giopa62 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bilythekid είπε Ρε παιδιά αυτό κάνει για ευαίσθητα δόντια; στο βίντεο που είδα πολύ πίεση βγάζει, σαν να κάνεις καθαρισμό σε οδοντίατρο. Έχει 10 σκάλες
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εχει κανεις απο εδω εμπειρια με κανενα απο τα παρομοια αλλων κατασκευαστων (κινεζικα πιθανον; ) που ειναι μιση τιμη σε ολα τα αμαζον (FBA); Μου κανει εντυπωση οτι ειναι στην μιση τιμη αλλα παρολα αυτα εχουν ακομα και καλυτερες αξιολογησεις απο αυτη του θεματος που απο οσα ελεγαν οσοι ξερουν στο περσινο τοπικ, ειναι η πρωτη που εφτιαξε τετοιες συσκευες και θεωρειται "κορυφη". 2
nkar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 δυστυχως απο κινέζικα δεν ξερω αλλά σε σύγκριση με το αντίστοιχο απο oralb εχει διπλασια πιεση .Βεβαια το oralb πιο παλιό μοντελο και ίσως πεσμενη η αποδοση του λόγω παλαιότητας. 1
babinosman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 το έχω εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο. προσοχή, δεν αντικαθιστά την οδοντόβουρτσα,αλλά είναι αντικαταστάτης του οδοντικού νύματος. Ως τέτοιο δίνει ρέστα και έαν το χρησιμοποιήτε καθημερινά ξεχάστε τον οδοντίατρο για πολύ καιρό. επίσης μην περιμένετε να σας αφαιρέσει πλάκα και χρωστικές(τσιγάρα, καφέδες) από τα δόντια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε ειναι να πάτε οδοντίατρο να σας κάνει εναν καθαρισμό και έπειτα η χρήση του waterpik σε καθημερινή βάση θα σας κρατήσει την στοματική υγιείνη σε πολύ καλά επίπεδα. Επίσης καλό είναι μια φορα στο τρίμηνο να του ρίχνετε λευκό ξύδι αραιωμένο με νερό και να το δουλεύετε για να καθαρίζει από τα άλατα. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, nkar είπε δυστυχως απο κινέζικα δεν ξερω αλλά σε σύγκριση με το αντίστοιχο απο oralb εχει διπλασια πιεση .Βεβαια το oralb πιο παλιό μοντελο και ίσως πεσμενη η αποδοση του λόγω παλαιότητας. Ολο το παλιο τοπικ το διαβασα το μεσημερι. Εχω διαβασει οσα εχεις πει εκει, ευχαριστω. Ζητησα αν υπαρχει κατι επιπλεον απο οσα εχουν γραφτει εκει.
DownUNDERground Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Εχει κανεις απο εδω εμπειρια με κανενα απο τα παρομοια αλλων κατασκευαστων (κινεζικα πιθανον; ) που ειναι μιση τιμη σε ολα τα αμαζον (FBA); Παραδείγματα;
Arkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Σκεφτομαι να παρω ενα. Ερωτηση σε οσους εχουν. Ειναι ευκολο στη χρηση? Η θα τα κανουμε χαλια στο μπανιο απο το πιτσιλιγμα που θα κανει? Χρησιμοποιω νημα χρονια τωρα αλλα κυριως στα μπροστα στα πισω δεν γινεται. Με αυτο πας ευκολα σε ολα τα δοντια?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Παραδείγματα; Ριξε μια ματια στη σελιδα του αμαζον στα προτεινόμενα οταν πας στο λινκ του τιτλου. Δεν εχει νοημα να βαλουμε εδω προιον-συνδεσμο σε τιμη που ειναι η μονιμη του. Ειναι καμια δεκαρια το λιγοτερο τετοιες περιπτωσεις, 29-35 ευρω, 40 με τα μεταφορικα πανω κατω.
babinosman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, Arkin said: Σκεφτομαι να παρω ενα. Ερωτηση σε οσους εχουν. Ειναι ευκολο στη χρηση? Η θα τα κανουμε χαλια στο μπανιο απο το πιτσιλιγμα που θα κανει? Χρησιμοποιω νημα χρονια τωρα αλλα κυριως στα μπροστα στα πισω δεν γινεται. Με αυτο πας ευκολα σε ολα τα δοντια? Ναι, όχι, ναί. 1
averel01 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγω που το πηρα την προηγουμενη φορα. Το εχω και καθεται. Μια φορα το χρησιμοποιησα
zygorito Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, vgiozo είπε Κι εγώ επειδή δεν ξέρω πόσο θα φανεί χρήσιμο στη πράξη (απ' ότι διάβασα είναι πρόσθετο στη χρήση νήματος ενώ σε όσους έχουν στενά δόντια - όπως εγώ - είναι αμφίβολης χρησιμότητας γενικά) κοιτούσα και φθηνότερα. Ατομικά/φορητά https://www.banggood.com/DIGOO-DG-CX10-Dental-Jet-Pick-Dental-Teeth-Care-Water-Flosser-Three-Modes-Waterproof-Oral-Irrigator-p-1279587.html αλλά και φθηνότερα σταθερά https://www.banggood.com/Water-Jet-Pick-Dental-Teeth-Care-Flosser-Floss-Oral-Irrigator-Tooth-SPA-Cleaner-p-1166881.html https://www.banggood.com/Nicefeel-Electric-Oral-Irrigator-Care-Dental-Flosser-Water-Toothbrush-Dental-SPA-Water-Flosser-Jet-p-1257002.html σε φορητό φέρνει με €20 και στο Lidl βασικά και έχεις και την εγγύση σου δίπλα στο σπίτι, οπότε δεν αξίζει να πάρει κανείς απο Κίνα, σε μεγάλο οκ ναι 1
vgiozo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, zygorito είπε σε φορητό φέρνει με €20 και στο Lidl βασικά και έχεις και την εγγύση σου δίπλα στο σπίτι, οπότε δεν αξίζει να πάρει κανείς απο Κίνα, σε μεγάλο οκ ναι Όταν τα φέρει άνοιξε νήμα...γιατί μήνες τώρα δεν μας έχει κάνει τη χάρη....κι εγώ θα προτιμούσα να πάρω από Ελλάδα, αλλά προφανώς αυτό εξαρτάται από τους προγραμματισμούς του Lidl...
Liapisftw Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αν κάποιος το παρήγγειλε και το μετάνιωσε ευχαρίστως να το πάρω εγώ μιας και δεν έχω paypal ενεργό. Ή αν μπορεί κάποιος που θα παραγγείλει να πάρει ένα δεύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις