Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις ιδεα για τις χρεωσεις? 

Grand Total: 5.71 λιρες   επειδη ειχα gift card 50λιρες + κουπονι -4 λιρες

Η χρεωση που μου εγινε ομως ειναι οτι εμεινε δηλαδη -6.56 ευρω(5.71 λιρες)  ΑΛΛΑ και ενα -11.65 ευρω που δεν μπορω να καταλαβω τον λογο

*Mε χρεωσε στο .com για prime ενω εγω χρησιμοποιω μονο το αγγλικο prime. 
**Μου επεστρεψαν τα 11.65 επειδη δεν χρησιμοποιησα καμια υπηρεσια στο .com

Επεξ/σία από argosixna
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vasilisx είπε

Τότε γιατί δεν το στέλνουν συστημενο; Πόσα απλά δέματα τα αφήνει ο ταχυδρόμος στην σκάλα του σπιτιού σου; Πόσα απλά δέματα δεν έχουμε λάβει ποτέ; (Εγώ από το 2007 με πανω απο 500 παραγγελίες απο 1€ ως πολλα περισσότερα, σίγουρα ξεπερνούν τα 30 απλά δέματα που δεν έλαβα ποτέ και ζήτησα και πήρα πίσω τα χρήματα μου).

Και υπάρχει κάποιος που έλαβε το προϊόν αυτό από amazon, που να το έλαβε απλό; Ή δικιά μου γνώμη είναι ότι τα απλά δέματα άνετα μπορούν να τα βουτήξουν από μέσα.

Τέλος, έχω λάβει 2 φορές απλά δέματα τα οποία ήταν πολλά και μου είχαν βάλει λαστιχακι για να είναι όλα μαζί, και ανάμεσα στα 5-6 δικά μου είχε καταλάθος και απλό δέμα αλλου παραλήπτη και ευτυχώς είχε τηλέφωνο και επικοινώνησα να τους τα δώσω.

Ok, οπως στα ειπα τελικα, τα λαθη κλπ ειναι προφανως του ταχυδρομου σου, κανει μπαμ και απο το τελευταιο.

Σε 500 απλα σε μενα, εχει χαθει μονο ενα, το 2009.

Ας μεινουμε στο θεμα ομως. Δεν το στελνουν συστημενο για μειωση κοστους, αν επελεγες express θα εδινες 10ευρω παραπανω αφου παντα εχει επιλογη και θα το λαμβανες 100% συστημενο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυριο ειναι να παραλαβω , για την ταλαιπωρια μου εστειλαν το καινουριο με την γρηγορη αποστολη ωστε να παραλαβω στην  προβλεπομενη ημερομηνια και μου επεστρεψαν και τα μεταφορικα. Το θεμα ειναι οτι εγω δεν το εστειλα πισω γιατι δεν ηρθε ποτε σε εμενα.

Τελικη τιμη 50.1ευρω  , τυχερος μεσα στην ατυχια μου

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Τελικα το δεμα πως ερχεται; Σου αφηνουν χαρτακι; Ή λεει μαλακιες ο ταχυδρομος

Εμένα μου το εστειλαν απλό ξανατονιζω, και δεν το πλήρωσα κιόλας, κ μου ζητάνε να το πληρώσω...

Δημοσ.

Από το ιταλικό Άμαζον το δεματάκι είναι συστημένο με αυτοκόλλητο barcode και tracking number από DHL.

Δεν ξέρω γιατί δεν στο δίνουν για να το παρακολουθείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vasilisx είπε

Εμένα μου το εστειλαν απλό ξανατονιζω, και δεν το πλήρωσα κιόλας, κ μου ζητάνε να το πληρώσω...

Εμενα χρεωθηκε η καρτα μου οταν εκανα order χωρις να δω ποια. Το βρηκα μονος μου αργοτερα.  

Ισως δεν εμφανιζεται η συναλλαγη και θα εμφανιστει αργοτερα. Αν θες παρε τηλεφωνο την τραπεζα ή τσεκαρε απο το ebanking οχι τις κινησεις αλλα το ημερολογιο συναλλαγων. Καλυτερα τηλεφωνο να τσεκαρουν τις συναλλαγες αμεσα. 

Στα sms δεν με ειδοποιησαν οταν χρεωθηκα το μηνυμα επεσε κατω κατω (android) :) το βρηκα αργοτερα

Μου φαινεται κουλο να μην πληρωσες. Οχι απιθανο. 

Το απλο δεμα υπαρχει περιπτωση να μου το κλεψουν;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαθηκα στο Ιταλικο Menu του amazon και λογω του οτι δεν ηξερα ιταλικα, ζητησα refund και ειμαι στο βημα που μου εχει να στειλω πισω το προϊόν με ετικέτα ετοιμη που ηρθε στο mail μου.

Βεβαια το προβλημα ειναι πως δεν εχω παραλαβει ακομα το προιον, για αλλον λογω ηθελα να στειλω.

Τελευταια φορα που παραγγελνω απο amazon τουλαχιστον απο το Ιταλικο.

Δεν εχω καμια ενημερωσω για παραδοση απο 18/1. 

Επεξ/σία από simply88
Δημοσ.
2 ώρες πριν, simply88 είπε

Χαθηκα στο Ιταλικο Menu του amazon και λογω του οτι δεν ηξερα ιταλικα, ζητησα refund και ειμαι στο βημα που μου εχει να στειλω πισω το προϊόν με ετικέτα ετοιμη που ηρθε στο mail μου.

Βεβαια το προβλημα ειναι πως δεν εχω παραλαβει ακομα το προιον, για αλλον λογω ηθελα να στειλω.

Τελευταια φορα που παραγγελνω απο amazon τουλαχιστον απο το Ιταλικο.

Δεν εχω καμια ενημερωσω για παραδοση απο 18/1. 

amazon .it chat , πατα αυτο στο google. Aνοιξε το τσατ και μιλα τους στα αγγλικα,

*Δοκιμασα σημερα και εκλαψα γιατι το νερο ηταν πολυ κρυο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκτός απο την στάνταρ ακριβή εξεταση (αν κατάλαβα καλα) πριν ενα μήνα έλεγαν οτι με μια μαγνητική θα βλέπουν την ροη του αίματος και θα μπορούν να προβλέπουν Αλτσχάιμερ κλπ.

Τώρα λένε το παρακάτω που εχει σχέση με το θέμα.

Μου ακούγετε λογικό ανεξάρτητα αν στέκει... τελικά.

https://www.newscientist.com/article/2191842-gum-disease-may-be-the-cause-of-alzheimers-heres-how-to-avoid-it/

https://www.newscientist.com/article/2191814-we-may-finally-know-what-causes-alzheimers-and-how-to-stop-it/

Μάλλον θα το αγοράσω σύντομα στην επόμενη προσφορά

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

Τρεχει η προσφορα στο Ισπανικο αμαζον και στα 3 χρωματα μαλιστα, γι αυτο και δεν το εχω κλειδωσει ακομα.

Θυμιζω ομως οτι μπορει να παρει καποιος και απο 25 ευρω τελικη τετοια πιο "δευτεροκλασατα" μηχανακια, τα οποια ομως εχουν πολυ ευχαριστημενους αγοραστες και πιθανοτατα ειναι πολυ καλυτερο vfm. Μην ρωτησετε παλι που και τι, γιατι δεν κανουμε hijacking - υπαρχει αναφορα σε προηγουμενες σελιδες για οποιον θελει να το εντοπισει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/1/2019 στις 2:26 ΜΜ, drdedus είπε

εκτός απο την στάνταρ ακριβή εξεταση (αν κατάλαβα καλα) πριν ενα μήνα έλεγαν οτι με μια μαγνητική θα βλέπουν την ροη του αίματος και θα μπορούν να προβλέπουν Αλτσχάιμερ κλπ.

Τώρα λένε το παρακάτω που εχει σχέση με το θέμα.

Μου ακούγετε λογικό ανεξάρτητα αν στέκει... τελικά.

https://www.newscientist.com/article/2191842-gum-disease-may-be-the-cause-of-alzheimers-heres-how-to-avoid-it/

https://www.newscientist.com/article/2191814-we-may-finally-know-what-causes-alzheimers-and-how-to-stop-it/

Πολύ ενδιαφέρον και πιθανό, δεν το γνώριζα.

Επίσης πιθανό βέβαια όσοι είχαν Alzheimer απλώς να ξέχναγαν να καθαρίσουν τα δόντια τους και να γέμισαν ουλίτιδα και όχι το ανάποδο... 🙂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...