simply88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Με τι το εστειλες ρωτησε. Η απαντηση μπορει να ειναι , "ΕΛΤΑ συστημενο", "ACS", "UPS", "DHL" κλπ. ελτα ταχυδρομειο (οχι ελτα κουριερ)
Devil_7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Μου ήρθε εχτές από amazon Ισπανίας (69 ευρώ μαζί με μεταφορικά). Παραγγελία 23/01. Ο ταχυδρόμος εν τω μεταξύ μου άφησε ειδοποίηση και πήγα και το πήρα σήμερα, δεν το άφησε στην είσοδο. 1
kukukali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 2/2/2019 στις 10:57 ΠΜ, Zerg13 είπε Παρελαβα 10 μερες εκανε, απο Γερμανικο amazon. Αναμεικτα αποτελεσματα. Το χρησιμοποιησαμε 2 ατομα μετα απο βουρτσισμα. Σε μενα ηταν σαν να μην εκανε τιποτα. Το εβαλα στο «7». Στην αλλη εβγαλε κομματια. Δεν μου εδωσε καμια ιδιαιτερη αισθηση καθαριοτητας. Σαν να με γαργαλαει μια βελονα ενιωθα και πονουσε ελαφρα ενα δοντι μου οταν επεσα για υπνο. Τα δοντια μου ειναι κολημενα δεν εχω κενα διαστηματα ισως φταιει αυτο. Το νημα περναει πολυ δυσκολα εως καθολου. Ή οτι η oral b 2000 μου κανει καλη δουλεια. Εχετε ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα; να το βαλω στο 10/10? Βάλτο στο 10,εγώ το έχω στο 9 και κάνει δουλειά.Επειδή η οδοντοστοιχία είναι διαφορετική στον καθένα η αίσθηση είναι υποκειμενική.Εγώ το έχω δοκιμάσει και με οδοντογλυφίδα σιλικόνης (δεντράκι)πριν και έκανε δουλειά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Το λευκο ειναι out of stock σε ολα, αγνωστο ποτε θα φερουν, στο Γερμανικο που ειναι το μονο που εχει χαμηλη τιμη δεν εχει σημανση καν, στο αλλο λεει 1-2 μηνες. Επομενως κλειδωνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις