parlapipas25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παιδια εχω δει και κάτι φορητά της ιδιας εταιρείας χωρις καλώδια,πιο μικρά κλπ.Αυτα κάνουνε δουλειά;
k0stas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Παιδια εχω δει και κάτι φορητά της ιδιας εταιρείας χωρις καλώδια,πιο μικρά κλπ.Αυτα κάνουνε δουλειά; Από όσα έχω διαβάσει, πέραν του μεγαλύτερου όγκου και βάρους, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι λόγω περιορισμένης χωρητικότητας νερού, πρέπει να γεμίζεις 2-3 φορές το δοχείο σε μια πλύση. Και αν το κάνεις συχνά θα είναι εκνευριστικό..
funbreaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 On 11/01/2019 at 20:04, mcgerger said: Δεν χρησιμοποιώ όλες τις κεφαλές, βρήκα μια που μου ταιριάζει και χρησιμοποιώ αυτήν. Αν θελεις να τα κάνεις όλα σωστά με όλες τις κεφαλές είναι λίγο μπελάς. Και ποίο είναι το σωστό;
gabriel1981 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 ήρθε και σε μένα, το βρήκα βρεγμένο έξω από την πόρτα μου...Αυτά δε γίνονται ούτε στο στις κωμωδίες. Βρεγμένο και πεταμένο κουτί έξω από το σπίτι μου.. Τεσπα λειτουργεί κανονικά, νομίζω είναι μια τίμια αγορά στα 70 ευρώ. Φοβερή αίσθηση μετά την χρήση. Στο επίπεδο 6 το έχω βάλει και είναι μια χαρά. 1
mcgerger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, funbreaker είπε Και ποίο είναι το σωστό; Εννοώ να το χρησιμοποιείς καθημερινά και να χρησιμοποιείς και άλλες κεφαλές για πλήρη και σωστό καθαρισμό όπως λέει το εγχειρίδιο (δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή), καθώς επίσης να χρησιμοποιείς και τις λειτουργίες floss για τα δόντια και μασαζ για τα ούλα κλπ. Προσωπικά δεν τα κάνω όλα αυτά, χρησιμοποιώ μόνο μια κεφαλή στην λειτουργία floss 2-3 φορές την εβδομάδα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να αναφέρω και έναν από τους λόγους που το κάνω αυτό διότι νομίζω ότι δεν τον είδα γραμμένο. Κάνει φασαρία όταν λειτουργεί και αν κάποιος κοιμάται θα ξυπνήσει από τον θόρυβο. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από mcgerger
jefm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 2:30 ΜΜ, parlapipas25 είπε Παιδια εχω δει και κάτι φορητά της ιδιας εταιρείας χωρις καλώδια,πιο μικρά κλπ.Αυτα κάνουνε δουλειά; Επειδή δεν ήθελα καλώδια κλπ με τίποτα, πήρα ένα φορητό με μπαταρία, δεν έχω δοκιμάσει άλλο, να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά νομίζω ότι κάνει την δουλειά τέλεια, έβαλα μετά νήμα από περιέργεια και ήταν πεντακάθαρο. Το νερό την πρώτη φορά δεν μου έφτασε, μόλις έμαθα να το χρησιμοποιώ σωστά περισσεύει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Εχει πεσει βλεπω, 2 ευρω πιο κατω απο την τιμη του τιτλου.
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, gabriel1981 είπε ήρθε και σε μένα, το βρήκα βρεγμένο έξω από την πόρτα μου...Αυτά δε γίνονται ούτε στο στις κωμωδίες. Βρεγμένο και πεταμένο κουτί έξω από το σπίτι μου.. Τεσπα λειτουργεί κανονικά, νομίζω είναι μια τίμια αγορά στα 70 ευρώ. Φοβερή αίσθηση μετά την χρήση. Στο επίπεδο 6 το έχω βάλει και είναι μια χαρά. Με drone στο φεραν; Ημαρτον... 😀τεσπα το μεσα μετραει 🤩
argosixna Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Thanks ts. To μαυρο χρωμα πηρα στα 62.5 τελικη απο Amazon.co.uk , με κουπονακι που επερνες αν απλα εβαζες 3 πραγματα στο wishlist! Αν δεν σχολιαζε ο ματριξ , δεν θα το επαιρνα 😁
Dark_son20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 απο το uk θα θέλεις μετατροπέα για την πρίζα
Gorbatsof Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Τσίμπησα και εγώ ένα.Διαβαζω τα καλύτερα οπότε δε νομίζω να μη μείνω ικανοποιημένος.
ntabas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Σήμερα το πρωί ήρθε και το δικό μου από αμαζον Ιταλίας .Επιτέλους
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 και το δικο μου,σημερα κατεφθασε με ΕΛΤΑ,παραγγελια 22-12 πολυ αργο το amazon στα μεταφορικα
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε και το δικο μου,σημερα κατεφθασε με ΕΛΤΑ,παραγγελια 22-12 πολυ αργο το amazon στα μεταφορικα Και παλι καλα, γρηγορα σου ηρθε σχετικα. 1
koumpou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μου είχε έρθει ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ 7/1 αλλά σήμερα κατάφερα να πάω. Δεν είμαι φανατικός ιντερνετικός καταναλωτής αλλά πρώτη φορά μου ήρθε προϊόν χωρίς κούτα... Μόνο η συσκευασία και πάνω κολλημένες οι ετικέτες των ταχυδρομείων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις