smpt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 εμένα πριν από ένα χρόνο, μου στείλανε κουζινομηχανη 500ων ευρώ από γερμάνια στην δική της κούτα χωρίς καν να βάλουν μια ταινία. Τα μισά εξαρτήματα έλειπαν και μου στείλανε άλλη.
andreasece Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, dimxyp είπε όντως τώρα?? τι μαλακίες είναι αυτές?? ποιος το σκέφτηκε και ποιος το δέχτηκε αυτό?? εγώ από το Ιταλικό τα παρήγγειλα... Ούτε το Gearbest τέτοιες μαλακίες... Απαράδεκτοι!! Οκ το πρώτο που μου ήρθε φαίνεται οκ, το δεύτερο να δω που δεν είναι και για μένα.... Το σκέφτηκε το amazon και το δέχτηκες εσύ, όταν δεν διάλεξες την επιλογή να το πακετάρουν. Κάνω quote από αυτό το σχόλιο: Αναφορά σε κείμενο Τελος, επειδη in before "και που θες να ξερω εγω ιταλικα ρε φιλε" υπαρχουν 2 απαντησεις. Η μια ειναι το κλασσικο "δεν ηξερες, δεν ρωταγες" και η αλλη ειναι να χρησιμοποιειτε καποιον μεταφραστη για να ξερετε εστω και στο περιπου τι "συνυπογραφετε". Κι αν "την πατησετε", υπαρχει παντα η υστατη στιγμη για να ενημερωθειτε και αυτη ειναι πριν αρχισετε να κατηγορειτε το site/επιχειρηση για κατι που μονοι σας αμελησατε. Απο κει και περα σιγα το μεγαλο προβλημα.
simply88 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δεν εχω παραλαβει ακομα. Πως μπορω να επικοινωνησω με το Ιταλικο amazon; Ηταν προγραμματισμενο να ερθει 18/1. και καπου γραφει dhl αλλα δεν καταλαβαινω πολλα...
pesto1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, simply88 είπε Δεν εχω παραλαβει ακομα. Πως μπορω να επικοινωνησω με το Ιταλικο amazon; Ηταν προγραμματισμενο να ερθει 18/1. και καπου γραφει dhl αλλα δεν καταλαβαινω πολλα... Και σε μένα τα ίδια από 15/1 με Dhl Unregistered πακέτο, ούτε φωνή ούτε τρόπος να δούμε που βρίσκεται.
simply88 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 και αν θες να ζητησεις παραδειγμα refund λογω καθυστερημενης αποστολης και επιστροφη πισω δεν εχει καποιο support γενικοτερα; Περα του untracked.
aristarhos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, simply88 είπε και αν θες να ζητησεις παραδειγμα refund λογω καθυστερημενης αποστολης και επιστροφη πισω δεν εχει καποιο support γενικοτερα; Περα του untracked. 31 λεπτά πριν, pesto1980 είπε Και σε μένα τα ίδια από 15/1 με Dhl Unregistered πακέτο, ούτε φωνή ούτε τρόπος να δούμε που βρίσκεται. Το πακέτο από ιταλικό Άμαζον έρχεται από ΕΛΤΑ μέσω DHL. Πάτε εδώ και σας βγάζει την παραγγελία σας. https://www.amazon.it/gp/help/contact-us/general-questions.html Το Restrituisci o sostituisci articoli σημαίνει Επιστροφή ή Αντικατάσταση αντικειμένων. Γράψτε τους στα Αγγλικά και θα σας απαντήσουν με email στα Αγγλικά. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από aristarhos 1
dimxyp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, andreasece είπε Το σκέφτηκε το amazon και το δέχτηκες εσύ, όταν δεν διάλεξες την επιλογή να το πακετάρουν. Κάνω quote από αυτό το σχόλιο: Καλά... αυτή η λογική δεν ισχύει... ναι μπορεί να φαίνεται σωστή, σε φάση διάβαζε τα δικαιώματα κάθε εφαρμογής και διάβαζε τους όρους χρήσης κάθε προγράμματος και τι αποδέχεσαι αλλά εδώ δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Σε όλες τις παραγγελίες, Κίνα, Ebay, Amazon μέχρι στιγμής τουλ, με την αγορά κάποιου προιόντος, ερχόταν συσκευασμένο τουλάχιστον τουλάχιστον σε μία σακούλα γιατί μπορεί το προιον να βραχεί... εδώ ήρθε σαν να το αγοράζω από το ράφι... τι να ψάξω... ότι έπρεπε να επιλέξω συσκευασία για δώρο... τι λογική είναι αυτή?? Και αν άλλαξε πολιτική στις αποστολές το amazon επρεπε τουλάχιστον να έχει μεταβατικές ρυθμίσεις και να το τονίζει ότι δεν θα έχει συσκευασία... Όχι να τη φάμε πρώτα... 10ευρό μεταφορίκα από Ιταλία για να έρθει σε αντίστοιχο χρόνο με pdm από Bangood σε άθλια εξωτερική κατάσταση, ούτε το χειρότερο σκρουτζομάγαζο.. Προφανώς και θα κράξουμε... Τι είναι αυτά που λέτε..????? 1
aristarhos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έληξε η προσφορά από ιταλικό Amazon αλλά συνεχίζεται στο ισπανικό Amazon https://www.amazon.es/dp/B073WGYSF9/ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από aristarhos 1
vasilisx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια εχω καποιες ερωτησεις 1. ελαβε κανεις το πακετο απλο και όχι συστημενο; το ελαβα σημερα απλο δεμα (ακομα και ο ταχυδρομος μου ειπε τυχερος που δεν στο βουτηξε κανεις...) 2. υπαρχει περιπτωση να σου ερθει και να μην εχεις πληρωσει ακομα;;;; 22 Δεκεμβριου εκανα προσπαθεια να πληρωσω μεσω καρτα πειραιως ανεπιτυχώς, 27 Δεκεμβριου μεσω S€PA αλλα και παλι δεν ολοκληρωθηκε η παραγγελεια... 16 Ιουναριου μου εστειλαν το email που βλεπεται στην εικονα, και μου το στειλανε και ταχυδρομικως την περασμενη βδομαδα.... μπορειτε να μου πειτε οσοι ξερετε τι παιζει;;; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από vasilisx
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, vasilisx είπε παιδια εχω καποιες ερωτησεις 1. ελαβε κανεις το πακετο απλο και όχι συστημενο; το ελαβα σημερα απλο δεμα (ακομα και ο ταχυδρομος μου ειπε τυχερος που δεν στο βουτηξε κανεις...) 2. υπαρχει περιπτωση να σου ερθει και να μην εχεις πληρωσει ακομα;;;; 22 Δεκεμβριου εκανα προσπαθεια να πληρωσω μεσω καρτα πειραιως ανεπιτυχώς, 27 Δεκεμβριου μεσω S€PA αλλα και παλι δεν ολοκληρωθηκε η παραγγελεια... 16 Ιουναριου μου εστειλαν το email που βλεπεται στην εικονα, και μου το στειλανε και ταχυδρομικως την περασμενη βδομαδα.... μπορειτε να μου πειτε οσοι ξερετε τι παιζει;;; 1. Ο ταχυδρομος σου μαλλον δεν ξερει τι λεει και καλο ειναι να μην βασιζεσαι σε αυτα, ή ακομα και να εχεις "το νου" σου μην σου παρει κατι αυτος. Δεν μπορω να αιτιολογησω διαφορετικα αυτο που σου ειπε και προσπαθησε να σε πεισει οτι ηταν σχεδον βεβαιο οτι θα μπορουσε να στο βουτηξει καποιος πριν στο φερει. Οταν τον ξαναδεις πες του οτι εμαθες οτι δεν παιζει ποτε να σου κλεψει κανεις κατι στην αλυσιδα μεχρι αυτον. Οτι ειναι απιθανο, σε αντιθεση με οσα σου ειπε. (ολοι στο θεμα απλο το ελαβαν νομιζω απο οσο διαβασα) 2. ΟΧΙ αν δεν χρεωθεις πρωτα, δεν κουνιεται το αμαζον οπως και κανενας αλλωστε. Επισης βλεπω οτι πληρωσες χαρατσι 3€ εξαιτιας της τραπεζας ισως; Δεν εχω κανει ποτε αγορα με τραπεζικο λογαριασμο, ετσι δεν ξερω που κολλαει το τριευρω που σου χρεωθηκε επιπλεον. 1
vasilisx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε 1. Ο ταχυδρομος σου μαλλον δεν ξερει τι λεει και καλο ειναι να μην βασιζεσαι σε αυτα, ή ακομα και να εχεις "το νου" σου μην σου παρει κατι αυτος. Δεν μπορω να αιτιολογησω διαφορετικα αυτο που σου ειπε και προσπαθησε να σε πεισει οτι ηταν σχεδον βεβαιο οτι θα μπορουσε να στο βουτηξει καποιος πριν στο φερει. Οταν τον ξαναδεις πες του οτι εμαθες οτι δεν παιζει ποτε να σου κλεψει κανεις κατι στην αλυσιδα μεχρι αυτον. Οτι ειναι απιθανο, σε αντιθεση με οσα σου ειπε. 2. ΟΧΙ αν δεν χρεωθεις πρωτα, δεν κουνιεται το αμαζον οπως και κανενας αλλωστε. Επισης βλεπω οτι πληρωσες χαρατσι 3€ εξαιτιας της τραπεζας ισως; Δεν εχω κανει ποτε αγορα με τραπεζικο λογαριασμο, ετσι δεν ξερω που κολλαει το τριευρω που σου χρεωθηκε επιπλεον. 1. ο ταχυδρομος ειναι φιλος μου, δεν ξερω τι να σου πω! 2. δηλαδη φενεται οτι πληρωσα με βαση το email; κι ομως στον λογαριαμσο μου που το βλεπω αναλυτικα δεν εχω δει ακομα καμια χρεωση απο amazon, δεν εχω χρεωθει ακομα στον τραπεζικο μου λογαριασμο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, vasilisx είπε 1. ο ταχυδρομος ειναι φιλος μου, δεν ξερω τι να σου πω! 2. δηλαδη φενεται οτι πληρωσα με βαση το email; κι ομως στον λογαριαμσο μου που το βλεπω αναλυτικα δεν εχω δει ακομα καμια χρεωση απο amazon, δεν εχω χρεωθει ακομα στον τραπεζικο μου λογαριασμο... 2 Κατι λεει για 30-1. Ισως εγινε η δεσμευση και δεις στο statement την χρεωση. Δεν ξερω Γερμανικα, βαλε το κειμενο στο google translate αν δεν ξερεις και εσυ και θα δεις τι λεει. 1. Ποσο καιρο δουλευει στα ΕΛΤΑ ο φιλος σου;
vasilisx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε 2 Κατι λεει για 30-1. Ισως εγινε η δεσμευση και δεις στο statement την χρεωση. Δεν ξερω Γερμανικα, βαλε το κειμενο στο google translate αν δεν ξερεις και εσυ και θα δεις τι λεει. 1. Ποσο καιρο δουλευει στα ΕΛΤΑ ο φιλος σου; 4 χρονια.
simply88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ασχετα με το tracking νομιζω με καποιον τροπο επαληθευει το amazon οτι το δεμα παραδοθηκε (μεσω dhl). Αν ηταν ετσι θα ειχε μεγαλη χασουρα αν χανονταν η δεν ειχε παραλαβει καποιος (οπως γινεται καμια φορα με αντικειμενα 1 ευρω απο κινα ebay που ξαναστελνουν σε απλο φακελακι).
vasilisx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, simply88 είπε Ασχετα με το tracking νομιζω με καποιον τροπο επαληθευει το amazon οτι το δεμα παραδοθηκε (μεσω dhl). Αν ηταν ετσι θα ειχε μεγαλη χασουρα αν χανονταν η δεν ειχε παραλαβει καποιος (οπως γινεται καμια φορα με αντικειμενα 1 ευρω απο κινα ebay που ξαναστελνουν σε απλο φακελακι). Τότε γιατί δεν το στέλνουν συστημενο; Πόσα απλά δέματα τα αφήνει ο ταχυδρόμος στην σκάλα του σπιτιού σου; Πόσα απλά δέματα δεν έχουμε λάβει ποτέ; (Εγώ από το 2007 με πανω απο 500 παραγγελίες απο 1€ ως πολλα περισσότερα, σίγουρα ξεπερνούν τα 30 απλά δέματα που δεν έλαβα ποτέ και ζήτησα και πήρα πίσω τα χρήματα μου). Και υπάρχει κάποιος που έλαβε το προϊόν αυτό από amazon, που να το έλαβε απλό; Ή δικιά μου γνώμη είναι ότι τα απλά δέματα άνετα μπορούν να τα βουτήξουν από μέσα. Τέλος, έχω λάβει 2 φορές απλά δέματα τα οποία ήταν πολλά και μου είχαν βάλει λαστιχακι για να είναι όλα μαζί, και ανάμεσα στα 5-6 δικά μου είχε καταλάθος και απλό δέμα αλλου παραλήπτη και ευτυχώς είχε τηλέφωνο και επικοινώνησα να τους τα δώσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις