elpaso1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Θα αγοράσω ένα λαπτοπ για ένα φίλο και στα καπάκια θα βάλω ssd και μνήμες ραμ χωρίς να τον έχω ανοίξει καθόλου. Θέλω να μου πειτε τον πιο γρήγορο τρόπο για να βάλω τα Windows στον ssd και να φορμαριστει ο hdd, αν χρειάζεται, καθώς διαβάζω ότι είναι γεμάτος bloatware. Λογικά ο πιο γρήγορος τρόπος είναι με usb stick και εγκατάσταση των Windows; Το CD key θα ενεργοποιηθεί αυτόματα; Κάτι που διαβαζω για clone τους σκληρούς δίσκους που κάνουν ορισμένοι τι είναι; Θα χρειαζόταν αν είχα βάλει τον ssd μετά από καιρό; Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω και κάποια γρήγορα tweaks στο λαπτοπ, πριν το παραδώσω στον φίλο μου.
ELTASSOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Το κλειδι το γραφει το αυτοκολητο επανω...το βαζεις και κανεις activation αυτοματα οταν μπεις στο νετ..εχεις 3 μερες.
elpaso1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Και τον hdd που έχει μέσα λογικά τον κάνω φορματ όταν εγκαταστήσω τα Windows.
Crybal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Εγω θα ελεγα να μπουταρεις απο αυτόν που θα εχει οταν το παρεις και να ενεργοποιησεις να Windows πρωτα.Μετα βαλε αυτόν που θές ,ξαναπέρνα τα και τσέκαρε ότι είναι ενεργοποιημένα.Τον παλιό κρατα τον κανενα μηνα ανέπαφο.Αν τελικά ειναι όλα ΟΚ με το laptop,κάνε τον ότι θες. 1
elpaso1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Έχει δύο θέσεις το λαπτοπ, μέσα θα τον αφήσω για περισσότερο χώρο. Απλά θέλω να κερδίσω χρόνο για αυτό σκέφτομαι να περάσω τα Windows απευθείας στον ssd. Εξάλλου μπορώ να ενεργοποιήσω τα Windows με το κλειδί που υπάρχει στο λαπτοπ, μετά την εγκατάσταση.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 11:43 ΜΜ, ELTASSOS είπε Το κλειδι το γραφει το αυτοκολητο επανω...το βαζεις και κανεις activation αυτοματα οταν μπεις στο νετ..εχεις 3 μερες. Ότι να ναι. 100 χρόνια πίσω. Στις 21/12/2018 στις 3:59 ΠΜ, elpaso1 είπε Θα αγοράσω ένα λαπτοπ για ένα φίλο και στα καπάκια θα βάλω ssd και μνήμες ραμ χωρίς να τον έχω ανοίξει καθόλου. Θέλω να μου πειτε τον πιο γρήγορο τρόπο για να βάλω τα Windows στον ssd και να φορμαριστει ο hdd, αν χρειάζεται, καθώς διαβάζω ότι είναι γεμάτος bloatware. Λογικά ο πιο γρήγορος τρόπος είναι με usb stick και εγκατάσταση των Windows; Το CD key θα ενεργοποιηθεί αυτόματα; Κάτι που διαβαζω για clone τους σκληρούς δίσκους που κάνουν ορισμένοι τι είναι; Θα χρειαζόταν αν είχα βάλει τον ssd μετά από καιρό; Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω και κάποια γρήγορα tweaks στο λαπτοπ, πριν το παραδώσω στον φίλο μου. Αν έχει λειτουργικό το λάπτοπ κάνεις κλωνοποίηση του δίσκου στον ssd.
ELTASSOS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Αν έχει λειτουργικό το λάπτοπ κάνεις κλωνοποίηση του δίσκου στον ssd. .....,και οτι σαβουρα την πας βολτα στο δισκο, τον μπουτ, ατοφια. Αυτο απαγορευεται, ειναι στοιχειωδες, ουτε 12χρονα δεν το κανουν ετσι. Αλλο.
elpaso1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 hours ago, ELTASSOS said: .....,και οτι σαβουρα την πας βολτα στο δισκο, τον μπουτ, ατοφια. Αυτο απαγορευεται, ειναι στοιχειωδες, ουτε 12χρονα δεν το κανουν ετσι. Αλλο. Ισχύει. Διάβασα ότι είναι γεμάτο bloatware το λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα