Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 δεν χρειαζεται paypal το amazon,με τη χρεωστικη καρτα σου κανεις την αγορα
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε δεν χρειαζεται paypal το amazon,με τη χρεωστικη καρτα σου κανεις την αγορα Οχι δεν χρειαζεται, και να ηθελε καποιος δεν μπορει με paypal αφου το αμαζον δεχεται ΜΟΝΟ καρτα. 3
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άντε μετά να κάνεις επιστροφή προϊόν υγειονομικά ευαίσθητο . Για το 14 days money back αν δε μείνετε ευχαριστημενος . Έχω εμπειρία από αντίστοιχο ποιο φτηνό Oxyjet που ρώτησες πρέπει να το χρησιμοποιησα 10 φορές και να πήγε ντουλάπι . Η πίεση είναι μικρή , κάνει πολύ θόρυβο . Πρέπει να είσαι συνέχεια σκυφτός στο νιπτήρα αλλιώς γίνεσαι μούσκεμα και δεν καθαρίζει καλά ανάμεσα στα δόντια και δεν αντικαθιστά το κανονικό βουρτσισμα , καθαρισμό με νήμα κτλ Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
DownUNDERground Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Άντε μετά να κάνεις επιστροφή προϊόν υγειονομικά ευαίσθητο . Για το 14 days money back αν δε μείνετε ευχαριστημενος . Έχω εμπειρία από αντίστοιχο που ρώτησες πρέπει να το χρησιμοποιησα 10 φορές και να πήγε ντουλάπι . Η πίεση είναι μικρή , κάνει πολύ θόρυβο . Πρέπει να είσαι συνέχεια σκυφτός στο νιπτήρα αλλιώς γίνεσαι μούσκεμα και δεν καθαρίζει καλά ανάμεσα στα δόντια και δεν αντικαθιστά το κανονικό βουρτσισμα , καθαρισμό με νήμα κτλ Μιλάς για όλα ή για τα Κινέζικα; Εσύ τί είχες;
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oral B Oxyjet .που διαβάζω ότι είναι μάπα αλλά χειροτερο και από κινέζικα ? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
ipal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Ριξε μια ματια στη σελιδα του αμαζον στα προτεινόμενα οταν πας στο λινκ του τιτλου. Δεν εχει νοημα να βαλουμε εδω προιον-συνδεσμο σε τιμη που ειναι η μονιμη του. Ειναι καμια δεκαρια το λιγοτερο τετοιες περιπτωσεις, 29-35 ευρω, 40 με τα μεταφορικα πανω κατω. Έχω εγώ κινέζικο από gearbest. Πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν αφού νομίζω είναι κλώνος ενός παλιού μοντέλου της waterpik. Απλά έχει μικροδιαρροες πχ από το jet όταν πατάς το στοπ.και τα εξάρτηματα είναι λίγο της πλάκας. Για 40€ δεν αξίζει. Αν το βρείτε κάτω από 30€ πάρτε το κινέζικο. 1
JLEE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Άντε μετά να κάνεις επιστροφή προϊόν υγειονομικά ευαίσθητο . Για το 14 days money back αν δε μείνετε ευχαριστημενος . Έχω εμπειρία από αντίστοιχο ποιο φτηνό Oxyjet που ρώτησες πρέπει να το χρησιμοποιησα 10 φορές και να πήγε ντουλάπι . Η πίεση είναι μικρή , κάνει πολύ θόρυβο . Πρέπει να είσαι συνέχεια σκυφτός στο νιπτήρα αλλιώς γίνεσαι μούσκεμα και δεν καθαρίζει καλά ανάμεσα στα δόντια και δεν αντικαθιστά το κανονικό βουρτσισμα , καθαρισμό με νήμα κτλ Το συγκεκριμένο waterpik το αγόρασα πέρυσι στην προηγούμενη προσφορά. Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Έχει απίστευτη πίεση(δεν το έχω βάλει πάνω από την μέση), καθαρίζει πάρα πολύ καλά ανάμεσα στα δόντια σε σημείο να μην χρειάζεσαι νήμα. Εννοείται ότι δεν βγάζει την πλάκα ενώ έχει σχηματιστεί (δεν είναι σαν το σβουρακι του οδοντιατρου). Αν δεν έχεις χώρο και ρεύμα στο μπάνιο είναι ταλαιπωρία. Εγώ το έχω μόνιμα. Ναι πρέπει να είσαι συνέχεια πάνω από το νιπτήρα αλλά μόλις δείτε πόσο άμεσα βγάζει τα υπολείμματα θα πείτε χαλάλι. Το συνιστώ σε όλους όσους έχουν κάπως πιο αραιά δόντια, η φοράνε σιδεράκια ή βαριούνται συνέχεια το νήμα. Η διαδικασία είναι : Πρώτα το waterpik και μετά βούρτσισμα και η αναπνοή σας θα είναι πάντα καθαρή και τον οδοντίατρο θα τον επισκέπτεστε πιο λίγο! 2 1
Philippe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάλι το βρήκα φτηνή κατασκευή, δεν το βολεύτηκα καθόλου και δεν το προτείνω για 70€ σε καμία περίπτωση.
F117 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Τσίμπησα ένα επειδή χθες πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό κ είχα λατομείο..και τώρα λέω να το διατηρήσω όσο πιο καλό μπορώ.δωσε πιεσηη... ευχαριστώ TS!
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Η πιεση ειναι που τα κανει να αξιζουν και αυτο φαινεται πολυ καλο . Δυστυχως εγω αγορασα μαπα που ελεγε μικρο - φυσαλιδες 1
djuan1988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Είναι εξαιρετικό, το αγόρασα πέρισυ και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Τώρα τα το έχω και κάθεται στην άκρη κτλ δε θα τα σχολιάσω. Προφανώς κάποιος που δεν ασχολείται με την υγιεινή των δοντιών του και τα πλένει κάθε 6 μήνες και το αγόρασε επειδή το είδε στο insomnia, θα το βάλει στην άκρη και θα του είναι άχρηστο. Όποιος έχει όρεξη, ασχολείται και τον ενδιαφέρει η στοματική του υγιεινή, καλό είναι να το αγοράσει. 3 2
Philippe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω να πλύνω τα δόντια μου από τις αρχές του 2017 1
anivas11 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα πέρυσι. Καθαρίζει τα ούλα σε βάθος και παντού καλύτερα από νήμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν υπολείμματα στα ούλα που προκαλούν ερεθισμούς και αποστήματα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι πιο γρήγορο ακόμα και από το πλύσιμο με οδοντόβουρτσα. Εκεί που υπερέχει το νήμα είναι στην δύναμη που μπορείς να εφαρμόσεις πάνω στα δόντια και να ξύσεις ακόμα και πλάκα στα αρχικά στάδια. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ και το νήμα. Εδώ και ένα χρόνο δεν είχα κανένα ερεθισμό στα ούλα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από anivas11 1
amakrido Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή εχω φοβερό πρόβλημα με τροφές ανάμεσα στα ούλα (μάλιστα έχω κλείσει με σφράγισμα δόντι που είχε μεγάλο κενό) και χρειάζομαι άμεσα ένα τέτοιο προϊόν γιατί πλέον δεν αντέχεται ο πονόδοντος και ο πονοκέφαλος που ακολουθεί, από Ελλάδα βλέπω στα 80€ το συγκεκριμένο μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/9709638/Waterpik-Waterflosser-Classic-WP-70.html Κάνουν αντίστοιχη δουλειά;
Shadowjump Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Σε τι ενταση το εχετε; Το ειχα παρει και εγω περυσι με την προσφορα, αλλα τις τελευταιες 2 εβδομαδες το χρησιμοποιω καθημερινα 2 φορες την ημερα. Ξεκινησα στο 3 πριν και πριν 2 ημερες το ανεβασα στο 4. Εκει που ματωναν τα ουλα μου για πλακα, πλεον ουτε σταγονα αιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις