ioannis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκανα update και μετα την επανεκκινηση εμφανιστηκε στο desktop το παρακατω υδατογραφημα: “Λειτουργια δοκμης windows 10 Pro build 17134.rs4_release. 180410-1804”. Να σημειωθει οτι τα windows ειναι νομιμα, αυτο φαινεται και στις ρυθμισεις. Πως φευγει το υδατογραφημα; Ευχαριστω. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από ioannis
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε δεξί κλικ στη σημαία και επέλεξε Γραμμή εντολών (Διαχειριστής) ή Powershell (Διαχειριστής) και δώσε το παρακάτω... bcdedit -set TESTSIGNING off Κάνε επανεκκίνηση και δες αν έφυγε. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από micos000
ioannis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, micos000 είπε Κάνε δεξί κλικ στη σημαία και επέλεξε Γραμμή εντολών (Διαχειριστής) ή Powershell (Διαχειριστής) και δώσε το παρακάτω... bcdedit -set TESTSIGNING off Κάνε επανεκκίνηση και δες αν έφυγε. Ευχαριστω Micos000 για την αμεση απαντηση. Εκανα αυτα που μου γραφεις και σαν σε θαυμα εξαφανισθηκε το υδατογραφημα που με βασανισε. Βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που εχω δυσκολιες και στενοχωριεμαι, ομως παντα οι φιλοι απο τα διαφορα forum με βγαζουν απο τα αδιεξοδα. Βεβαια πριν ανατρεξω στα forum απευθυνομαι στον google, εκει καποιος αλλος φιλος μου εδωσε το "bcdedit /set TESTSIGNING OFF" το οποιο δεν ετρεξε. Καλες γιορτες Micos000.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ το δοκίμασα και εγώ με Bitdefender off αλλά The boot configuration data store could not be opened. Access is denied.
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ευχαριστώ το δοκίμασα και εγώ με Bitdefender off αλλά The boot configuration data store could not be opened. Access is denied. Η γραμμή εντολών/power shell θα πρέπει να ανοιχτεί ως διαχειριστής. Στο παρακάτω screen φαίνεται πως πρέπει να είναι (1). Το (2) είναι χωρίς δικαιώματα διαχειριστή.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω πολυ . Βασικα τωρα μου βγαζει this copy will expire soon . Απενεργοποιησα το Insider στο λογαριασμο αλλα ειχε ειδη κατεβασει φακελο new OS και αν μου παει στη 1809 θα χω παλι ξηλωματα .Πως θα σταματησω τελειως τα update ;
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε σταματάνε τελείως στις current branch εκδόσεις. Μόνο η ltsb έκδοση δεν κάνει update. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από micos000
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση ! Μπορω να απενεργοποιησω αυτο το ενοχλητικο popup υπενθυμισης ; Ενα κλειδι για home χρηση ποια εκδοση μπορω να βρω που να μη ληξει αν μεταφερω το δισκο σε αλλο μηχανημα ; Απο τα παλια μου windows 7 Home DVD κουτι τα product keys ενεργοποιουν 10 home ; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ευχαριστω για την απαντηση ! Μπορω να απενεργοποιησω αυτο το ενοχλητικο popup υπενθυμισης ; Αυτό μάλλον είναι από το πρόγραμμα insider που είσαι. Αν βγεις μάλλον θα σταματήσει και το μήνυμα. 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ενα κλειδι για home χρηση ποια εκδοση μπορω να βρω που να μη ληξει αν μεταφερω το δισκο σε αλλο μηχανημα ; Οι retail εκδόσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν και σε διαφορετικό hardware ενώ οι oem κλειδώνουν στο hardware στο οποίο ενεργοποιήθηκαν την πρώτη φορά. 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Απο τα παλια μου windows 7 Home DVD κουτι τα product keys ενεργοποιουν 10 home ; Ναι, το έκανα πρόσφατα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα