Mpiftekis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αυτά εδώ τα έχετε σκεφτεί; Αυτά πάντως συνιστούν οι περιοδοντολόγοι
DownUNDERground Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Αυτά εδώ τα έχετε σκεφτεί; Αυτά πάντως συνιστούν οι περιοδοντολόγοι Δε χωράνε σε όλες τις οδοντοστοιχίες αυτά φίλε.
Mpiftekis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Δε χωράνε σε όλες τις οδοντοστοιχίες αυτά φίλε. Είσαι σίγουρος; Γιατί υπάρχουν διάφορα μεγέθη. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ 2 μεγέθη (0,7 mm & 0,4 mm) 1
DownUNDERground Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είσαι σίγουρος; Γιατί υπάρχουν διάφορα μεγέθη. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ 2 μεγέθη (0,7 mm & 0,4 mm) Ναι. Ειδικά στα πίσω δόντια σε μερικούς.
Mpiftekis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ναι. Ειδικά στα πίσω δόντια σε μερικούς. Είστε σίγουροι ότι δεν μπαίνουν λόγω μεγέθους; Γιατί παίζει να είναι λόγω του ότι έχει φράξει από κάτι. Αυτό θα στο πει, βέβαια, ο περιοδοντολόγος κι όχι ο οδοντίατρος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Τι να πω ρε παιδια, το μηχανακι που πηρα εγω (οχι του θεματος θυμιζω) ... 1 ώρα πριν, mcgerger είπε Δεν σκέφτηκα τον 3ο λόγο που είπες, ότι μπορεί η κάθε συσκευή να παράγει διαφορετική πίεση, αυτό θέλει ψάξιμο. Nαι, ισως δεν διαβασες καλα το αρχικο σχολιο στο οποιο απαντησες και εχασες το βασικο στοιχειο
mcgerger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, matrixxx είπε Nαι, ισως δεν διαβασες καλα το αρχικο σχολιο στο οποιο απαντησες και εχασες το βασικο στοιχειο Πράγματι δικό μου λάθος, αν δεν μου το είχες επισημάνει δεν θα το είχα δει! Sorry για την σύγχυση...
ChrisN.S. Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός αλλά γιατί δεν ανοίγεται ένα θέμα σχετικά με το προϊόν να το συζητήσετε εκεί; 2 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός αλλά γιατί δεν ανοίγεται ένα θέμα σχετικά με το προϊόν να το συζητήσετε εκεί; Για το προιον της προσφορας ειναι η κουβεντα και αφορα αμεσα την προσφορα, το προιον και τη λειτουργια του. Η προσφορα τρεχει ακομα επισης, οποτε δεν κλειδωνει. (αν και δεν ξερω ποσο προσφορα ειναι αφου τεινει να γινει μονιμη αυτη η τιμη!) @stelios επισης υπαρχει προβλημα με την εξελιξη παραλαβων, αυτη κρατα ψηλα το τοπικ. Το προβλημα νομιζω οτι λεγεται απλο Deutsche post, το οποιο τον τελευταιο καιρο καθυστερει αυτο και μονο, 5-10 μερες επιπλεον της αναμενομενης. 1
aristarhos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η μόνη προσφορά που ισχύει ακόμα είναι σε άσπρο χρώμα από το γερμανικό Άμαζον στα 55,05€ + φόρο + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ = 67,06€ και παραλαβή 7-14 Φεβρουαρίου Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από aristarhos
Zerg13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρελαβα 10 μερες εκανε, απο Γερμανικο amazon. Αναμεικτα αποτελεσματα. Το χρησιμοποιησαμε 2 ατομα μετα απο βουρτσισμα. Σε μενα ηταν σαν να μην εκανε τιποτα. Το εβαλα στο «7». Στην αλλη εβγαλε κομματια. Δεν μου εδωσε καμια ιδιαιτερη αισθηση καθαριοτητας. Σαν να με γαργαλαει μια βελονα ενιωθα και πονουσε ελαφρα ενα δοντι μου οταν επεσα για υπνο. Τα δοντια μου ειναι κολημενα δεν εχω κενα διαστηματα ισως φταιει αυτο. Το νημα περναει πολυ δυσκολα εως καθολου. Ή οτι η oral b 2000 μου κανει καλη δουλεια. Εχετε ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα; να το βαλω στο 10/10? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Zerg13
simply88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 offtopik: Τελικα παρελαβα και 2ο...την αποστολη που ειχε καθυστερηση με tracking number elta. Ενημερωσα την αμαζον και μου ειπαν να το στειλω πισω και θα μου επιστρεψουν τα εξοδα αποστολης. Πληρωσα 28 ευρω (!!!) για αποστολη πισω στην Ιταλια! Απαραδεκτο "service" αν βαλεις την ολη ιστορια που εχω ασχοληθει με αυτο, μεχρι να παραλαβω το καθυστερημενο να το ανοιξω να δω τι ειναι και τελικα να πληρωσω για την επιστροφη του αναμενοντας νεο refund.
achilles_g_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, simply88 είπε offtopik: Τελικα παρελαβα και 2ο...την αποστολη που ειχε καθυστερηση με tracking number elta. Ενημερωσα την αμαζον και μου ειπαν να το στειλω πισω και θα μου επιστρεψουν τα εξοδα αποστολης. Πληρωσα 28 ευρω (!!!) για αποστολη πισω στην Ιταλια! Απαραδεκτο "service" αν βαλεις την ολη ιστορια που εχω ασχοληθει με αυτο, μεχρι να παραλαβω το καθυστερημενο να το ανοιξω να δω τι ειναι και τελικα να πληρωσω για την επιστροφη του αναμενοντας νεο refund. 28 ευρώ? Με τι το έστειλες? 1
simply88 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε 28 ευρώ? Με τι το έστειλες? το εστειλα σαν δεμα με tracking στο ιδιο κουτι που μου το εστειλαν. Απο Ελλαδα - Ιταλια Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από simply88
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, simply88 είπε το εστειλα σαν δεμα με tracking στο ιδιο κουτι που μου το εστειλαν. Απο Ελλαδα - Ιταλια Με τι το εστειλες ρωτησε. Η απαντηση μπορει να ειναι , "ΕΛΤΑ συστημενο", "ACS", "UPS", "DHL" κλπ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις