Gorbatsof Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα χθες και εγώ.Κακοποιημενη συσκευασία στα όρια του το γυρνάω πίσω χωρίς πολλά πολλά.Τελικα μέσα ήταν μια χαρά η συσκευή και θα την κρατήσω.Το αποτέλεσμα μετά την δοκιμή ήταν πάνω από ικανοποιητικό.Δε μένει ίχνος τροφής στα δόντια.Πολυ καλή περίπτωση. 3
majnun Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στις 27/1/2019 στις 3:40 ΜΜ, matrixxx είπε Τρεχει η προσφορα στο Ισπανικο αμαζον και στα 3 χρωματα μαλιστα, γι αυτο και δεν το εχω κλειδωσει ακομα. Θυμιζω ομως οτι μπορει να παρει καποιος και απο 25 ευρω τελικη τετοια πιο "δευτεροκλασατα" μηχανακια, τα οποια ομως εχουν πολυ ευχαριστημενους αγοραστες και πιθανοτατα ειναι πολυ καλυτερο vfm. Μην ρωτησετε παλι που και τι, γιατι δεν κανουμε hijacking - υπαρχει αναφορα σε προηγουμενες σελιδες για οποιον θελει να το εντοπισει. H κατασκευή μου φαίνεται πολύ "ψεύτικη" για τα σχεδόν 60 ευρώ που μου κόστισε. Συμφωνώ 100% ότι δεν αξίζει να πάει κανείς σε αυτή. Καλύτερα να πάρει κάτι 2ο κάτω από τη μισή τιμή. Τέλος, εγώ δεν τρελάθηκα με τη λειτουργία. Ακόμα και στο μέγιστο, στα δύσκολα κενά μου φαίνεται ότι ούτε αυτό κάνει δουλειά.
djcat Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, majnun είπε H κατασκευή μου φαίνεται πολύ "ψεύτικη" για τα σχεδόν 60 ευρώ που μου κόστισε. Συμφωνώ 100% ότι δεν αξίζει να πάει κανείς σε αυτή. Καλύτερα να πάρει κάτι 2ο κάτω από τη μισή τιμή. Τέλος, εγώ δεν τρελάθηκα με τη λειτουργία. Ακόμα και στο μέγιστο, στα δύσκολα κενά μου φαίνεται ότι ούτε αυτό κάνει δουλειά. Κάνε το τεστ με το νήμα για να καταλάβεις αν εχεις αποτέλεσμα - νήμα χωρίς να το χρησιμοποιήσεις και νήμα αφού το χρησιμοποιήσεις.
achilles_g_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, majnun είπε H κατασκευή μου φαίνεται πολύ "ψεύτικη" για τα σχεδόν 60 ευρώ που μου κόστισε. Συμφωνώ 100% ότι δεν αξίζει να πάει κανείς σε αυτή. Καλύτερα να πάρει κάτι 2ο κάτω από τη μισή τιμή. Τέλος, εγώ δεν τρελάθηκα με τη λειτουργία. Ακόμα και στο μέγιστο, στα δύσκολα κενά μου φαίνεται ότι ούτε αυτό κάνει δουλειά. Κι εμένα την ίδια εντύπωση μου έδωσε. Ένα επαναφορτιζόμενο που είχα ήταν αρκετά πιο δυνατό, απλά δεν είχε ρυθμιζόμενη ένταση.
kukukali Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μετα απο 3 εβδομαδες χρησης εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Δεν γνωριζω κατα ποσο τα φτηνοτερα η ακριβοτερα του ειδους κανουν την ιδια δουλεια η αντεχουν σε βαθος χρονου εξαρτηματα,μοτερ κλπ...ειδωμεν Η αισθηση που μου αφησε ειναι οτι κανει δουλεια.Εχω χρησιμοποιησει μονο 2 απο τα εξαρτηματα, απο τη χαμηλοτερη μεχρι την υψηλοτερη ταχυτητα. Εκτος απο το αρχικο "ξαφνιασμα" την πρωτη φορα που εγινε χαλια το μπανιο μετα το συνηθιζεις.Το εχω μονιμα στο 8. Το κολπο ειναι να εχεις μερικως κλειστα τα χειλη.Το δουλευω και στην εσωτερικη πλευρα.Συνολο 1 με 1 1/2 λεπτο.Χλιαρο νερο και εισαι κομπλε. Μπραβο στον TS 3 1
simply88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Παρελαβα σημερα το μεσημερι! Τελικα μου το ξαναστειλανε χθες γιατι ηδη ειχε καθυστερησει και μαλλον χαθηκε απο οτι μου ειπαν η 1η αποστολη. Με UPS αυτη την φορα ηρθε ακριβως την επομενη απο εξωτερικο (!!). 1
li@m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Πάντως ρε παιδιά το νήμα δεν το αντικαθιστά με την καμία. Το δουλεύω στο 9 και ύστερα από κάθε χρήση κάνω και νήμα με εμφανή σημάδια ελλιπής εκκαθάρισης πάνω στο νήμα. Πιστεύω πως στην δική μου οδοντοστοιχεια καλύπτει ένα 80%. Όπως και να έχει ευχαριστώ τον TS
dimitris_st13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, li@m είπε Πάντως ρε παιδιά το νήμα δεν το αντικαθιστά με την καμία. Το δουλεύω στο 9 και ύστερα από κάθε χρήση κάνω και νήμα με εμφανή σημάδια ελλιπής εκκαθάρισης πάνω στο νήμα. Πιστεύω πως στην δική μου οδοντοστοιχεια καλύπτει ένα 80%. Όπως και να έχει ευχαριστώ τον TS Έχεις δίκιο αλλά σκέψου ότι εμένα τα πίσω δόντια είναι το τοσο κολλημένα μεταξύ τους, που ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΉΜΑ. Οπότε είναι αυτό που χρειάζομαι. + ότι με το σκεπτικό ότι είναι πιο ήπιο, σε άτομα σαν εμένα που ξαφνικά το νήμα χωράει μέσα στα δόντια και από τη φόρα τραυματίζει / ματώνει ούλα, είναι ιδανική επιλογή για συχνή χρήση. Στο 9 αν είμαι λίγο βάρβαρος εννοείται και το waterpik θα ψιλό ματώσει κάποιο ούλο.
li@m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Spoiler Αυτο και σταματάω το οφ τοπικ Jet flosser's are great, easy to use, not painful for people with sensitive gums and many people report very good results. Unfortunately, they don't remove plaque as well as floss does because effective flossing literally “wipes” the sticky plaque off teeth and Waterpiks can only “rinse” these areas. However, combining both flossing and Waterpiks can achieve incredible results! https://www.inspiro.org.au/blog/how-to-floss-your-teeth 2
axel12p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Το είχα παραγγείλει μέσα στις γιορτές και αν και άργησε λίγο, ήρθε χωρίς πρόβλημα. Το δοκίμασα πρώτη φορά εχθές και ομολογουμένως δεν εντυπωσιάστηκα. Με αυτά που είχα διαβάσει το περίμενα αρκετά πιο δυνατό. Ξεκίνησα επιφυλακτικά, έχοντας την ένταση στο min, αλλά στην πορεία διαπίστωσα πως χρειαζόταν να το πάω τουλάχιστον στο 8 για να νιώθω ότι κάτι γίνεται. Δεν κάνουμε φυσικά σύγκριση με τα μηχανήματα που έχουν οι οδοντίατροι για καθαρισμό, απλά το περίμενα πιο δυνατό. Η κατασκευή ΟΚ, απλά με ανησυχεί το πόσο θα αντέξει το λάστιχο που μεταφέρει το νερό από το μηχάνημα στην λαβή. Χρονοδιακόπτη δεν ένιωσα να έχει, από θόρυβο είναι ΟΚ και το θετικό για μένα είναι ότι πιθανότατα επειδή είναι επώνυμο μπορείς να βρεις ανταλλακτικά και αναλώσιμα.
pcos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μια φορα το χρονο την επισκεψη (για καθαρισμο) στο γιατρο δεν πρεπει να την αποφευγουμε. ισως με αυτο να αποφυγουμε τα σοβαροτερα προβληματα. ειχα 25 χρονια να επισκεφτω οδοντιατρο και ημουν τυχερος που ο εντονος πονος με αναγκασε να το κανω. εχασα μονο 2 δοντια και τα εσκασα χοντρα στον περιδοντολογο! το χειροτερο ειναι η ταλαιπωρια και οι πονοι! οποτε μην αμελειτε τις επισκεψεις οσα τετοια μηχανακια και να εχετε Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από pcos 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, axel12p είπε Το είχα παραγγείλει μέσα στις γιορτές και αν και άργησε λίγο, ήρθε χωρίς πρόβλημα. Το δοκίμασα πρώτη φορά εχθές και ομολογουμένως δεν εντυπωσιάστηκα. Με αυτά που είχα διαβάσει το περίμενα αρκετά πιο δυνατό. Ξεκίνησα επιφυλακτικά, έχοντας την ένταση στο min, αλλά στην πορεία διαπίστωσα πως χρειαζόταν να το πάω τουλάχιστον στο 8 για να νιώθω ότι κάτι γίνεται. Δεν κάνουμε φυσικά σύγκριση με τα μηχανήματα που έχουν οι οδοντίατροι για καθαρισμό, απλά το περίμενα πιο δυνατό. Η κατασκευή ΟΚ, απλά με ανησυχεί το πόσο θα αντέξει το λάστιχο που μεταφέρει το νερό από το μηχάνημα στην λαβή. Χρονοδιακόπτη δεν ένιωσα να έχει, από θόρυβο είναι ΟΚ και το θετικό για μένα είναι ότι πιθανότατα επειδή είναι επώνυμο μπορείς να βρεις ανταλλακτικά και αναλώσιμα. Μου εχει κανει εντυπωση αυτο που εγραφαν πολλοι, οτι το εχουν στο 8, στο 9, στο φουλ κλπ και βλεπω οτι εισαι στο ιδιο νοημα και εσυ. Τι να πω ρε παιδια, το μηχανακι που πηρα εγω (οχι του θεματος θυμιζω) το εχω στο 2, δεν μπορω για την ωρα να το παω πιο πανω και αυτο που σιγουρα εχω τσεκαρει, ειναι οτι οσο ανεβαζω σιγουρα ανεβαινει η δυναμη του, μεχρι και το 10. Για να σας βοηθησω και να εχουμε ενα μετρο συγκρισης, να πω οτι δοκιμασα τωρα και στο 2 χτυπαει το νερο με δυναμη στα πλακακια στα 2.5 μετρα (προς την μπανιερα ριξτε, μην κανετε μουσκεμα ολο το μπανιο) 1
mcgerger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, li@m είπε Πάντως ρε παιδιά το νήμα δεν το αντικαθιστά με την καμία. Το δουλεύω στο 9 και ύστερα από κάθε χρήση κάνω και νήμα με εμφανή σημάδια ελλιπής εκκαθάρισης πάνω στο νήμα. Πιστεύω πως στην δική μου οδοντοστοιχεια καλύπτει ένα 80%. Όπως και να έχει ευχαριστώ τον TS Ομοίως και εγώ, το έχω από προηγούμενη παρόμοια προσφορά πριν κανα 6μηνο +... Μάλιστα στην αρχή είχα βάλει το κλασικό στόμιο και επειδή ήταν αρκετά χοντρή η δέσμη δεν χωρούσε ανάμεσα στα δόντια και τελικά έβαλα το λεπτό στόμιο και το έχω στο 7, κάτι το οποίο νομίζω γράφει κάπου ότι δεν συστήνεται διότι μπορεί να τραυματίσει τα ούλα και να προκαλέσει χαλάρωση. Αλλιώς όμως μένουν υπολείμματα. Ακόμη και έτσι πάντως νομίζω ότι δεν αντικαθιστά το νήμα. @matrixxx Διαβάζοντας τις απόψεις που γράφτηκαν φαίνεται ότι ο κάθε ένας έχει πολύ διαφορετική οδοντοστοιχία και ούλα και για τον λόγο αυτό διαφέρει πολύ ο τρόπος χρήσης. Ας μην αντιγράψουμε τα settings ο ένας του άλλου και κάνουμε καμιά ζημιά στα ούλα μας. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι με τον καιρό τα ούλα συνήθισαν την καταπόνηση και έχουν προσαρμοστεί αρκετά. Στην αρχή το είχα και εγώ στο 3 και τώρα στο 7 με το στενό στόμιο, όπως ανέφερα. Δώστε χρόνο για προσαρμογή και κάντε δοκιμές με προσοχή. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από mcgerger 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mcgerger είπε @matrixxx Διαβάζοντας τις απόψεις που γράφτηκαν φαίνεται ότι ο κάθε ένας έχει πολύ διαφορετική οδοντοστοιχία και ούλα και για τον λόγο αυτό διαφέρει πολύ ο τρόπος χρήσης. Ας μην αντιγράψουμε τα settings ο ένας του άλλου και κάνουμε καμιά ζημιά στα ούλα μας. Νομιζω οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι παιζουν στο 8-9-10 για το μηχανακι του τιτλου, αυτο διαβασα. Νεοι μαλιστα κατοχοι οι περισσοτεροι νομιζω, αν οχι ολοι. Δεν ζητησε κανεις να αντιγραψει settings, εξ'οσων εχω διαβασει τουλαχιστον. Αλλα επειδη φαινεται οτι υπαρχει διαφορα πιεσης μεταξυ μηχανηματων, ειναι 100% αναγκαιο να βρεθει ενας τροπος να μετρηθει-συγκριθει αυτη η πιεση, σε λειτουργια εκτος στοματος φυσικα οπως εγραψα και πριν! (δεν εχω καταλαβει γιατι ανεφερες το ονομα μου, αν θες γινε πιο συγκεκριμενος)
mcgerger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Νομιζω οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι παιζουν στο 8-9-10 για το μηχανακι του τιτλου, αυτο διαβασα. Νεοι μαλιστα κατοχοι οι περισσοτεροι νομιζω, αν οχι ολοι. Δεν ζητησε κανεις να αντιγραψει settings, εξ'οσων εχω διαβασει τουλαχιστον. Αλλα επειδη φαινεται οτι υπαρχει διαφορα πιεσης μεταξυ μηχανηματων, ειναι 100% αναγκαιο να βρεθει ενας τροπος να μετρηθει-συγκριθει αυτη η πιεση, σε λειτουργια εκτος στοματος φυσικα οπως εγραψα και πριν! (δεν εχω καταλαβει γιατι ανεφερες το ονομα μου, αν θες γινε πιο συγκεκριμενος) Απάντησα σε όλους αλλά πήρα αφορμή αυτό που είπες, δηλαδή ότι πολλοί λένε ότι το έχουν στο 7-9 αλλά εσύ (και άλλοι όπως και εγώ στην αρχή) το έχεις στο 2 και είναι δύσκολο να το δυναμώσεις πολύ. Επί τούτου ανέφερα 2 λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό: 1) Ο κάθε ένας έχει διαφορετική οδοντοστοιχία και ούλα και γι’ αυτό διαφέρει το setting της πίεσης που χρησιμοποιεί. 2) Θα προσαρμοστούν σιγά-σιγά τα ούλα στην καταπόνηση με την χρήση. Για τους λόγους αυτούς ανέφερα να μην παρασυρθεί κάποιος (γενικά, όχι ότι το ζήτησε κανείς) και το βάλει κατευθείαν στο 7-8, επειδή κάποιος άλλος το λειτουργεί έτσι, διότι μπορεί να τραυματίσει τα ούλα. Δεν σκέφτηκα τον 3ο λόγο που είπες, ότι μπορεί η κάθε συσκευή να παράγει διαφορετική πίεση, αυτό θέλει ψάξιμο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από mcgerger
Προτεινόμενες αναρτήσεις