Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

απο το uk θα θέλεις μετατροπέα για την πρίζα

λες να μην εχει ? 2 φορες που πηρα απο το UK μου εστειλαν και μετατροπεα χωρις να το λεει στο σαιτ.. Eχω καβατζα παντως!!

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koumpou είπε

Μου είχε έρθει ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ 7/1 αλλά  σήμερα κατάφερα να πάω.

Δεν είμαι φανατικός ιντερνετικός καταναλωτής αλλά πρώτη φορά μου ήρθε προϊόν χωρίς κούτα...

Μόνο η συσκευασία και πάνω κολλημένες οι ετικέτες των ταχυδρομείων...

Διαβασε εδω το γιατι. Προσωπικα μονο θετικο το θεωρω μιας και στην (χαμηλη) πιθανοτητα να παθει ζημια το αμαζον σε καλυπτει.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, argosixna είπε

λες να μην εχει ? 2 φορες που πηρα απο το UK μου εστειλαν και μετατροπεα χωρις να το λεει στο σαιτ.. Eχω καβατζα παντως!!

Ποτε δεν μου εχουν στειλει ανταπτορα, εχω αγορασει εδω και 8 χρονια 15-20 ηλεκτρικες συσκευες απο Αγγλικο αμαζον, ολες ηρθαν χωρις ανταπτορα, με UK φις, οπως και περιμενα βεβαιως.

Απο τριτο πωλητη μηπως ειχες αγορασει; Για κοιτα το ιστορικο παραγγελιων σου και πες μας, γιατι μου κανει εντυπωση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποτε δεν μου εχουν στειλει ανταπτορα, εχω αγορασει εδω και 8 χρονια 15-20 ηλεκτρικες συσκευες απο Αγγλικο αμαζον, ολες ηρθαν χωρις ανταπτορα, με UK φις, οπως και περιμενα βεβαιως.

Απο τριτο πωλητη μηπως ειχες αγορασει; Για κοιτα το ιστορικο παραγγελιων σου και πες μας, γιατι μου κανει εντυπωση.

Sold by: Amazon EU S.a.r.L. 

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, argosixna είπε

Ποτέ δεν μου έστειλαν μετατροπέα (20+ αγορές)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lshow είπε

Υπαρχει κανενας που ΔΕΝ εχει παραλαβει ακομα ή να προχωρησω σε επιστροφη χρηματων;

Εγώ παρέλαβα χθες. Στη θέση σου αφού έστελνα τα μέιλ μου θα έκανα υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Μέσω ΕΛΤΑ ήρθε με ειδοποίηση στο γραμματοκιβωτιο μου. Οπότε η οποία καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται εκεί. Επίσης θα μπορούσες να πας να ρωτήσεις στα ΕΛΤΑ με την ταυτότητα σου  μήπως έχει έρθει τίποτα για σένα καθώς μπορεί να έχει χαθεί το χαρτάκι ειδοποίησης σου.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Lshow είπε

Υπαρχει κανενας που ΔΕΝ εχει παραλαβει ακομα ή να προχωρησω σε επιστροφη χρηματων;

Προσωπικά δεν έχω παραλάβει από Ιταλικό amazon αλλά έκανα παραγγελία 1/1 και το περίμενα για 14/1 αλλά οκ, είμαι συνηθισμένος σε ψιλοκαθυστερήσεις αν και τα ελτα στη περιοχή μου είναι πολύ καλά, τουλ μέχρι στιγμής... θεωρώ ότι αν κάνεις λίγο υπομονή θα παραλάβεις... 

• Like 1
Δημοσ.

Η δικιά μου παραγγελία ήταν από 22/12 νομίζω και άφησαν χαρτάκι την Παρασκευή και παρέλαβα χθες. Οπότε περίμενε καμία βδομάδα  ακομη. σε ολους μας άργησε.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα με εκτιμώμενη ημερομηνία 11/1 από τον Ιταλό μέχρι σήμερα επικρατεί σιγή. Όπως διάβασα και από στους υπόλοιπους υπήρχε καθυστέρηση. Λέω να περιμένω έως τέλος της εβδομάδος μέχρι να στείλω μήνυμα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lshow είπε

Δεν σου εχουνε στειλει email?? 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, argosixna είπε

Δεν σου εχουνε στειλει email?? 

Μου εχουν στειλει. Μαλιστα σημερα μου επιστρεψανε ενα ευρω που το ειχαν δεσμευσει στην καρτα και δεν εχω παραλαβει ακομα.

21 dicembre 2018  -  Consegna prevista 07 gen 2019 - Spedito

Περιμενω μεχρι το τελος της εβδομαδας....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lshow είπε

Μου εχουν στειλει. Μαλιστα σημερα μου επιστρεψανε ενα ευρω που το ειχαν δεσμευσει στην καρτα και δεν εχω παραλαβει ακομα.

21 dicembre 2018  -  Consegna prevista 07 gen 2019 - Spedito

Περιμενω μεχρι το τελος της εβδομαδας....

Πολλές παραγγελίες από ιταλικό Άμαζον έφτασαν Αθήνα τη Δευτέρα 14/1/2019. Αν είσαι επαρχία θα σου έρθει.

Επίσης, η τιμή έπεσε 2 ευρώ.

Επεξ/σία από aristarhos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...