνω, που είναι ίδια, είναι για την κυρίως χρήση. Νομίζω δεν ασχολήθηκες καν να διαβάσεις τις οδηγίες πριν βγάλεις συμπεράσματα. https://www.waterpik.com/oral-health/tips-accessories/ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από DownUNDERground
funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, DownUNDERground said: Μα αν έχεις κανονικά δόντια δεν έχεις να επιλέξεις κάτι για τη βασική χρήση φίλε. Τα 4 κάτω βουρτσάκια είναι για ειδικές περιπτώσεις. Τα 3 επάνω, που είναι ίδια, είναι για την κυρίως χρήση. Νομίζω δεν ασχολήθηκες καν να διαβάσεις τις οδηγίες πριν βγάλεις συμπεράσματα. https://www.waterpik.com/oral-health/tips-accessories/ Φυσικά και διάβασα τις οδηγίες αλλά ρώτησα ως αφορμή για συζήτηση. π.χ. οι κεφαλές pik pocket & plaque seeker πόσο συχνά είναι καλό να χρησιμοποιούνται;
jojos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια δυο ερωτήσεις. Κατα τη χρηση θελει στο δοχειο χλιαρο νερο; Και δεύτερον: Γιά το καθαρισμό απο αλατα παιζει η χρηση λευκου ξυδιου; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από jojos
aristarhos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jojos είπε Παιδια δυο ερωτήσεις. Κατα τη χρηση θελει στο δοχειο χλιαρο νερο; Και δεύτερον: Γιά το καθαρισμό απο αλατα παιζει η χρηση λευκου ξυδιου; Ναι και στα δύο. https://www.waterpik.com/oral-health/blog/how-to-clean-waterpik-water-flosser-vinegar/ 1
aristarhos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εμένα παραλαβή σήμερα δεν μου έχει έρθει...
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 και μενα σημερα ηταν για παραλαβη αλλα σιγη ιχθυος,ειναι βεβαια και οι καιρικες συνθηκες στη μεση
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, vasilisx είπε Τα φωτα σας παρακαλώ! Προσπάθησα να κάνω πληρωμή με κάρτα Πειραιώς 25/12 αλλά απορηφθηκε, έπειτα με sepa ολοκληρώθηκε επιτυχώς 28/12 δεν εχω χρεωθεί ακόμα, το μήνυμα στην πρώτη εικονα ήρθε 2 Γενάρη, το δεύτερο σήμερα.Τελικά τι γίνεται? Δεν εχω ξαναπάρει απο Amazon και δεν ξέρω Για αρχή σου συνιστώ να σβήσεις τα στοιχεία σου από τις εικόνες. Το amazon χρεώνει κατά την αποστολή του προϊόντος αν δεν κάνω λάθος. 1
gaius germanicus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 ουτε εμενα εχει ερθει ακομα απο το γερμανικο αμαζον,δινει 4-10 ιανουαριου παραλαβη.απο γερμανια εφυγε 28 δεκεμβριου.
panosdOUG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Και εμένα παραλάβη σήμερα από γερμανικό αμαζόν αλλά τίποτα..
simply88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εκανα και εγω παραγγελια απο ιταλικο αμαζον. Βλεπω στην καρτα μια χρεωση 1 ευρω. Ξερουμε τι ειναι αυτο; Δεν μου εχει χρεωσει το ποσο της παραγγελιας.
saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, simply88 είπε Εκανα και εγω παραγγελια απο ιταλικο αμαζον. Βλεπω στην καρτα μια χρεωση 1 ευρω. Ξερουμε τι ειναι αυτο; Δεν μου εχει χρεωσει το ποσο της παραγγελιας. Έλεγχος της κάρτας. Θα στο επιστρέψουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις