iSAD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους εχω ενα λαπτοπ HP pavilion notebook 15,6' hp 15-ab102nv Προσπαθω παρα πολυ ωρα να του κανω ενα φορματ αλλα δεν γινεται τιποτα! Εχω κανει αρκετες φορες σε σταθερο υπολογιστη και δεν ειχα θεματα εδω ομως δεν γινεται απολυτως τιποτα!
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα το έχουμε υποψη μας, αλλά αν αναζητάς βοήθεια για το τι μπορει να συμβαίνει θα ήταν πολύ πιο χρησιμο να πεις και 5-10 πραγματα για το τι ακριβώς αντιμετώπισες, τι προετοιμασία έκανες, κλπ χρήσιμα για να μπορεσεις να βοηθηθείς. Ενδεικτικα: Ο δισκος ειναι υγιής; Ποια windows προσπαθείς να βάλεις; Πως προσπαθεις να τα βάλεις; Απο το recovery; Απο dvd; Απο usb; Σε ποιο σημείο αντιμετωπιζεις προβλημα και με τι εμφανιζομενα λάθη; Κλπ Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από isay 3
iSAD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, isay είπε Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα το έχουμε υποψη μας, αλλά αν αναζητάς βοήθεια για το τι μπορει να συμβαίνει θα ήταν πολύ πιο χρησιμο να πεις και 5-10 πραγματα για το τι ακριβώς αντιμετώπισες, τι προετοιμασία έκανες, κλπ χρήσιμα για να μπορεσεις να βοηθηθείς. Ενδεικτικα: Ο δισκος ειναι υγιής; Ποια windows προσπαθείς να βάλεις; Πως προσπαθεις να τα βάλεις; Απο το recovery; Απο dvd; Απο usb; Σε ποιο σημείο αντιμετωπιζεις προβλημα και με τι εμφανιζομενα λάθη; Κλπ Windows 10 από την Microsoft...usb εκεί τα έχω..βάζω στα bios ως 1η συσκευή το στικάκι και όταν πάει να ανοίξει τίποτα κάνει επανεκκίνηση συνέχεια δεν ξέρω τι να κάνω..επίσης έβγαλε το logo hp κάνα 2-4 φορές που έλεγε αυτόματη διόρθωση
isay Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά Δοκίμασε να κάνει boot με το ιδιο στικάκι σε αλλο υπολογιστη. Γίνεται; Δε χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση, απλα αν γινεται boot Το secure boot στο bios το εχεις απενεργοποιήσει; Το usb legacy στο bios το έχεις ενεργοποιήσει; Το στικάκι το βάζεις σε usb2 ή σε usb3; Βάλε το σε usb 2 γιατί εχω διαβασει περιπτώσεις που με το usb 3 ειχε θεματακια τετοιο boot. Δεν θυμάμαι για hp (και βαριεμαι να κοιτω manual) πρεπει να υπάρχει κάποιο πλήκτρο που στο boot να σου δινει επιλογη απο ποιο μεσο θες να κάνεις boot (πχ usb, diskos dvd, κλπ). Βρες ποιο κουμπι ειναι βγαλε το μενου Το laptop πρεπει να εχει recovery partition οπου με ειδική διαδικασία (rtfm) να κάνεις επαναφορά των windows οπως την πρωτη μερα που τον ανοιξες. Αυτο βεβαια δεν εφαρμοζει αν θες καθαρή εγκατασταση ή αν εχεις αλλαξει δισκο ή θες να βάλεις αλλη εκδοση windows απο την εργοστασιακή Καλή επιτυχία.
iSAD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, isay είπε Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά Δοκίμασε να κάνει boot με το ιδιο στικάκι σε αλλο υπολογιστη. Γίνεται; Δε χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση, απλα αν γινεται boot Το secure boot στο bios το εχεις απενεργοποιήσει; Το usb legacy στο bios το έχεις ενεργοποιήσει; Το στικάκι το βάζεις σε usb2 ή σε usb3; Βάλε το σε usb 2 γιατί εχω διαβασει περιπτώσεις που με το usb 3 ειχε θεματακια τετοιο boot. Δεν θυμάμαι για hp (και βαριεμαι να κοιτω manual) πρεπει να υπάρχει κάποιο πλήκτρο που στο boot να σου δινει επιλογη απο ποιο μεσο θες να κάνεις boot (πχ usb, diskos dvd, κλπ). Βρες ποιο κουμπι ειναι βγαλε το μενου Το laptop πρεπει να εχει recovery partition οπου με ειδική διαδικασία (rtfm) να κάνεις επαναφορά των windows οπως την πρωτη μερα που τον ανοιξες. Αυτο βεβαια δεν εφαρμοζει αν θες καθαρή εγκατασταση ή αν εχεις αλλαξει δισκο ή θες να βάλεις αλλη εκδοση windows απο την εργοστασιακή Καλή επιτυχία. Σε άλλο λάπτοπ sony vaio κανονικά κάνει το boot... legacy ναι το ενεργοποίησα...usb 3 δεν ςχει....με F9 μπήκα έκανα να μπω αμέσως boot usb αλλά όταν φορτώνει το logo hp τραβάει επανεκκίνηση μέχρι να σβήσει ο ήλιος..ξέρω για το recovery's partition αλλά ήθελα ολικό format...όσο για το secure boot δεν μου το είχε επιλογή στα bios να το πειράξω
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 το usb stick ελπιζω να μην το εφτιαξεις τιποτα uefi και για αυτο δεν στο διαβαζει.με ποιο προγραμμα το φτιαξες?με το Media creation tool ή με το Rufus που σε αφηνει να διαλεξεις για uefi και τετοια? 10 hours ago, iSAD said: Καλησπερα σε ολους εχω ενα λαπτοπ HP pavilion notebook 15,6' hp 15-ab102nv Προσπαθω παρα πολυ ωρα να του κανω ενα φορματ αλλα δεν γινεται τιποτα! Εχω κανει αρκετες φορες σε σταθερο υπολογιστη και δεν ειχα θεματα εδω ομως δεν γινεται απολυτως τιποτα! 1
iSAD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, poulinos είπε το usb stick ελπιζω να μην το εφτιαξεις τιποτα uefi και για αυτο δεν στο διαβαζει.με ποιο προγραμμα το φτιαξες?με το Media creation tool ή με το Rufus που σε αφηνει να διαλεξεις για uefi και τετοια? Rufus...αλλά δεν ρύθμισα κάτι παραπάνω όπως τα είχε όλα
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, iSAD said: Rufus...αλλά δεν ρύθμισα κάτι παραπάνω όπως τα είχε όλα για αυτο δεν bootare., η ευκολη λυση καντο με media creation tool.με rufus καντο fat32 και χωρις uefi 1
iSAD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε για αυτο δεν bootare., η ευκολη λυση καντο με media creation tool.με rufus καντο fat32 και χωρις uefi Το δοκιμάσω τώρα θα σου πω σε λίγο να δούμε τι έγινε
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, iSAD said: Το δοκιμάσω τώρα θα σου πω σε λίγο να δούμε τι έγινε okk.πες μας τι εγινε
iSAD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, poulinos είπε okk.πες μας τι εγινε Πάλι τίποτα σωστά δεν είναι? 32 λεπτά πριν, poulinos είπε okk.πες μας τι εγινε Όταν πάτησα f9 και πάτησα boot.from και είχε το usb
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Να προτείνω κάτι αλλο; Κάψε το iso σε dvd και κάνε boot απο αυτό. Αν ειναι να παιζει προβληματικος συνδυασμος HPlaptop-usb-rufus-κλπ κάψε το dvd και δοκιμασε.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 On 21/12/2018 at 16:00, iSAD said: Πάλι τίποτα σωστά δεν είναι? Όταν πάτησα f9 και πάτησα boot.from και είχε το usb αν εχει usb 3 to laptop μην βαλεις το στικακι εκει αλλα βαλτο σε usb 2.θα πρεπει να παιξει
george kesoglu Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Στις 21/12/2018 στις 3:34 ΜΜ, poulinos είπε η ευκολη λυση καντο με media creation tool 27 λεπτά πριν, poulinos είπε αν εχει usb 3 to laptop μην βαλεις το στικακι εκει αλλα βαλτο σε usb 2.θα πρεπει να παιξει σωστοοοοςςςς και σε εμενα εκανε κατι κορδελακια και λύθηκε ετσι
iSAD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 11:16 ΜΜ, poulinos είπε αν εχει usb 3 to laptop μην βαλεις το στικακι εκει αλλα βαλτο σε usb 2.θα πρεπει να παιξει Δεν έχει καν 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα