Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Shadowjump είπε

Σε τι ενταση το εχετε; Το ειχα παρει και εγω περυσι με την προσφορα, αλλα τις τελευταιες 2 εβδομαδες το χρησιμοποιω καθημερινα 2 φορες την ημερα. Ξεκινησα στο 3 πριν και πριν 2 ημερες το ανεβασα στο 4.

Εκει που ματωναν τα ουλα μου για πλακα, πλεον ουτε σταγονα αιμα.

Εγώ το έχω στο 6, από την πρώτη στιγμή. Παραπάνω είναι δυνατό και μου ματώνει τα ούλα.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτό κοστίζει 39 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά για Ελλάδα (δίνει voucher με επιπλέον 15% έκπτωση).

https://www.amazon.de/gp/product/B07J4SNDKY/ref=ox_sc_act_title_1

Πόσο καλύτερο είναι το waterpik για να αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω;

Γνωρίζει κάποιος να μας πει συγκεκριμένα πράγματα; 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εσείς που το έχετε από πέρσι, άλλαξε κανείς το tip του στους 6 μήνες που προτείνει η εταιρεία; Λίγο υπερβολή δεν είναι;

Όχι, και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Το καθαρίζω με ξύδι μια φορά το μήνα, ούτε άλατα δεν έχει μαζέψει.

7 λεπτά πριν, The_Sheep είπε

Το πηρα και εγω. Χρησιμοποιειτε και κανενα διάλυμα μαζι με το νερο στο ντεποζιτο;

Ρίχνω ένα καπάκι στοματικό διάλυμα, μπορείς όμως και παραπάνω (νομίζω έως 50-50 προτείνει η εταιρεία). Απλώς μετά τη χρήση (εφόσον ρίξεις στοματικό διάλυμα), προτείνεται να γεμίσεις πάλι τον κάδο και να τον αφήσεις να αδειάσει για να καθαρίσει το εσωτερικό.

Επεξ/σία από vdanasto
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δηλώνω άσχετος από τα συγκεκριμένα μηχανήματα έχω καταλήξει στην αγορά κάποιου για δοκιμή.
Παρατήρησα το Waterpik Workforce 05EU στο γερμανικό amazon με κουπόνι -20€. Είναι λίγο πιο ακριβό από αυτό του θέματος, αλλά νεότερο μοντέλο και με κάποιες επιπλέον παροχές, πχ ταμπλέτες λεύκανσης.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος για να σύγκριση; Επίσης διαβάζω κάποια σχόλια πως τα παλιότερα μοντέλα της εταιρείας, αν και με λιγότερες (κι ενδεχομένως όχι τόσο απαραίτητες) λειτουργίες αποδίδουν καλύτερα κι είναι πιο ανθεκτικά στο χρόνο. Κάποιος παλιός χρήστης για να σχολιάσει αυτό; Ευχαριστώ για όποια βοήθεια :)

Επεξ/σία από Deadlock7
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/12/2018 στις 6:56 ΜΜ, Philippe είπε

Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω να πλύνω τα δόντια μου από τις αρχές του 2017

Ξύπνησα τους γείτονες απο τα γέλια.

Σωραιοςκαιμετρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Εσείς που το έχετε από πέρσι, άλλαξε κανείς το tip του στους 6 μήνες που προτείνει η εταιρεία; Λίγο υπερβολή δεν είναι;

Πάρε το σετακι από το eBay που έχω πρώτη σελίδα με €3 για 9 κομμάτια και άλλαζε το 😛 μια χαρά είναι και έχει και εξάρτημα για οδοντόβουρτσα και για τη γλώσσα. Καλό είναι να τα αλλάζεις αλλά δε λέει να αγοράσεις τα ορίτζιναλ από αμαζον. Τα έχουν ακριβά.

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω μεγάλο θέμα χρόνια με ουλίτιδα, με αποτέλεσμα να πηγαίνω κάθε 6 μήνες για καθαρισμό και γεμιζω αίματα, πρισμενα ούλα..

Θα είναι λύση για μένα αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...