argosixna Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Ετυχε σε κανεναν αλλο? Ηταν να παραλαβω σε 2-3 μερες
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Ευυχως που το αγορασα, εχω σωθει! Ταχυτατο καθαρισμα ακομα και με σιδερακια ,που απορω πως θα ημουν χωρις αυτο... 2
Seldon68 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, argosixna είπε Ετυχε σε κανεναν αλλο? Ηταν να παραλαβω σε 2-3 μερες Μου έχει συμβεί με άλλο προϊόν από αμαζον ,αν στην ups το ακούσουν το δέμα να κουδουνίζει το στέλνουν πίσω χωρίς καμία ενημέρωση του παραλήπτη.
Κάβουρας Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Lighting deal από amazon de 64.4 τελική το τσίμπησα. 1
dimxyp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ το πρώτο από τα 2, ήρθε με το κουτί του χωρίς να είναι τυλιγμένο όμως όπως συνηθίζεται. Ακριβώς μία εβδομάδα μετά από τη προτεινόμενη ημερομηνία παραλαβής(ημερομηνία αγοράς 1/1). Σαν πρώτη χρήση το βρήκα πολύ καλό. Όντως με κρύο νερό δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο αλλά όχι ότι είναι και αποτρεπτικό. Γενικά το θεωρώ καλή αγορά, τουλάχιστον καλύτερη αγορά από μία Oral b των 100 που πήρα μετά τη πρώτη μου απονεύρωση (δεν καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια, και χρειάζεται τουλάχιστον ένα 3λεπτο για εμένα για να γίνει η δουλειά). Σε βάθος χρόνου τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα.. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από dimxyp
aristarhos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Κάβουρας είπε Lighting deal από amazon de 64.4 τελική το τσίμπησα. Δίκιο έχεις. 55,05€ + Μεταφορικά μέχρι τις 2μ.μ. ώρα Ελλάδας. https://www.amazon.de/Waterpik-WP-660EU-Ultra-Professional-Munddusche/dp/B073WGYSF9/ Πάντως, δεν πιστεύω ότι το μηχάνημα θα μπορούσε να κοστολογηθεί ακριβότερα από 60€. 130€ που πωλείται εδώ είναι υπερβολικά ακριβό.
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 12:17 ΠΜ, matrixxx είπε Ουτε αυτο, για το Pik pocket νομιζω οτι μιλαει ο φιλος. Παντως και εγω αποφασισα μετα το ανοιγμα του θεματος να παρω ενα τετοιο μηχανακι και μετα απο αναγνωση δεκαδων σχολιων απο αμαζονς του προιοντος του θεματος αλλα και προιοντων που ειναι στο 1/3 της τιμης του, παρηγγειλα στις 28 του Δεκεμβρη ενα με 25 ευρω και το εχω απο τις 9 Γεναρη και μετα απο μια εβδομαδα χρησης συμφωνω οτι κανουν καλη δουλεια και βεβαια επισης χαιρομαι που δεν χαλασα 70€. Μπορεις να στειλεις link για αυτο με τα 25 ευρω γιατι δεν το βρηκα πουθενα στα 40 το βρισκω μονο. Και αν ξερουμε καθε ποτε βγαινει lighing deal να το τσιμπησουμε. Στα πισω δοντια δεν παει το νημα οποτε θα ειναι μια πολυ καλη λυση αυτο. Και αφου δεν εχει μελαλες διαφορες απο αυτο με τα 70 ας μην παμε στο ακριβοτερο.
aristarhos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Μπορεις να στειλεις link για αυτο με τα 25 ευρω γιατι δεν το βρηκα πουθενα στα 40 το βρισκω μονο. Και αν ξερουμε καθε ποτε βγαινει lighing deal να το τσιμπησουμε. Στα πισω δοντια δεν παει το νημα οποτε θα ειναι μια πολυ καλη λυση αυτο. Και αφου δεν εχει μελαλες διαφορες απο αυτο με τα 70 ας μην παμε στο ακριβοτερο. Είπε πως πήρε αυτό σε lighting deal https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07CTR8WXJ Εφαρμόζεις το κουπόνι που λέει Voucher 15% Μαζί με τα μεταφορικά 34,3€ 1
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, aristarhos είπε Είπε πως πήρε αυτό σε lighting deal https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07CTR8WXJ Εφαρμόζεις το κουπόνι που λέει Voucher 15% Μαζί με τα μεταφορικά 34,3€ Εξαιρετικα ευχαριστω πολυ θα το παρω αμεσα. 1
argosixna Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Tα στελνουνε χυμα και γι αυτο χτυπηθηκε εξωτερικα η συσκευασια , αν καταλαβα σωστα και απο αυτα που γραφεται.. Ζητησα να μου στειλουν ξανα το προιον και θα παραλαβω κανονικα την πεμπτη
dakangr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Οντως τα στελνουν χωρις κουτα αμαζον, μονο με το κουτι του προϊόντος το οποιο ειναι πολυ λεπτο. Εγω παρελαβα κανονικα, αλλα ειναι πολυ πιθανον να χτυπηθει με αυτο το κουτι.
athanaso77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, dakangr είπε Οντως τα στελνουν χωρις κουτα αμαζον, μονο με το κουτι του προϊόντος το οποιο ειναι πολυ λεπτο. Εγω παρελαβα κανονικα, αλλα ειναι πολυ πιθανον να χτυπηθει με αυτο το κουτι. Εμένα πάντως μου ήρθε κανονικά συσκευασμένο σε κουτί amazon (από amazon.it) και παρέλαβα με ΕΛΤΑ.
dakangr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Εμένα πάντως μου ήρθε κανονικά συσκευασμένο σε κουτί amazon (από amazon.it) και παρέλαβα με ΕΛΤΑ. Εγω παραγγειλα απο το Γερμανικο. Τσιγκουνηδες οι Γερμανοι...
Seldon68 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στο checkout έχει να διαλέξεις για να στο στείλουν μέσα σε κούτα του αμαζον και όχι χύμα στο κύμα. Βλακείες νεας εσοδείας του αμαζον ,παλιά δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα και στο στέλνανε πολύ καλά αμπαλαριζμενο ,λες και θέλει κανείς να πάρει ένα προϊόν με χαλασμένη συσκευασία.
dakangr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Seldon68 είπε Στο checkout έχει να διαλέξεις για να στο στείλουν μέσα σε κούτα του αμαζον και όχι χύμα στο κύμα. Βλακείες νεας εσοδείας του αμαζον ,παλιά δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα και στο στέλνανε πολύ καλά αμπαλαριζμενο ,λες και θέλει κανείς να πάρει ένα προϊόν με χαλασμένη συσκευασία. Ωραιος, δεν το ηξερα. Οντως βλακειες. Παντως απο uk και com, παραγγελιες τελευταιου διμηνου, ηρθαν σε πολυ καλη συσκευασια του αμαζον. Πρωτη φορα αυτο το χαλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις