Προς το περιεχόμενο

Provlima me OTE logo elipshs Netmod!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelete na akousete k to diko mou to drama

kano aitisi gia metafora grammis ISDN sto 134 mou lene katarxin den ginete metafora giati den exoun netmod(sxetiki i ipallilos) apantaw loipon ti na ta kanete afou ta exw metafora thelw oxi nea grammi. etsi mou leei gia tis 13 na kopsoune tis 2 tis grammes ou exoume k pernw til ton OTE tous texnikous na erthounna kanoun ti metafora.. kleinoume rantevou gia tis 13 autou tou mina loipon. to 134 to eixa parei mesa 3 peripou. erxete i 13 mou kovoune to til perimenw texnikous perimenw tpt... pernw til tin epomeni mera stous texnikous k i apantisi tous einai oti den exw kleisei rantevou... kapoios vlakas loipon me douleye... tous lew na kleisw k oti mou exoun kopsei to til k na erthoun tpt... mou lene se 1 mina... VLEPEIS EINAI TRELOI I ANTHROPOI THA MINOUME STIN ETAIRIA 1 MINA xwris til etsi mou lene na paw ston OTE tis perioxis mou gia na tin energopoiisoune ksana k na kopei sto neo rantevou.. k ti mou lene ekei... PLIROSTE gia na energopoiisoume tin grammi pou tin kopsame emeis pou kaname emeis to lathos k de kratisame to rantevou sas. autoi einai o OTE. etsi k egw ekana aitisi sti vivvodi pou exei k kentro stin perioxi mou k ola kala molis apofasisoune na mou valoune grammes tha stelnw k ta astika sti vivvodi etsi k alliws ta iperastika k kinita pane stin tellepassport k de prokeite na ksanaparei fragko o OTE para mono ta pagia k auta giati de mporo na kanw alliws... na doume tha tou aresei twra pou de tha pernei ta 1000 peripou to mina....

ti lete k eseis?????

Δημοσ.

Xmmmm paketo...auto pou travikses...alla mallon egw tha ksanaxreiastei na fonaksw ton OTE giati parathrw oti milaw gia liga deuterolepta kai h grammh kleinei.. :-( ..... to gyrisa apo USB se serial...kai elpizw oti mporei na allaksei kati...!!! allios...pali rantevou...klp.klp.....

ps: paw na diavasw kai sto forum giati sigoura kapoios tha eixe paromia provlimata....

Δημοσ.

Loipon.....entaxei o Ote kati ekane... :P Phra thl na kleisw rantevou kai tous periegrapsa to provlima kai mou eipan oti mallon den shkwne toses pstn syskeues se ena kanali...kai na vgalw merikes...pragmati aferesa tis 2 kakes syskeues apo kapoia shmeia tou spitiou...kai ola ftiaxane....! :-)

to netmod den kleinei kai mporw poia na xreonwme me tis wres... :D

Δημοσ.

xmm htan asteio...tou styl oti otan epefte h grammh (h voice mono epefte..) den milousa poly...me tous filous mou...opote den xreonomoun poly...!!

twra omws pou mporw na milaw me tis wres.....tha fouskonei o logariasmos tou OTE....... :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...