Dantε Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Επειδη εχω σκοτεινο δωματιο ,παρολο που λιγο πολυ εχω προσαρμοσει τη φωτεινοτητα οσο γινεται,οσο να ναι κουραζονται τα ματια. Τι ειδους φωτισμο μπορω να βαλω πισω απο την οθονη ωστε να βοηθησω λιγο τη κατασταση? Προς το παρον εχω ενα φωτιστικο απο πισω που βοηθαει λιγο. Υπαρχουν καποια χρωματα,συνδυσμος κτλ που μπορω να βαλω για να βελτιωσει τη κατασταση? Ευχαριστω.
Dev1l Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, dimus1985 είπε κατι τετοιο θες Πολύ καλή φάση αλλά πως το προγραμματίζεις αυτό? Δεν έχει ένα DIY step by step tutorial....
dimus1985 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dev1l είπε Πολύ καλή φάση αλλά πως το προγραμματίζεις αυτό? Δεν έχει ένα DIY step by step tutorial.... Εχει παρα πολλα στο youtube και στο google.:) 2 1
Dev1l Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimus1985 είπε Εχει παρα πολλα στο youtube και στο google.:) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα