Anakha Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 https://www.amazon.it/TicWatch-Shadow-Smartwatch-Compatibile-smartphone/dp/B077NSBVFN Android Wear 2.0 με hr monitor και gps 1
Lesdal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αρκετα ενδιαφερον φαινεται, το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
PaNtErAz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αλήθεια έχουμε πληροφοριες; φαίνεται τέλειο.
paparockas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μακρια, οκ budget και pure android αλλα εχει θεμα με boot loop το ειχα 3-4 μηνες και μετα εκανε restart σε ακυρες φασεις μια φορα την μερα μεστο νερο και δεν ειναι τυχαιο εχει αναφερθει απο πολλους στο forum της εταιρειας χωρις βεβαια να παιρνει θεση για αντικατασταση κλπ παρτε καλυτερα με 100 ευρω μελομακαρονα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από paparockas
Argiris3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, paparockas είπε μακρια, οκ budget και pure android αλλα εχει θεμα με boot loop το ειχα 3-4 μηνες και μετα εκανε restart σε ακυρες φασεις 1 την μερα μεστο νερο Για πες μας απο μπαταρία πως πήγαινε γιατί έχω διαβάσει ότι πολλοί χρήστες έχουν θέματα με την μπαταρία
paparockas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Argiris3 είπε Για πες μας απο μπαταρία πως πήγαινε γιατί έχω διαβάσει ότι πολλοί χρήστες έχουν θέματα με την μπαταρία δεν του εκανα χρηση με android συσκευη γιατι εχω iphone το πηρα γιατι εψαχνα ψηφιακο ρολοι και ηταν κοντα οι τιμες και ουσιαστικα τα ειχα ολα κλειστα και το χρησιμοποιουσα καθαρα σαν ρολοι, μου εβγαζε 2 μερες στανταρ και αν εμπαινα wifi για update εφαρμογων κλπ ενα 5% το ετρωγε κατα την διαρκεια του update, μεχρι εκει μπορω να σου πω. Δεν απογοητευει ειδικα σε αυτη την τιμη ειναι μια καλη entry level προταση αλλα ειναι ρισκο αν θα δουλευει μετα απο μερικους μηνες λογο του θεματος με τα restart Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από paparockas
Lesdal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Νταξει μια χαρά λογικά με 100 ευρώ μελομακάρονα θα τρώω μέχρι του χρόνου.
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Lesdal είπε Νταξει μια χαρά λογικά με 100 ευρώ μελομακάρονα θα τρώω μέχρι του χρόνου. Challenge accepted 2
paparockas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Lesdal είπε Νταξει μια χαρά λογικά με 100 ευρώ μελομακάρονα θα τρώω μέχρι του χρόνου. Απτην εμπειρια που ειχα δεν στο προτεινω, εμφανισιακα ειναι στο στυλ μου λιτο και αυτο που εψαχνα και με δυσκολια το σουταρα απτο μπαλκονι αλλα οχι πολλα τα 100€ για να παρω ξανα το ρισκο Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από paparockas
s2117 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ που το έχω πάντως δεν έχει κανένα θέμα.απλα η μπαταρία του κρατάει μια ημέρα περίπου με φουλ χρήση
k_dinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ήθελα να το πάρω πριν κάτι μήνες αλλά δεν το έβρισκα και τελικά πήρα το stratos..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα