tzotzo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως ειναι η ΄ώρα να ασχοληθείς με την οργάνωση του φόρουμ. Σαν πολύ δεν απάντησες για σήμερα; 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, tzotzo said: Μήπως ειναι η ΄ώρα να ασχοληθείς με την οργάνωση του φόρουμ. Σαν πολύ δεν απάντησες για σήμερα; Σας χαλάω τη φιέστα; 2
tzotzo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Σας χαλάω τη φιέστα; Εσύ βγαίνεις ανακόλουθος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, tzotzo said: Εσύ βγαίνεις ανακόλουθος. Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, gnsX said: Τάχα μου, αφού δεν λύγισε αυτό που αγόρασες άρα και καλά. Έτσι ακριβώς, μου αρκεί αυτό!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Just now, tritonas00 said: ρεσιταλ ξανα, ευγε Γελούσα δυνατά και η κυρία από εδώ απόρησε... Σε λίγο μπορεί να τη βάλω και να κλαίει! 😛 4
dimpa16 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tarif16 είπε με update δεν λύνεται το πρόβλημα?... Σου κάνουν update στα μάτια και το βλέπεις ίσιο. 😂😃 1 1
th3ofilos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Για να μιλήσω και λίγο σοβαρά μιας και που και που υπάρχετε και εσείς που όντως τοποθετείτε σοβαρά και λογικά και προφανως θέλω να απαντήσω αντίστοιχα στα σοβαρά (για τους άλλους δεν μπορώ, έχω αλεργία): προφανως και αν αγόραζα το νέο iPad και είχε σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα, θα το επέστρεφα άμεσα για αντικατάσταση και θα μου το άλλαζαν χωρίς πολλά πολλά. Το να θεωρήσω όμως πρόβλημα το αν κοιτώντας τη συσκευή στην ευθεία της ράχης, έβλεπα μια κυρτότητα απειροελάχιστη σε μια συσκευή 10”, προφανως και το θεωρώ υπερβολικό. Έχουν πουληθεί μέχρι τώρα άπειρα νέα iPad Pro και αν το πρόβλημα εμφανιζόταν συχνά, θα είχε γίνει χαμός. Όποτε χαλαρώστε και αφήστε όσους το έχουν αγοράσει να σας πουν αν είναι στραβό ή όχι! Ειστε εκτος θεματος κυριε Moderator, το θεμα δεν αναφερεται για "έβλεπα μια κυρτότητα απειροελάχιστη σε μια συσκευή 10” οποτε... επειδη σοβαρευτικες Still trolling 😂
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Just now, th3ofilos said: Ειστε εκτος θεματος κυριε Moderator, το θεμα δεν αναφερεται για "έβλεπα μια κυρτότητα απειροελάχιστη σε μια συσκευή 10” οποτε... επειδη σοβαρευτικες Still trolling 😂 Έχεις δει δηλαδή στραβές συσκευές out of the box πέρα από το ένα άρθρο που διάβασες; 1
th3ofilos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dimpa16 είπε Σου κάνουν update στα μάτια και το βλέπεις ίσιο. 😂😃 Το καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει μεχρι στιγμης !!! 😂 😂 😂 😂 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έχεις δει δηλαδή στραβές συσκευές out of the box πέρα από το ένα άρθρο που διάβασες; Οχι φιλε μου δεν αγοραζω προιοντα της Apple ! 🤩🤩 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, th3ofilos said: Το καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει μεχρι στιγμης !!! 😂 😂 😂 😂 Όλα θέμα προοπτικής είναι κατά βάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα