Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δειτε την παρακάτω εικόνα. Και πείτε μου να αρχισω να ανησυχώ για τον ssd? Στο smart που κοίταξα δεν βγαζει κανένα προβλημα. 

ssd.PNG.efc3aa0b131b1c9d987db894b7704482.PNG

Δημοσ.

Τσέκαρε το καλώδιο τροφοδοσίας του δίσκου και ρίξε ένα scandisk επίσης. Κράτα επίσης backup τα κρίσιμα αρχεία σου απο τον SSD γιατί αν σκάσει ο controller δεν θα έχεις καμιά ειδοποίηση.

Το Samsung Magician τι λέει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει κανενα θεμα. Σε βγαζει την υγεια αναλογικα με τα TB που εχεις γραψει.Εχω γραψει 15tb σε 850evo 1 χρονο τωρα και εχει υγεια 97%. Εσυ με 23tb εχεις 94%. Ο ssd ειναι κομπλε σε καμια 20ετια ισως να χαλασει εκτος αν γραφεις καθε μερα απο πολλα gb.

Αυτο για την υγεια. Στα υπολοιπα που γραφει δεν νομιζω να εχει θεμα δεν λεει για κατι χαλασμενο απλα τσεκαρε συνδεσεις αλλο καλωδιο κτλ που γραφει.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Αυτο με την εγγραφη συμβαινει στους evo της samsung. Δηλαδη οσοι εχετε 850evo 256gb θα δειτε οτι αναλογικα με οτι εχετε γραψει ειναι και η υγεια. Προφανως περνουν τις συνολικες επισημες εγγραφες που δινει η samsung που ειναι 75TB για τον 850evo 250gb και βαζουν και την υγεια αναλογα. Οπως και να εχει τα 75tb που δινει η samsung ειναι σχετικα λιγα αν γραφουμε 15tb το χρονο μιλαμε για 5 χρονια ακριβως που ειναι και η εγγυηση. Κανονικα το κατεβασμα πρεπει να γινετε σε HDD που δεν εχουνε κανενα θεμα και 500tb να γραψουν και οι ssd να ειναι για τα υπολοιπα πραγματα. 

Screenshot_1.png

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Αυτο με την εγγραφη συμβαινει στους evo της samsung. Δηλαδη οσοι εχετε 850evo 256gb θα δειτε οτι αναλογικα με οτι εχετε γραψει ειναι και η υγεια. Προφανως περνουν τις συνολικες επισημες εγγραφες που δινει η samsung που ειναι 75TB για τον 850evo 250gb και βαζουν και την υγεια αναλογα. Οπως και να εχει τα 75tb που δινει η samsung ειναι σχετικα λιγα αν γραφουμε 15tb το χρονο μιλαμε για 5 χρονια ακριβως που ειναι και η εγγυηση. Κανονικα το κατεβασμα πρεπει να γινετε σε HDD που δεν εχουνε κανενα θεμα και 500tb να γραψουν και οι ssd να ειναι για τα υπολοιπα πραγματα. 

Screenshot_1.png

Όχι δεν πάει απαραίτητα αναλογικά. Ο κάθε χρήστης είναι διαφορετικός. Η κάθε χρήση που κάνει είναι διαφορετική, Η κάθε μεταχείριση του ssd είναι διαφορετική.

Δημοσ.

επειδή είχε αναφερθεί και παλιότερα, μην κοιτάτε SSD με παλιότερες εκδόσεις (5.20 και κάτω) γιατί είχαν bugs και δεν διάβαζαν σωστά.

περάστε την 5.30 και δείτε ξανά.

Ιδιαίτερα δε, αυτά περι Trim και οτι είναι απενεργοποιημένο ενώ έχουν περαστεί σωστά chipset drivers κλπ είναι θέμα του προγράμματος και έχουν διορθωθεί.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

επειδή είχε αναφερθεί και παλιότερα, μην κοιτάτε SSD με παλιότερες εκδόσεις (5.20 και κάτω) γιατί είχαν bugs και δεν διάβαζαν σωστά.

περάστε την 5.30 και δείτε ξανά.

Ιδιαίτερα δε, αυτά περι Trim και οτι είναι απενεργοποιημένο ενώ έχουν περαστεί σωστά chipset drivers κλπ είναι θέμα του προγράμματος και έχουν διορθωθεί.

Και με την 5.30 το ίδιο είναι. 

Screenshot_4.jpg

Δημοσ.

Το Samsung Magician δεν βγαζει καποιο προβλημα στο smart όλα οκ τα εχει. Το ( ενεργοποιήθηκε πριν από) μετράει απ την στιγμη που μπήκε στο pc ο σκληρός? Δεν βλεπω σωστές ενδείξεις εκεί γιατί τους 2 Hitachi τους εχω στο pc σχεδων 4-5 χρονια και μου βγαζει μόνο 670 ημέρες. 

Δημοσ.

Για της ωρες δεν ξέρω ακριβως 3-4 σιγουρα. Ναι ειναι και οι 2 μαζί, μπηκαν την ίδια χρονική στιγμή και ειναι βγαλμένοι από έναν nas server που μου είχε χτυπήσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...