Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

We're sorry your package is late

We're working with the carrier to get your package back on track, and we'll let you know when your package is out for delivery.

Please come back 22 January if you still don't have it and we'll help you out.

Was expected Monday, 14 January

Μπακαλικο εχει καταντησει το Αμαζον,ενα Bluetooth το εχω παραγγείλει  απο 23 Σεπτεμβρη και ακομα δεν το εχουν στειλει καν ενω εγραφε οτι θα το εστελναν  Νοεμβρη.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα από αμαζον Ιταλίας ήρθε με εξωτερική συσκευασία. Βέβαια ακόμα δε ξέρω αν ήρθε με DHL ή απλό ταχυδρομείο. 

Το δοκίμασα εχθές και πραγματικά σου δίνει μια αίσθηση καθαριότητας ανάμεσα στα δόντια πολύ καλή, ειδικά σε εμένα που στα πίσω δόντια έχω ελάχιστα κενά και δεν εισχωρεί μεσοδοντιο και νήμα. 

Δημοσ.

ναι παιδια χλιαρο,και πριν το χρησιμοποιησεται πρωτη φορα βαλτε ενα δοχειο γεματο νερο να τρεξει μονο του στο 10 (εγω το χρησιμοποιησα κατευθειαν 🤣).

Δημοσ.

Καλησπερα.

Η πρωτη μου αγορα απο Amazon.Παραγγελια 21 Δεκεμβριου 2018.

Σημερα 16.01.2019 μου αφησαν στην εισοδο της πολυκατοικιας ειδοποιηση και παρελαβα το δεμα απο το ταχυδρομιο.
Αξιοπρεπης συσκευασια που μεσα ειχε και χαρτια για να μην χτυπιεται το Waterpik κατα την μεταφορα.

Το καλωδιο ειναι γυρω στο ενα μετρο. Θα παρω παροχη απο το φωτιστικο που υπαρχει πανω στο επιπλο του μπανιου,
εκει θα συνδεσω ενα φις θηλυκο. Δεν θα κοψω το φις το αρσενικο της συσκευης στην περιπτωση που χρειαστει να χρησιμοποιησω την εγγυηση.

Για μια πρωτη δοκιμη ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Βουρτσιζω τα δοντια μου τρεις φορες την μερα και χρησιμοποιω 
μεσοδοντια βουρτσακια ( 3 διαφορετικα νουμερα ) συν οδοντικο νημα. 

ΔΕΝ αντικαθιστα το βουρτσισμα σε καμια περιπτωση.

Για καποιον που του ειναι βαρετο το βουρτσισμα των δοντιων΄΄ Το αφηνει.

Για καποιον που σκεφτεται την αγορα χωρις να εχει δοκιμασει ποτε του μεσοδοντια βουρτσακια ή νημα ΄΄
Προτεινω να αγορασει ενα απο τα δυο και να τα χρησιμοποιησει μετα απο το καθιερωμενο του βουρτσισμα_
Θα εκπλαγει για τα υπολειμματα που δεν αφαιρουνται και ισως μετα να προχωρησει στην παραγγελια του Waterpik. 

Για καποιον που χρησιμοποιει μεσοδοντια βουρτσακια και νημα΄΄ Θα ενθουσιαστει.
Εχω την εντυπωση με την πρωτη μου φορα, πως τα αντικαθιστα πληρως.

Δεν χρειαζεται μεγαλη πιεση μιας και ματωνει τα ουλα. Ισα ισα να περναει αναμεσα απο τα δοντια νερο για να αφαιρει τυχον υπολειμματα τροφων που εχουν μεινει απο το βουρτσισμα. 

Το πακετο περιλαμβανει...

Τα Classic jet tips που ειναι για τον βαθυ καθαρισμο αναμεσα στα δοντια και κατω απο την γραμμη των ουλων.

Το Toothbrush tip που προσφερει ταυροχρονο βουρτσισμα και πλυση με εκτοξευση νερου, θα ακολουθησει πλυση με το κλασικο ακροφυσιο.

Το Plague Seeker tip που εχει λεπτες ινες και θα το χρησμοποιησουμε για σιδερακια,γεφυρες,εμφυτευματα. 
Θα αφαιρεσει την πλακα που δημιουργειτε γυρω απο αυτα, επειτα Θα ακολουθησει πλυση με το κλασικο ακροφυσιο.

Το Orthodontic tip θα το χρησιμοποιησουμε αν υπαρχουν σιδερακια ή μεταλλικα στηριγματα και εμφυτευματα.
Με αυτο θα αφαιρεσουμε την δυσπροσιτη πλακα που εχει δημιουργηθει γυρω απο αυτα.
Θα προσφερει πλυση αναμεσα στα δοντια και κατω απο την γραμμη των ουλων.

Το Pik pocket ειναι για απαλη θεραπευτικη χρηση κατω απο την γραμμη των ουλων.
Σε συνεργασια με το στοματικο διαλυμα που θα μας γραψει ο οδοντιατρος και που θα το ριχνουμε στο δοχειο για οσο καιρο διαρκει η αγωγη.
Οποτε δεν το χρησιμοποιουμε παρα μονο με εντολη οδοντιατρου.

Ευχαριστω πολυ τον ts και οσους με βοηθησαν με τις οδηγιες τους για την παραγγελια.

Για καποιον που ασχολειται λιγο παραπανω με την στοματικη υγιεινη...Αξιζει.

• Like 5
  • Thanks 15
Δημοσ.

προσωπικα χρησιμοποιω το απλο jet μια φορα το βραδυ μετα το βουρτσισμα και το pick pocket θα το βαζω μια φορα τη βδομαδα(το δοκιμασα στην πρωτη εκκινηση και μου αρεσε αρκετα)

δεν ηξερα ομως οτι χρειαζεται και εντολη οδοντογιατρου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lshow είπε

Καλησπερα.

Η πρωτη μου αγορα απο Amazon.Παραγγελια 21 Δεκεμβριου 2018.

Σημερα 16.01.2019 μου αφησαν στην εισοδο της πολυκατοικιας ειδοποιηση και παρελαβα το δεμα απο το ταχυδρομιο.
Αξιοπρεπης συσκευασια που μεσα ειχε και χαρτια για να μην χτυπιεται το Waterpik κατα την μεταφορα.

Το καλωδιο ειναι γυρω στο ενα μετρο. Θα παρω παροχη απο το φωτιστικο που υπαρχει πανω στο επιπλο του μπανιου,
εκει θα συνδεσω ενα φις θηλυκο. Δεν θα κοψω το φις το αρσενικο της συσκευης στην περιπτωση που χρειαστει να χρησιμοποιησω την εγγυηση.

Για μια πρωτη δοκιμη ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Βουρτσιζω τα δοντια μου τρεις φορες την μερα και χρησιμοποιω 
μεσοδοντια βουρτσακια ( 3 διαφορετικα νουμερα ) συν οδοντικο νημα. 

ΔΕΝ αντικαθιστα το βουρτσισμα σε καμια περιπτωση.

Για καποιον που του ειναι βαρετο το βουρτσισμα των δοντιων΄΄ Το αφηνει.

Για καποιον που σκεφτεται την αγορα χωρις να εχει δοκιμασει ποτε του μεσοδοντια βουρτσακια ή νημα ΄΄
Προτεινω να αγορασει ενα απο τα δυο και να τα χρησιμοποιησει μετα απο το καθιερωμενο του βουρτσισμα_
Θα εκπλαγει για τα υπολειμματα που δεν αφαιρουνται και ισως μετα να προχωρησει στην παραγγελια του Waterpik. 

Για καποιον που χρησιμοποιει μεσοδοντια βουρτσακια και νημα΄΄ Θα ενθουσιαστει.
Εχω την εντυπωση με την πρωτη μου φορα, πως τα αντικαθιστα πληρως.

Δεν χρειαζεται μεγαλη πιεση μιας και ματωνει τα ουλα. Ισα ισα να περναει αναμεσα απο τα δοντια νερο για να αφαιρει τυχον υπολειμματα τροφων που εχουν μεινει απο το βουρτσισμα. 

Το πακετο περιλαμβανει...

Τα Classic jet tips που ειναι για τον βαθυ καθαρισμο αναμεσα στα δοντια και κατω απο την γραμμη των ουλων.

Το Toothbrush tip που προσφερει ταυροχρονο βουρτσισμα και πλυση με εκτοξευση νερου, θα ακολουθησει πλυση με το κλασικο ακροφυσιο.

Το Plague Seeker tip που εχει λεπτες ινες και θα το χρησμοποιησουμε για σιδερακια,γεφυρες,εμφυτευματα. 
Θα αφαιρεσει την πλακα που δημιουργειτε γυρω απο αυτα, επειτα Θα ακολουθησει πλυση με το κλασικο ακροφυσιο.

Το Orthodontic tip θα το χρησιμοποιησουμε αν υπαρχουν σιδερακια ή μεταλλικα στηριγματα και εμφυτευματα.
Με αυτο θα αφαιρεσουμε την δυσπροσιτη πλακα που εχει δημιουργηθει γυρω απο αυτα.
Θα προσφερει πλυση αναμεσα στα δοντια και κατω απο την γραμμη των ουλων.

Το Pik pocket ειναι για απαλη θεραπευτικη χρηση κατω απο την γραμμη των ουλων.
Σε συνεργασια με το στοματικο διαλυμα που θα μας γραψει ο οδοντιατρος και που θα το ριχνουμε στο δοχειο για οσο καιρο διαρκει η αγωγη.
Οποτε δεν το χρησιμοποιουμε παρα μονο με εντολη οδοντιατρου.

Ευχαριστω πολυ τον ts και οσους με βοηθησαν με τις οδηγιες τους για την παραγγελια.

Για καποιον που ασχολειται λιγο παραπανω με την στοματικη υγιεινη...Αξιζει.

Ρε θεέ με 3 φορές βούρτσισμα νήμα και 3 νούμερα μεσοδόντια την ημέρα εσύ γράφεις κανονικό μεροκάματο στο νιπτήρα 😂😝 οι οδοντίατροι κλέφτες να γινουν;;;;;;; 

Σορρυ αλλά δεν κρατήθηκα για το off topic. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες 😉

Επίσης για τον φίλο που ρώτησε, το να ρωτήσεις οδοντίατρο αφορά τη χρήση στοματικου (πιθανώς συγκεκριμένου) διαλύματος στο μηχάνημα και τα ούλα συγκεκριμένα φαντάζομαι. Όχι την γενική χρήση της συσκευής. 

• Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Επίσης για τον φίλο που ρώτησε, το να ρωτήσεις οδοντίατρο αφορά τη χρήση στοματικου (πιθανώς συγκεκριμένου) διαλύματος στο μηχάνημα και τα ούλα συγκεκριμένα φαντάζομαι. Όχι την γενική χρήση της συσκευής. 

Ουτε αυτο, για το Pik pocket νομιζω οτι μιλαει ο φιλος.

Παντως και εγω αποφασισα μετα το ανοιγμα του θεματος να παρω ενα τετοιο μηχανακι και μετα απο αναγνωση δεκαδων σχολιων απο αμαζονς του προιοντος του θεματος αλλα και προιοντων που ειναι στο 1/3 της τιμης του, παρηγγειλα στις 28 του Δεκεμβρη ενα με 25 ευρω και το εχω απο τις 9 Γεναρη και μετα απο μια εβδομαδα χρησης συμφωνω οτι κανουν καλη δουλεια και βεβαια επισης χαιρομαι που δεν χαλασα 70€. ;)

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, matrixxx είπε

παρηγγειλα στις 28 του Δεκεμβρη ενα με 25 ευρω και το εχω απο τις 9 Γεναρη και μετα απο μια εβδομαδα χρησης συμφωνω οτι κανουν καλη δουλεια και βεβαια επισης χαιρομαι που δεν χαλασα 70€. ;)

link?

• Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, narta είπε

link?

Spoiler

Lightning Deal απο Αγγλικο αμαζον.

Εχει αρκετα σε χαμηλη τιμη σε Αγγλικο και Γερμανικο, αν παρεις και κατι αλλο μαζι "μειωνεις" (μοιραζεις) και τα μεταφορικα εμμεσα. Εκεινο που πηρα ειχε 19.99 λιρες , πριν 3 μερες βλεπω οτι μπηκε και 17.99 λιρες παλι σε LD. 8 μεταφορικα μονο του.

2019-01-17_1322.png.a72142fff5309a117175a390e1b013c0.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά που στέλνω email στο ιταλικό αμαζον; έπρεπε να παραλάβω στις 11/1 αλλά τπτ. 

Edit: παρέλαβα!! 

Επεξ/σία από li@m
Δημοσ.

15Χ17 εκατοστα ειναι η βαση του; Στο 15 (βαθος;) εχω 11 περιπου, εχω ενα στενο νιπτηρα. Μπορει καποιος να με βοηθησει αν θα μου ταιριαζει; Θα προεξεχει λιγο πειραζει;

Δημοσ.

Παρασκευή παρέλαβα και εγώ.Σε συσκευασία κανονικά.

Ο καθαρισμός πολύ καλός, κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο από ότι περίμενα.

Ανταλλακτικά γνήσια έχουμε κανένα link?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...