boredmind Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 thelete na akousete k to diko mou to drama kano aitisi gia metafora grammis ISDN sto 134 mou lene katarxin den ginete metafora giati den exoun netmod(sxetiki i ipallilos) apantaw loipon ti na ta kanete afou ta exw metafora thelw oxi nea grammi. etsi mou leei gia tis 13 na kopsoune tis 2 tis grammes ou exoume k pernw til ton OTE tous texnikous na erthounna kanoun ti metafora.. kleinoume rantevou gia tis 13 autou tou mina loipon. to 134 to eixa parei mesa 3 peripou. erxete i 13 mou kovoune to til perimenw texnikous perimenw tpt... pernw til tin epomeni mera stous texnikous k i apantisi tous einai oti den exw kleisei rantevou... kapoios vlakas loipon me douleye... tous lew na kleisw k oti mou exoun kopsei to til k na erthoun tpt... mou lene se 1 mina... VLEPEIS EINAI TRELOI I ANTHROPOI THA MINOUME STIN ETAIRIA 1 MINA xwris til etsi mou lene na paw ston OTE tis perioxis mou gia na tin energopoiisoune ksana k na kopei sto neo rantevou.. k ti mou lene ekei... PLIROSTE gia na energopoiisoume tin grammi pou tin kopsame emeis pou kaname emeis to lathos k de kratisame to rantevou sas. autoi einai o OTE. etsi k egw ekana aitisi sti vivvodi pou exei k kentro stin perioxi mou k ola kala molis apofasisoune na mou valoune grammes tha stelnw k ta astika sti vivvodi etsi k alliws ta iperastika k kinita pane stin tellepassport k de prokeite na ksanaparei fragko o OTE para mono ta pagia k auta giati de mporo na kanw alliws... na doume tha tou aresei twra pou de tha pernei ta 1000 peripou to mina.... ti lete k eseis?????
dwarves Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Xmmmm paketo...auto pou travikses...alla mallon egw tha ksanaxreiastei na fonaksw ton OTE giati parathrw oti milaw gia liga deuterolepta kai h grammh kleinei.. ..... to gyrisa apo USB se serial...kai elpizw oti mporei na allaksei kati...!!! allios...pali rantevou...klp.klp..... ps: paw na diavasw kai sto forum giati sigoura kapoios tha eixe paromia provlimata....
boredmind Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 ara erxesai sta logia mou oti prepei na figei o OTE teleiws apo ti mesi.... kala tha kanw pou tha valw vivvodi....
dwarves Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Loipon.....entaxei o Ote kati ekane... Phra thl na kleisw rantevou kai tous periegrapsa to provlima kai mou eipan oti mallon den shkwne toses pstn syskeues se ena kanali...kai na vgalw merikes...pragmati aferesa tis 2 kakes syskeues apo kapoia shmeia tou spitiou...kai ola ftiaxane....! to netmod den kleinei kai mporw poia na xreonwme me tis wres...
boredmind Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 dwarves........ to netmod den kleinei kai mporw poia na xreonwme me tis wres... ti ennoeis???
dwarves Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 xmm htan asteio...tou styl oti otan epefte h grammh (h voice mono epefte..) den milousa poly...me tous filous mou...opote den xreonomoun poly...!! twra omws pou mporw na milaw me tis wres.....tha fouskonei o logariasmos tou OTE.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.