Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έγραψα ηδη, μου παραδώθηκε 3 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομονία.

Το δοκίμασα χθες. Πετάει νερό στα ούλα με μεγάλη πίεση, κάτι σαν αντικατάσταση του νήματος.

Δεν μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα ούτε πως  απογοητεύτηκα.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η οδοντόβουρτσα. Δεν μπορείς να βάλεις οδοντόκρεμα καθώς με το νερό που πετάγεται φεύγει άμεσα. Άρα δεν κάνει για πλύσιμο δοντιών. Φυσικά δεν μπορεί και να συγκριθεί με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Φυσικά δεν μπορεί και να συγκριθεί με ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Mα δεν είπε κανείς πως αντικαθιστά την οδοντόβουρτσα!

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, djcat είπε

Mα δεν είπε κανείς πως αντικαθιστά την οδοντόβουρτσα!

Ακριβως αυτο. Το waterfloss ειναι για "αντικατασταση" του νηματος για οσους δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν λογω τεχνικων δυσκολιων (πχ σιδερακια) ή γιατι εχουν στενα μεσοδοντια και το νημα ζοριζεται να περασει.

Ιδανικα καλο ειναι να χρησιμοποιειται παραλληλα με το νημα. Το waterfloss επειδη συνηθως το χρησιμοποιεις απο την μπροστα πλευρα των δοντιων, δεν εχει την ιδια καθαριστικη δυναμη με το νημα το οποιο μπορει και ξεριζωνει την πετρα και τα υπολλείματα τροφων απο την πισω πλευρα των δοντιων και κατω απο τα ουλα.

Και φυσικα πρωτα κανουμε νημα ή/και waterfloss και μετα πλενουμε δοντια με ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα. Ωστε τυχον καταλοιπα να φυγουν με το βουρτσισμα και καποια ποσοτητα οδοντοπαστας να μεινει για λιγο ακομα πανω στα δοντια για να δρασει επιπλεον.

Και οπως λενε και πολλοι οδοντιατροι ποτε δεν πλενουμε δοντια αμεσως μετα το γευμα αλλα περιμενουμε τουλαχιστον μιση ωρα για να επανελθει το Ph και τα οξεα του στοματος στο φυσιολογικο.

Εχω το αντιστοιχο των Lidl εδω και 2 χρονια και ειμαι υπερ ευχαριστημενος για την τιμη που το ειχα παρει. Το χρησιμοποιω εναλλαξ και συνδυαστικα με νημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αν έχεις κανονικά δόντια δεν έχεις να επιλέξεις κάτι για τη βασική χρήση φίλε. Τα 4 κάτω βουρτσάκια είναι για ειδικές περιπτώσεις. Τα 3 επάνω, που είναι ίδια, είναι για την κυρίως χρήση. Νομίζω δεν ασχολήθηκες καν να διαβάσεις τις οδηγίες πριν βγάλεις συμπεράσματα.:-D

https://www.waterpik.com/oral-health/tips-accessories/

image.png.b079b56d759b15327ff85f2298017039.png

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
1 hour ago, DownUNDERground said:

Μα αν έχεις κανονικά δόντια δεν έχεις να επιλέξεις κάτι για τη βασική χρήση φίλε. Τα 4 κάτω βουρτσάκια είναι για ειδικές περιπτώσεις. Τα 3 επάνω, που είναι ίδια, είναι για την κυρίως χρήση. Νομίζω δεν ασχολήθηκες καν να διαβάσεις τις οδηγίες πριν βγάλεις συμπεράσματα.:-D

https://www.waterpik.com/oral-health/tips-accessories/

image.png.b079b56d759b15327ff85f2298017039.png

Φυσικά και διάβασα τις οδηγίες αλλά ρώτησα ως αφορμή για συζήτηση.

π.χ. οι κεφαλές pik pocket & plaque seeker πόσο συχνά είναι καλό να χρησιμοποιούνται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δυο ερωτήσεις. Κατα τη χρηση θελει στο δοχειο χλιαρο νερο; Και δεύτερον: Γιά το καθαρισμό απο αλατα παιζει η χρηση λευκου ξυδιου;

Επεξ/σία από jojos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jojos είπε

Παιδια δυο ερωτήσεις. Κατα τη χρηση θελει στο δοχειο χλιαρο νερο; Και δεύτερον: Γιά το καθαρισμό απο αλατα παιζει η χρηση λευκου ξυδιου;

Ναι και στα δύο.

https://www.waterpik.com/oral-health/blog/how-to-clean-waterpik-water-flosser-vinegar/

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Τα φωτα σας παρακαλώ! Προσπάθησα να κάνω πληρωμή με κάρτα Πειραιώς 25/12 αλλά απορηφθηκε, έπειτα με sepa ολοκληρώθηκε επιτυχώς 28/12 δεν εχω χρεωθεί ακόμα, το μήνυμα στην πρώτη εικονα ήρθε 2 Γενάρη, το δεύτερο σήμερα.Τελικά τι γίνεται? Δεν εχω ξαναπάρει απο Amazon και δεν ξέρω

Για αρχή σου συνιστώ να σβήσεις τα στοιχεία σου από τις εικόνες.

Το amazon χρεώνει κατά την αποστολή του προϊόντος αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα και εγω παραγγελια απο ιταλικο αμαζον. Βλεπω στην καρτα μια χρεωση 1 ευρω. Ξερουμε τι ειναι αυτο;

Δεν μου εχει χρεωσει το ποσο της παραγγελιας.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, simply88 είπε

Εκανα και εγω παραγγελια απο ιταλικο αμαζον. Βλεπω στην καρτα μια χρεωση 1 ευρω. Ξερουμε τι ειναι αυτο;

Δεν μου εχει χρεωσει το ποσο της παραγγελιας.

Έλεγχος της κάρτας. Θα στο επιστρέψουν

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...