Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις εναλλακτικα να βαλεις ddns στο router αντι για την καμερα. και τι εννοεις δεν μπορεις να βαλεις?σου πεταει error?δεν εχει dyndns?τι απο ολα?

11 hours ago, Ghost_Man2329 said:

παιδια εχω την συγκεκριμενει καμερα TL-SC3171G της TP-LINK και δεν μπορω να του βαλω ddns μπορει καπιος να με καθοδηγηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον εχω 2 καμερες της foscam της οποιες της εχω δωσει ddns κανονικα χωρις προβλημα την συγκεκριμενη δεν μπορεσα βαζω ddns που εχω φτιαξει μεσω της no-ip τζιφος .

θα δοκιμασω αυτο που ειπες πιο ειναι το default port της speedport entry 2i?

Επεξ/σία από Ghost_Man2329
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 21/12/2018 at 21:14, Ghost_Man2329 said:

λοιπον εχω 2 καμερες της foscam της οποιες της εχω δωσει ddns κανονικα χωρις προβλημα την συγκεκριμενη δεν μπορεσα βαζω ddns που εχω φτιαξει μεσω της no-ip τζιφος .

θα δοκιμασω αυτο που ειπες πιο ειναι το default port της speedport entry 2i?

καταρχην κατι δεν μας λες καλα.

α.αν οι καμερες ειναι στο ιδιο σημειο βαζεις σε μια αντε δυο dyndns.δεν θελει σε ολες εκτος αν ανησυχεις οτι θα χαλασουν ολες ταυτοχρονα.

β.στο router θα πρεπει να κανεις Port forward τις θυρες τις καθε καμερες οι οποιες θα πρεπει να ειναι διαφορετικες αν ειναι στο ιδιο δικτυο.

οταν χτυπας το dyndns θα πρεπει να υπαρχει και το :port πχ poulinos.dyndns.com:8111 . η καθε καμερα θα εχει αλλη ip και αλλο port.

default ip μαλλον εννοεις του speedport.αν θυμαμαι καλα 192.168.1.1 ή 192.168.1.254.

επισης μεχρι να δεις την καμερα μην βαζεις dyndns αλλα βαζε την Ip και το Port.εφοσον δεις οτι η καμερα παιζει μετα κοιτας και το κομματι του dyndns.Ο λογος ειναι οτι αμα  το ενα απο τα δυο εχει θεμα να ξερεις τι φταιει.η καμερα ή το dyndns.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια διοτι κοβει καμποσα Ports.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...