Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως το μεταφραζω ειναι ολο στα Ιταλικα, για να κανω παραγγελια. Γινεται και βουρτσακι με ανταλακτικα μαζι;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω χθες παρελαβα απο dhl (estimated ηταν στις 10/1).

for the record, στο 6-7 το χρησιμοποιω, πιο χαμηλα μου φαινεται σαν μασαζ σχεδον.

Δημοσ.

τι γινετε με αυτη την παραγγελια;;;;ηρθε μεχρι και δεμα απο gearbest με παραγγελια 28-12 και απο amazon 22-12 ακομη τιποτα;

και το παραλογο ειναι οτι στην ιδια παραγγελια του amazon,ειχα βαλει 2 ακομη αντικειμενα,τα οποια παρελαβα 2-1.

• Moderators
Δημοσ.

Σας λενε μεχρι 15-1. Υπομονη. Αυτοι ειναι οι χρονοι του αμαζον, φτανουν μεχρι και μηνα σχεδον.

Χθες παρελαβα κομματι  παραγγελιας 16-12-2018 απο Γερμανικο αμαζον με dhl post trackable.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ηρθε σημερα!

Πλακα εχει!

Καθαριζει καλα

μια συμβουλη, μην καθαρισετε τα δοντια σας με ανοιχτο το στομα. θα γινει το μπανιο κωλος.

Ενα μεγαλο αρνητικο του ειναι οτι εχει πολυ κοντο καλωδιο ρευματος, και αναγκαστηκα και εβαλα μπαλαντεζα για να φτανει στον νιπτηρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εμενα ηρθε σημερα!

Πλακα εχει!

Καθαριζει καλα

μια συμβουλη, μην καθαρισετε τα δοντια σας με ανοιχτο το στομα. θα γινει το μπανιο κωλος.

Ενα μεγαλο αρνητικο του ειναι οτι εχει πολυ κοντο καλωδιο ρευματος, και αναγκαστηκα και εβαλα μπαλαντεζα για να φτανει στον νιπτηρα

Εδω τπτ ακομα..ποτε σου ελεγε παραλαβη?

Εντωμεταξυ, αλλοι παρελαβαν απο ελτα και αλλοι απο dhl?

Επεξ/σία από duende
Δημοσ.

Ρε παιδιά είστε ευχαριστημένοι; Σήμερα παρέλαβα το έβαλα λίγο αλλά μου φαίνεται ταλαιπωρία. Κάνει κανείς μακροχρόνια χρήση με ορατά αποτελέσματα;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Ήρθε σήμερα (αναμενόταν κανονικά την 07-01-19). Δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου για να δοκιμάσω 

Ειχες tracking number? Me DHL courrier ή ΕΛΤΑ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ntinaras είπε

... Ενα μεγαλο αρνητικο του ειναι οτι εχει πολυ κοντο καλωδιο ρευματος, και αναγκαστηκα και εβαλα μπαλαντεζα για να φτανει στον νιπτηρα

Δηλαδη; Τι μηκος εχει το καλωδιο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodimis είπε

Ρε παιδιά είστε ευχαριστημένοι; Σήμερα παρέλαβα το έβαλα λίγο αλλά μου φαίνεται ταλαιπωρία. Κάνει κανείς μακροχρόνια χρήση με ορατά αποτελέσματα;

Το έχω περίπου 6 μήνες, αλλά δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, ίσως 2 φορές την εβδομάδα.

Δεν χρησιμοποιώ όλες τις κεφαλές, βρήκα μια που μου ταιριάζει και χρησιμοποιώ αυτήν. Αν θελεις να τα κάνεις όλα σωστά με όλες τις κεφαλές είναι λίγο μπελάς.

Κατά την γνώμη μου, όπως έχουν πει και άλλοι πιο πριν, δεν είναι θεραπευτικό προϊόν, ούτε αντικαθιστά κάποιον άλλο τρόπο καθαρισμού.

Θα έλεγα ότι είναι συμπληρωματικό, μαζί με το νήμα και το βούρτσισμα. Ίσως να αντικαθιστά κατά ένα ποσοστό το τεπέ, αλλά το τεπέ είναι βούρτσα και κάνει καλύτερη δουλειά.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ όταν βαριέμαι να κάνω και νήμα και τεπέ καθώς και για να κάνω έναν πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό.

Βοθάει επίσης και το ζεστό νερό.

Να αναφέρω τέλος ότι τα δόντια μου είναι αρκετά "δύσκολα", με περίεργα και μικρά κενά και για τον λόγο αυτόν το αγόρασα. Για κάποιον άλλον με κανονικά δόντια πολύ πιθανό να είναι πιο χρήσιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...