DsLmAnIaC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01HMDRY7E/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Στα 385 με τη "γρήγορη" παράδοση. Καλύτερη τιμή skroutz 449 χωρίς μεταφορικά. Νομίζω μπορεί να θεωρηθεί προσφορά. Συμπεριλαμβάνεται το Call of duty Black ops 4. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από DsLmAnIaC
kostiger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Συμπαθητικη αλλα χθες επαιξε η Ti απο το Αμερικανικο Αμαζον σε αυτα τα χρηματα.. 1
marios32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ενώ είναι ιστορικό χαμηλό για το συγκεκριμένο προϊόν, δεν θα έλεγα ότι είναι τρομερή προσφορά. Είναι τίμια τιμή. Σε αυτά τα χρήματα θα κοίταζα να πάρω Vega56 πάντως αν ήταν να αγοράσω κάρτα.
lionheart75 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, kostiger είπε Συμπαθητικη αλλα χθες επαιξε η Ti απο το Αμερικανικο Αμαζον σε αυτα τα χρηματα.. Εξακολουθεί να υπάρχει, μπορείς να την παραγγείλεις ακόμα στα 375 ευρώ από το Amazon.com την 1070Τi. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
kostiger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Εξακολουθεί να υπάρχει, μπορείς να την παραγγείλεις ακόμα στα 375 ευρώ από το Amazon.com. Ειναι στενος ο εναγκαλισμος μου με το Freesync... Μαλλον θα περιμενω την ελευση του Navi. Ουτε 2 μηνες δεν εχω την 580 αλλωστε.. 1
lionheart75 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kostiger είπε Ειναι στενος ο εναγκαλισμος μου με το Freesync... Μαλλον θα περιμενω την ελευση του Navi. Ουτε 2 μηνες δεν εχω την 580 αλλωστε.. Kαι εγώ πήρα την Nitro RX580 Special edition πριν 20 μέρες από το Αγγλικό Amazon που την είχε προσφορά. Η οθόνη μου έχει freesync αλλά με τέτοια τιμή για την 1070Ti είναι δύσκολο να αντισταθείς, ειδικά αν ψάχνεσαι για QHD Monitor σύντομα όπου η RX580 θα τα βρει σκούρα, διότι με την 29UM59 που έχω τώρα τα πάει περίφημα. Την έχω παραγγείλει για να μην τυχόν χάσω την προσφορά αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα την πάρω. Περιμένω πότε θα επιχειρήσουν να τραβήξουν τα χρήματα και να μου στείλουν ειδοποίηση για να αλλάξω τη μέθοδο πληρωμής (στις περιπτώσεις που είμαι αναποφάσιστος επιλέγω κάρτα χωρίς υπόλοιπο μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω ) Όπως και να χει αν κάποιος έχει QHD Monitor και παίζει games είναι μονόδρομος η πράσινη.
kostiger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Kαι εγώ πήρα την Nitro RX580 Special edition πριν 20 μέρες από το Αγγλικό Amazon που την είχε προσφορά. Η οθόνη μου έχει freesync αλλά με τέτοια τιμή για την 1070Ti είναι δύσκολο να αντισταθείς, ειδικά αν ψάχνεσαι για QHD Monitor σύντομα όπου η RX580 θα τα βρει σκούρα, διότι με την 29UM59 που έχω τώρα τα πάει περίφημα. Την έχω παραγγείλει για να μην τυχόν χάσω την προσφορά αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα την πάρω. Περιμένω πότε θα επιχειρήσουν να τραβήξουν τα χρήματα και να μου στείλουν ειδοποίηση για να αλλάξω τη μέθοδο πληρωμής (στις περιπτώσεις που είμαι αναποφάσιστος επιλέγω κάρτα χωρίς υπόλοιπο μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω ) Όπως και να χει αν κάποιος έχει QHD Monitor και παίζει games είναι μονόδρομος η πράσινη. Με πληρη σεβασμο στην Πρασινη ομαδα, νομιζω πως οι 2 οικογενειες Vega μαλλον θα πρεπει να εχουν τις αντιρρησεις τους σε οτι αφορα στην επιτευξη ποιοτικου gaming στα 1440p. 1
Lefteris235 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω με την τιμή του bitcoin να έχει γκρεμιστεί, θα αρχίσουμε να βλέπουμε φυσιολογικές τιμές στις κάρτες γραφικών επιτέλους
kostiger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο το γεγονος, μαζι με τη λιθογραφια στα 7 νανομετρα θα επιφερουν λαιλαπα επαναφορας των τιμων σε φυσιολογικα επιπεδα σε παλαιες και νεες καρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα