nikolakis211 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Γεια σας ,εχω να κανω μια ερωτηση λογω υπερβολικης αγανακτισης με τον πΟΤΕ.Μετα απο πολλες αναζητησεις και τηλεφωνηματα καταληξαμε οτι vdsl στην περιοχη δεν ειναι διαθεσιμο με την καμια.Εστειλα λοιπον ενα email και μου ειπαν οτι θα με παρει τηλ το αρμοδιο τμημα που βαζουν τις οπτικες ινες.Ακομη τιποτα αλλα τυχαια βρηκα ενα τεχνικο στο δρομο να δουλευει σε ενα καφαο και μου ειπε οτι περνω internet απο Κατανεμητη και οχι απο μια καμπινα,οποτε δεν το βλεπω να εχω vdsl τον επομενο χρονο μην πω και τον παραεπομενο.Μηπως δηλαδη υπαρχει η δυνατοτητα να τους παρω τηλ για να μπορεσουν να με αλλαξουν απο εκει που περνω γιατι απο τα "24"περνω μεχρι και τα 16 "υποτιθεται" αλλα λογω fastpath για να εχω καλο ms αντι το 100αρακι και παραπανω συγχρονιζω στα 7-8.Ευχαριστω πολυ!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 12:13 ΠΜ, nikolakis211 είπε υπαρχει η δυνατοτητα να τους παρω τηλ για να μπορεσουν να με αλλαξουν απο εκει που περνω Οχι δεν μπορείς και δεν μπορεί κανένας πάροχος μα σου αλλάξει την σύνδεση
kage Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κοιτας και στις άλλες 3 εταιριες.. +τις ιδιωτικες για οπτικη αναλογα το μερος που εισαι Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από kage
nikolakis211 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Τι να πω στο τελος θα πεθανουμε κιολας και ακομη vdsl ουτε με σφαιρες.Ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα